Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Everton a végén jól elbaszta a Kontrát 4 a 2 ellen

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
jó kis kripta hangulat van a stadionban. Foden is hypeolja a szurkolókat és semmi hangerő változást nem ér el.
Plastic club.

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
addig szerencsetlenkednek, hogy meg a bl helyekert is kaparhatnak majd.
na majd a clutch ogre a 93.ban
na majd a clutch ogre a 93.ban

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho
- Kedvenc csapatod: Fc Barcelona
Pickford mit megy...

- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Kevin De Bruyne: "I think 'passes completed' is the most useless statistic there is.
I can have 96% pass completion playing sideways or backwards without being dangerous for the whole game. That means I haven't done anything. What's the point?" Kevin De Bruyne speaking facts!
Sok okosság.
Végre más is kimondja, aki benne van a témában. Ugyanez igaz volt xavira is, busquetsre is.
I can have 96% pass completion playing sideways or backwards without being dangerous for the whole game. That means I haven't done anything. What's the point?" Kevin De Bruyne speaking facts!
Sok okosság.
Végre más is kimondja, aki benne van a témában. Ugyanez igaz volt xavira is, busquetsre is.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

Folyamatosan eszembe jut ez a faxság amikor a szeretet ünnepe kifejezés előkerül.
A jó dzsi91-no megmondta a veszedelmet előre..ami infláció folyik itt a rendszerben..aztán senki nem vette őt komolyan

Így jó pár év után is marha jókat tudok röhögni rajta. A kedvencem a feszítések, ahogy őrködnek ott a háttérben, a kiscsóka meg fel akarja vetetni magát a kamerával.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Gino majalisarol beszelsz?Steve írta: ”Ez a szeretet ünnepe, ez a majális.”
“Minden jo, csak sok kocsog van”

https://youtu.be/q_vyC_Z80Bc?si=XSRscUQRUYhVY2l7
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bencze 2024. december 24., kedd 15:35-kor.
- hehetheoriginal
Nekem jo, perfekt, ahogy a barca jatszik, remelem meg sokaig akarjak majd igy. Remelem ok is boldogak tole, es melyen hiszik, hogy ez a helyes ut
Nem hittem volna, hogy fogalmatlan görcs xavi es a nagy valtoztatasok utan meg jobban alazhatoak lesznek

