Most kiserikre gondolsz?Halfkey írta: A ruszbotra se kattintok rá, ezekre sem![]()

Politika
Re: Politika
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Tényleg nem kötelező, de azért érdekes hogy egy szurkolói fórumon a legjobban pörgetett topik a politika
2021 oktobereben nyilt a topic, azota 20.000 hsz jott, az nagyjabol 17 hsz/nap atlagot jelent.
MP februar 12-en ment be a partizanba.
az azt megelozo idoszakban (2 es fel ev, egy 2022-es orszaggyulesi valasztassal megspekelve) nagyjabol 10500 hsz irodott, ami kb 12 hsz/nap atlag.
az azota eltelt ido alatt, 10 es fel honap, kb 9500 hsz szuletett, ez meg kb 29 hsz/nap atlag.
itt is felpezsdult az elet azota.
( ferni hsz-eit nem szamoltam meg btw )

- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Igazad van elsődlegesen ez egy madridista fórum, viszont az adminisztrátorok és a moderátorok kibővítették a témákat a csapaton túlra is, tehát másra is engedélyezve van a felület. A bővítés miatt nyilvánvalóan azok a topicok lesznek a legpörgősebbek, amik a fórumozó embereket érdeklik, érintik. Ez a topic azért is van a csúcson, mert ezen feszeng sok ember és nem ok nélkül. Én is az itteni népesebb táborhoz tartozom, amire meg van az okom, de ezt most tényleg nem részletezem.Tjacks írta:Tényleg nem kötelező, de azért érdekes hogy egy szurkolói fórumon a legjobban pörgetett topik a politikaR. Carlos írta:
Amúgy ezt adom. Nem kötelező megnyitni a topicot és a videót se kell megnézni.Hajrá Madrid és hajrá MP/ hajrá Márky ZAJ/ hajrá mi hazánk stb.... Tudom, itt nincsenek fidesz szavazók
![]()
A lényeg az, hogy érinti a mindennapi életünket az, ahogy hazánk vezetői tevékenykednek és egyre inkább hangot adunk itt és más felületeken is ennek, mivel ez foglalkoztat minket a leginkább. Tényleg öröm lenne, ha csak annyi problémánk lenne, hogy a kedvenc csapatunk, hogy teljesít és azok a topicok pörögnének, amik róluk szólnak, de sajnos a való életben történő gondok-bajok miatt ez nem így van, ezért írunk ide még karácsonykor is.
Viszont amikor megnyeri a BL-t a csapatunk, akkor megfigyelhető, hogy beindulnak a csapatról szóló topicok, tehát még a legnagyobb keserűségben is tud a csapat örömöt okozni, de ez már nem ide tartozó téma.

"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Ha már meg lettem idézve, mint valami DzsinBlancoMark írta: Jegyezzuk meg, hogy amikor kiserik bedobalja a Mi Hazankos linkeket mindenfele melyebb mondanivalo nelkul egyfajta igehirdeteskent, akkor o is megkapja a magaet. En szeretem sokszor amiket irsz ferni, de itt nalad is abszolut jogos a kritika.
![Ördögi mosoly >:]](./images/smilies/devil.gif)
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
-
- Kedvenc játékosaid: Messi Davids
- Kedvenc csapatod: Barcelona
A Gyúcsány meg a Dobrev Károly már S*art se ér???
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Tényleg nem kötelező, de azért érdekes hogy egy szurkolói fórumon a legjobban pörgetett topik a politikaR. Carlos írta:Amúgy ezt adom. Nem kötelező megnyitni a topicot és a videót se kell megnézni.ferni írta: Akkor zárjuk be a topicot ünnepekre, ilyen egyszerű a dolog.![]()

- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Amúgy ezt adom. Nem kötelező megnyitni a topicot és a videót se kell megnézni.ferni írta: Akkor zárjuk be a topicot ünnepekre, ilyen egyszerű a dolog.![]()
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Adom nagyon hehét, biztos megfeküdte a gyomrát a bejgli hogy értelmes dolgokat mond
Ettől persze unalmas mikor valaki minden hsz-e ugyanaz, mindegy milyen témában - de hát szíve joga mindenkinek hogy untasson, az én hibám ha rákattintok
A ruszbotra se kattintok rá, ezekre sem

