Premier League
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Premier League
kozben a spurs es chelsea is kikapott a fulham-nottingham kombotol, jo eddig ez a boxing day a nagycsapatoknak.

Bírom, hogy még most is mondják, hogy Guardiola a világ legjobb edzője ez nem lehet kérdés, aztán hoppá kiesnek páran és nem övé a legerősebb keret, egyből fogalmatlan. Beleült mindig a jóba, minden országban a legjobb keret az övé volt, úgy persze hogy könnyen halmozta a bajnoki címeket. Persze egy stabil játékot ki tudott alakítani mindig, ezt nem lehet tőle elvenni, de egy sémát tud (igaz azt tényleg nagyon magas szinten), ha az nem megy, akkor neki meszeltek és ez a világ legjobbja duma megörjít vele kapcsolatban.
-
- Kedvenc játékosaid: Messi Davids
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Izgi lenne egy City Real párharc a 16 közé jutásért.
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
szerintem az öltöző egy részének nulla az önbizalma-a Krakenen látszik a legjobban-egy része pedig buktatja a mestert. nem csodálkozom egyiken sem, egy hónapja azt hajtogatja a 2 milliárd fontos keret mellett, hogy játékosok kellenek neki
pep egyébként mindig ilyen volt, ha ül a meccsterve akkor megvan a győzelem, de egy kis gikszer elég hozzá, hogy vakargassa a fejét és pont akkor mutogasson valamit amikor a kamera őt veszi
meccs közben soha nem tudott jól belenyúlni a csapatba.
november 1 óta veretes 5 pontot szerzett a sziti a bajnokságban, tökutolsók a pl-ben erre az időszakra.

november 1 óta veretes 5 pontot szerzett a sziti a bajnokságban, tökutolsók a pl-ben erre az időszakra.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
jó látni ennek a futballtönkretevő "csapatnak" a vergődését. Ezt kértem karácsonyra, ezt kérem jövőre is. Legnagyobb edző valaha pályán tartja ezt a -2ember Savinhot, elnézegeti, ahogy a játékosai kocognak, passzolgatnak összevissza..
Jajj, nagyon jó ez így..
Jajj, nagyon jó ez így..

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Nem most hosszabbított Guardiola amúgy 27-ig ?
Lehet csak föl akarja venni a lelépési pénzt
Lehet csak föl akarja venni a lelépési pénzt

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
valaha volt legjobb csak nem tud változtatni. nem is sziporkázó játékot várna az ember csak végre valami reakciót.
Azért ezt Rodrira fogni elég meredek
Egy két külföldi médiában már belefutottam kósza gondolatokba, hogy ok hiányzik Rodri de ő se superman, hogy ezt okozza. Lassan illene beleállni a dologba ahogy másokkal megteszik.
Azért ezt Rodrira fogni elég meredek
Egy két külföldi médiában már belefutottam kósza gondolatokba, hogy ok hiányzik Rodri de ő se superman, hogy ezt okozza. Lassan illene beleállni a dologba ahogy másokkal megteszik.
- BlancoMark
Vajon a hanyadik ilyen meccsnel fogjak kivagni Guardiolat? Nem hittem volna, hogy ez felmerulhet nala.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
Everton a végén jól elbaszta a Kontrát 4 a 2 ellen

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
jó kis kripta hangulat van a stadionban. Foden is hypeolja a szurkolókat és semmi hangerő változást nem ér el.
Plastic club.

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
addig szerencsetlenkednek, hogy meg a bl helyekert is kaparhatnak majd.
na majd a clutch ogre a 93.ban
na majd a clutch ogre a 93.ban

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho
- Kedvenc csapatod: Fc Barcelona
Pickford mit megy...

- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Kevin De Bruyne: "I think 'passes completed' is the most useless statistic there is.
I can have 96% pass completion playing sideways or backwards without being dangerous for the whole game. That means I haven't done anything. What's the point?" Kevin De Bruyne speaking facts!
Sok okosság.
Végre más is kimondja, aki benne van a témában. Ugyanez igaz volt xavira is, busquetsre is.
I can have 96% pass completion playing sideways or backwards without being dangerous for the whole game. That means I haven't done anything. What's the point?" Kevin De Bruyne speaking facts!
Sok okosság.
Végre más is kimondja, aki benne van a témában. Ugyanez igaz volt xavira is, busquetsre is.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

Folyamatosan eszembe jut ez a faxság amikor a szeretet ünnepe kifejezés előkerül.
A jó dzsi91-no megmondta a veszedelmet előre..ami infláció folyik itt a rendszerben..aztán senki nem vette őt komolyan

Így jó pár év után is marha jókat tudok röhögni rajta. A kedvencem a feszítések, ahogy őrködnek ott a háttérben, a kiscsóka meg fel akarja vetetni magát a kamerával.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Gino majalisarol beszelsz?Steve írta: ”Ez a szeretet ünnepe, ez a majális.”
“Minden jo, csak sok kocsog van”

https://youtu.be/q_vyC_Z80Bc?si=XSRscUQRUYhVY2l7
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bencze 2024. december 24., kedd 15:35-kor.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nekem jo, perfekt, ahogy a barca jatszik, remelem meg sokaig akarjak majd igy. Remelem ok is boldogak tole, es melyen hiszik, hogy ez a helyes ut
Nem hittem volna, hogy fogalmatlan görcs xavi es a nagy valtoztatasok utan meg jobban alazhatoak lesznek

Nem hittem volna, hogy fogalmatlan görcs xavi es a nagy valtoztatasok utan meg jobban alazhatoak lesznek
thereisonly1ronaldo
Akkor legyen mindegyik nagy helyzet, ahogy szeretnéd.
A baj csak az, hogy ettől ez még annyi mennyiség amit a legjobb bunker csapatok is engednek.
A baj csak az, hogy ettől ez még annyi mennyiség amit a legjobb bunker csapatok is engednek.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Ertektelen lehetoseg? Az a ket helyzet is nagy golhelyzet volt, amibol golt szereztek. Legyen csak 0.5-0.5 xg a ket gol, de a ket gol osszesen 0.5? Ne vicceljunk… raadasul volt meg egy veszelyesebb helyzetuk is.kettonull írta:Többször tárgyalt téma már, hogy itt minden értéktelen lehetőség nagy helyzet.realmadrid95 írta: Las Palmas meccset neztem, ott volt 3-4 golszerzesi eselye a Palmasnak, nem is ertem, hogy lett 0.5 os xgje az eredmenyek szerint.
Félgólyni helyzetet a legjobban működő csapatok is engednek.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
hehetheoriginal írta:Csak nezed te is, de bem lazod a meccset.realmadrid95 írta:
Las Palmas meccset neztem, ott volt 3-4 golszerzesi eselye a Palmasnak, nem is ertem, hogy lett 0.5 os xgje az eredmenyek szerint.
Ha ketnull azt mondta, hogy ezeknek a semmirekellő csapatoknak helyzetuk se volt, akkor az ugy is van![]()
Erre utaltam amugy, ahanyszor barcelonat nezek, folyamat raklapszamra kaphatnak a golokat, szepen kezdenek rajonni az ellenfelek, hogy nem az eddig betanult sablon alapjatek kell ide, hanem atloni a kp-t meg a vedelmet, aztan megfutni oket, en a clasicon tavasszal kurvanagy meszarlast varok, es sokgolos madridgyozelmet. Az emlitett kiscsapatoktol, meg hogy legyen fasz alattuk, sosem volt meg ennyire nagy lehetőségük agyonverni a barcelonat
En is valahogy azt sejtem, hogy addigra kerulunk csucsformaba es, ha Mbappe onbizalommal tele vag neki majd a meccsnek, akkor siman benne lehet egy 4 golos gyozelem. Bar Carlonal nehez megjosolni ezt, mert siman kinezem azt is az olaszbol, hogy egy golos vezetesnel feladjuk a tamadast es 11 emberrel vedekezunk.
Pedig annyira gyenge mentalisan ez a barca, hogy ha egnenek 0-1re, sajat szurkoloik elott tuti kitamadnanak eszetlenul meg jobban.