Politika
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
Engem érdekel amit csinál MP és a Tisza, de nem olvasok el minden hírt róluk, így összefoglalónak jók ezek. Sokszor pedig már unalmas MP, mantrázza a Tóni-Tiborcz-Lőrinc dolgokat amit megértek, valahogy el kell juttatni az emberekhez ezeket.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Ferni, gondolj erre a videora mielott unnepnapokon kommentalsz
https://youtube.com/shorts/ykbyNBJLe2s? ... LRhKX1WtGt
https://youtube.com/shorts/ykbyNBJLe2s? ... LRhKX1WtGt
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
amugy ha valakit zavar, hogy karacsonykor posztol, akkor arra is van megoldas.
nem kell karacsonykor is belepni a forumra meg a politika topicot megnyitni es akkor nem zavarhat.
nem kell karacsonykor is belepni a forumra meg a politika topicot megnyitni es akkor nem zavarhat.

Amúgy egy olyan felütéssel akartam linkelni csak, hogy vagy nagyon jó színész vagy tényleg elhitte magáról, hogy ő lesz a kövi nagy nemzeti hős.
Aztán elkapott a karácsonyi hangulat, meg az álmossag aztán ez lett belőle....
Majd arra keltem, hogy szét lettem oltva, tegyük hozzá jogosan meg, hogy Pepinho megint nem nyert
Amúgy 24-én napközben, este direkt nem is írtam semmit, talán a helyreigazításos csúszott át 23ról 24 éjfél utánra.

Aztán elkapott a karácsonyi hangulat, meg az álmossag aztán ez lett belőle....

Amúgy 24-én napközben, este direkt nem is írtam semmit, talán a helyreigazításos csúszott át 23ról 24 éjfél utánra.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Engem nem zavar. Megosztja, es akit erdekel, elolvassa, megnezi, akit meg nem erdekel, tovabblep. Amugy is kampany vanFaust írta: Legalabb karacsonykor loned mar ki/le magad ember.

nem kell bezarni. nem kell olvasni max
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

Akkor zárjuk be a topicot ünnepekre, ilyen egyszerű a dolog.

- BlancoMark
Jegyezzuk meg, hogy amikor kiserik bedobalja a Mi Hazankos linkeket mindenfele melyebb mondanivalo nelkul egyfajta igehirdeteskent, akkor o is megkapja a magaet. En szeretem sokszor amiket irsz ferni, de itt nalad is abszolut jogos a kritika.
Egyesek ha nem böföghetnek be ide valamit akkor úgy néz ki összedöl a torz világuk.hehetheoriginal írta: De a lényeg, hogy gecifeju viktor meg a sleppje nem unalmas.![]()
Remelem azert nem alusztok almatlanul, mert nem kotelezo megnezni a linkelt videokat meg olvasni a hsz-eket, nem dol ossze a kis vilagotok![]()

Amúgy nem tudom, hogy most hogy jött ide Orbán?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sebestyen 2024. december 26., csütörtök 15:38-kor.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
De a lényeg, hogy gecifeju viktor meg a sleppje nem unalmas.
Remelem azert nem alusztok almatlanul, mert nem kotelezo megnezni a linkelt videokat meg olvasni a hsz-eket, nem dol ossze a kis vilagotok

Remelem azert nem alusztok almatlanul, mert nem kotelezo megnezni a linkelt videokat meg olvasni a hsz-eket, nem dol ossze a kis vilagotok

thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en azt nem ertem, miert nem inkabb szilveszter elott jott ki egy ilyennel, elengedhette volna erre a 3 napra a politikat.
mp-re gondolok, nem fernire.
mp-re gondolok, nem fernire.

Unalmas már ez a magyar pétered. Mint valami szektás Jehova tanúja aki nyomja a képedbe a szarságait ha kell ha nem.ferni írta: Magyar Péter: Napló gyermekeimnek és üzenet a jövőnek
Szép videó lett, vannak benne erős részek is a szokásos szövegek mellett. Eleje is érdekes meg 5 perc után is kb 11ig, mikor a felmenőiről is beszél.
Szóval nézzetek egy kis karácsonyi MPt...![]()

Legalabb karacsonykor loned mar ki/le magad ember.
Magyar Péter: Napló gyermekeimnek és üzenet a jövőnek
Szép videó lett, vannak benne erős részek is a szokásos szövegek mellett. Eleje is érdekes meg 5 perc után is kb 11ig, mikor a felmenőiről is beszél.
Szóval nézzetek egy kis karácsonyi MPt...
Szóval nézzetek egy kis karácsonyi MPt...

valamelyik univerzumban:

valamelyik univerzumban:

https://444.hu/2024/12/06/direkt36-laza ... laf-osokatredditen valaki írta:Magyar titkosszolgalat Tiborcznak kémkedik?
Az megvan, hogy a magyar titkosszolgálat az OLAF nyomozóit hallgatta le a Tiborcz-féle Helios elleni nyomozás alatt? És az megvan, hogy a Helios mutyit illegálisnak találta az EU és aztán Orbán velünk adofizetőkkel fizettette vissza a Helios által elcsalt EU forrásokat?
Source: OLAF nyomozás és jelentés.

Kis emlékeztető, hogy nagyon komolyan tolták a fiúk anno is, meg hogy Lázár kiesett szépen a belső körből.
Kétlem komoly terve lenne vele a Fidesznek, sőt...
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Én már rég túltettem magam ezen, túl szánalmas az egész.ferni írta:https://www.reddit.com/r/hungary/s/GHcfuyo4rC'shutterisland írta: miert takartak ki a botok arcat ?![]()
btw kovetkezo hozzaszoloe a 20000. hozzaszolas.
3 ev alatt...
porog a topic![]()
https://www.reddit.com/r/hungary/s/FIGm5VNECN
Nekem ez a sztori is tetszett, egészen ijesztő, hogy van mindenhez még mindig pofájuk.
Folyamat olyan dolgokat kérnek ki maguknak, amiket ők röhögve csinálnak 0/24ben![]()
Tegnapi nagy családi vacsi után szóba jött a politika, de csak kis mértékben. Elkezdtem mesélni, hogy Grúziában milyen tűzijáték-ágyúval lőtték a rendőröket a tüntetők. Még végig sem mondtam, már kaptam a választ, hogy "nem tetszett a választások eredménye az uniónak, azért tüntettek".
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

Mert bannol a reddit, ha olyan fb screenshotot teszel közzé, amin nevek vannak arccal együtt, függetlenül attól, hohy igaziak-e a profilok'shutterisland írta: miert takartak ki a botok arcat ?![]()
3 ev alatt...
porog a topic![]()
https://www.reddit.com/r/hungary/s/GHcfuyo4rC'shutterisland írta: miert takartak ki a botok arcat ?![]()
3 ev alatt...
porog a topic![]()
https://www.reddit.com/r/hungary/s/FIGm5VNECN
Nekem ez a sztori is tetszett, egészen ijesztő, hogy van mindenhez még mindig pofájuk.
Folyamat olyan dolgokat kérnek ki maguknak, amiket ők röhögve csinálnak 0/24ben