Ettől persze unalmas mikor valaki minden hsz-e ugyanaz, mindegy milyen témában - de hát szíve joga mindenkinek hogy untasson, az én hibám ha rákattintok

- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Engem érdekel amit csinál MP és a Tisza, de nem olvasok el minden hírt róluk, így összefoglalónak jók ezek. Sokszor pedig már unalmas MP, mantrázza a Tóni-Tiborcz-Lőrinc dolgokat amit megértek, valahogy el kell juttatni az emberekhez ezeket.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Ferni, gondolj erre a videora mielott unnepnapokon kommentalsz
https://youtube.com/shorts/ykbyNBJLe2s? ... LRhKX1WtGt
https://youtube.com/shorts/ykbyNBJLe2s? ... LRhKX1WtGt
- 'shutterisland
amugy ha valakit zavar, hogy karacsonykor posztol, akkor arra is van megoldas.
nem kell karacsonykor is belepni a forumra meg a politika topicot megnyitni es akkor nem zavarhat.
nem kell karacsonykor is belepni a forumra meg a politika topicot megnyitni es akkor nem zavarhat.

Amúgy egy olyan felütéssel akartam linkelni csak, hogy vagy nagyon jó színész vagy tényleg elhitte magáról, hogy ő lesz a kövi nagy nemzeti hős.
Aztán elkapott a karácsonyi hangulat, meg az álmossag aztán ez lett belőle....
Majd arra keltem, hogy szét lettem oltva, tegyük hozzá jogosan meg, hogy Pepinho megint nem nyert
Amúgy 24-én napközben, este direkt nem is írtam semmit, talán a helyreigazításos csúszott át 23ról 24 éjfél utánra.

Aztán elkapott a karácsonyi hangulat, meg az álmossag aztán ez lett belőle....

Amúgy 24-én napközben, este direkt nem is írtam semmit, talán a helyreigazításos csúszott át 23ról 24 éjfél utánra.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Engem nem zavar. Megosztja, es akit erdekel, elolvassa, megnezi, akit meg nem erdekel, tovabblep. Amugy is kampany vanFaust írta: Legalabb karacsonykor loned mar ki/le magad ember.

nem kell bezarni. nem kell olvasni max
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Akkor zárjuk be a topicot ünnepekre, ilyen egyszerű a dolog.

- BlancoMark
Jegyezzuk meg, hogy amikor kiserik bedobalja a Mi Hazankos linkeket mindenfele melyebb mondanivalo nelkul egyfajta igehirdeteskent, akkor o is megkapja a magaet. En szeretem sokszor amiket irsz ferni, de itt nalad is abszolut jogos a kritika.
Egyesek ha nem böföghetnek be ide valamit akkor úgy néz ki összedöl a torz világuk.hehetheoriginal írta: De a lényeg, hogy gecifeju viktor meg a sleppje nem unalmas.![]()
Remelem azert nem alusztok almatlanul, mert nem kotelezo megnezni a linkelt videokat meg olvasni a hsz-eket, nem dol ossze a kis vilagotok![]()

Amúgy nem tudom, hogy most hogy jött ide Orbán?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sebestyen 2024. december 26., csütörtök 15:38-kor.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
De a lényeg, hogy gecifeju viktor meg a sleppje nem unalmas.
Remelem azert nem alusztok almatlanul, mert nem kotelezo megnezni a linkelt videokat meg olvasni a hsz-eket, nem dol ossze a kis vilagotok

Remelem azert nem alusztok almatlanul, mert nem kotelezo megnezni a linkelt videokat meg olvasni a hsz-eket, nem dol ossze a kis vilagotok

thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
en azt nem ertem, miert nem inkabb szilveszter elott jott ki egy ilyennel, elengedhette volna erre a 3 napra a politikat.
mp-re gondolok, nem fernire.
mp-re gondolok, nem fernire.

Unalmas már ez a magyar pétered. Mint valami szektás Jehova tanúja aki nyomja a képedbe a szarságait ha kell ha nem.ferni írta: Magyar Péter: Napló gyermekeimnek és üzenet a jövőnek
Szép videó lett, vannak benne erős részek is a szokásos szövegek mellett. Eleje is érdekes meg 5 perc után is kb 11ig, mikor a felmenőiről is beszél.
Szóval nézzetek egy kis karácsonyi MPt...![]()