Nem hittem volna, hogy fogalmatlan görcs xavi es a nagy valtoztatasok utan meg jobban alazhatoak lesznek
thereisonly1ronaldo
Akkor legyen mindegyik nagy helyzet, ahogy szeretnéd.
A baj csak az, hogy ettől ez még annyi mennyiség amit a legjobb bunker csapatok is engednek.
A baj csak az, hogy ettől ez még annyi mennyiség amit a legjobb bunker csapatok is engednek.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Ertektelen lehetoseg? Az a ket helyzet is nagy golhelyzet volt, amibol golt szereztek. Legyen csak 0.5-0.5 xg a ket gol, de a ket gol osszesen 0.5? Ne vicceljunk… raadasul volt meg egy veszelyesebb helyzetuk is.kettonull írta:Többször tárgyalt téma már, hogy itt minden értéktelen lehetőség nagy helyzet.realmadrid95 írta: Las Palmas meccset neztem, ott volt 3-4 golszerzesi eselye a Palmasnak, nem is ertem, hogy lett 0.5 os xgje az eredmenyek szerint.
Félgólyni helyzetet a legjobban működő csapatok is engednek.
- realmadrid95
hehetheoriginal írta:Csak nezed te is, de bem lazod a meccset.realmadrid95 írta:
Las Palmas meccset neztem, ott volt 3-4 golszerzesi eselye a Palmasnak, nem is ertem, hogy lett 0.5 os xgje az eredmenyek szerint.
Ha ketnull azt mondta, hogy ezeknek a semmirekellő csapatoknak helyzetuk se volt, akkor az ugy is van![]()
Erre utaltam amugy, ahanyszor barcelonat nezek, folyamat raklapszamra kaphatnak a golokat, szepen kezdenek rajonni az ellenfelek, hogy nem az eddig betanult sablon alapjatek kell ide, hanem atloni a kp-t meg a vedelmet, aztan megfutni oket, en a clasicon tavasszal kurvanagy meszarlast varok, es sokgolos madridgyozelmet. Az emlitett kiscsapatoktol, meg hogy legyen fasz alattuk, sosem volt meg ennyire nagy lehetőségük agyonverni a barcelonat
En is valahogy azt sejtem, hogy addigra kerulunk csucsformaba es, ha Mbappe onbizalommal tele vag neki majd a meccsnek, akkor siman benne lehet egy 4 golos gyozelem. Bar Carlonal nehez megjosolni ezt, mert siman kinezem azt is az olaszbol, hogy egy golos vezetesnel feladjuk a tamadast es 11 emberrel vedekezunk.
Pedig annyira gyenge mentalisan ez a barca, hogy ha egnenek 0-1re, sajat szurkoloik elott tuti kitamadnanak eszetlenul meg jobban.
Többször tárgyalt téma már, hogy itt minden értéktelen lehetőség nagy helyzet.realmadrid95 írta: Las Palmas meccset neztem, ott volt 3-4 golszerzesi eselye a Palmasnak, nem is ertem, hogy lett 0.5 os xgje az eredmenyek szerint.
Félgólyni helyzetet a legjobban működő csapatok is engednek.
Eleve vicces, hogy úgy öngyilkosozunk egy focit, osszuk az észt, hogy közben a felhozott meccseken minimum kétszer annyi lehetőséget tudtak teremteni maguknak, mint az ellenfél.
Nem tűnt fel, hogy ott is agyig van tolva a csapat?hehetheoriginal írta: Diniz tamadofocija meg teljesen mas.
Mi meg itt öngyilkos vedekezesrol beszelunk.
El vagy kanyarodva igy karácsonykor, elfaradtal te is, mint a fidesz
Vagy az öngyilkosabb brazil marketingfocit azzal akarod menteni, hogy az támadó?
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
https://youtu.be/z8mQlT9loAU?si=JLrlsXcz0jebvj8Uhehetheoriginal írta:
Csak nezed te is, de bem lazod a meccset.
- hehetheoriginal
Csak nezed te is, de bem lazod a meccset.realmadrid95 írta:Las Palmas meccset neztem, ott volt 3-4 golszerzesi eselye a Palmasnak, nem is ertem, hogy lett 0.5 os xgje az eredmenyek szerint.kettonull írta: Közben a valóság az, hogy ezek a mostani Barca vereségek úgy történtek, hogy fél gólnyi helyzeteket tudtak kidolgozni ellenük.
Éppen úgy verte őket az Atletico, a Leganes, a Las Palmas, hogy extra hatékonyak voltak a kapu előtt.
Itt annyiról van szó, hogy te kívülről a tv előtt üldögélve az élő képből és a visszajátszásokból elképzeled, hogyan lehetne egy-két passzal mindenből ziccert csinálni.
Ha ketnull azt mondta, hogy ezeknek a semmirekellő csapatoknak helyzetuk se volt, akkor az ugy is van

Erre utaltam amugy, ahanyszor barcelonat nezek, folyamat raklapszamra kaphatnak a golokat, szepen kezdenek rajonni az ellenfelek, hogy nem az eddig betanult sablon alapjatek kell ide, hanem atloni a kp-t meg a vedelmet, aztan megfutni oket, en a clasicon tavasszal kurvanagy meszarlast varok, es sokgolos madridgyozelmet. Az emlitett kiscsapatoktol, meg hogy legyen fasz alattuk, sosem volt meg ennyire nagy lehetőségük agyonverni a barcelonat
thereisonly1ronaldo
- realmadrid95
Las Palmas meccset neztem, ott volt 3-4 golszerzesi eselye a Palmasnak, nem is ertem, hogy lett 0.5 os xgje az eredmenyek szerint.kettonull írta: Közben a valóság az, hogy ezek a mostani Barca vereségek úgy történtek, hogy fél gólnyi helyzeteket tudtak kidolgozni ellenük.
Éppen úgy verte őket az Atletico, a Leganes, a Las Palmas, hogy extra hatékonyak voltak a kapu előtt.
Itt annyiról van szó, hogy te kívülről a tv előtt üldögélve az élő képből és a visszajátszásokból elképzeled, hogyan lehetne egy-két passzal mindenből ziccert csinálni.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
”Ez a szeretet ünnepe, ez a majális.”
- hehetheoriginal
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
2024 karacsonya a madridomon.
mikor a forumrol mar tobbszor is kozkivanatra kitett atesz 7 upvote-ot kap.
mikor a forumrol mar tobbszor is kozkivanatra kitett atesz 7 upvote-ot kap.

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Milyen ziccereink voltak tömkelegével a 4 kaput eltaláló lövés és 1.40-es xg alapján? Gondolom az eye teszt mást mutatott?
(Bayern 3 lövés, 1.05 xg).
https://xgscore.io/la-liga/real-madrid- ... statistics
A Barca duplán túlteljesítette az xg értékét mindkét meccsen és utána teljesen átalakult a mérkőzések képe ez is igaz.
(Bayern 3 lövés, 1.05 xg).
https://xgscore.io/la-liga/real-madrid- ... statistics
A Barca duplán túlteljesítette az xg értékét mindkét meccsen és utána teljesen átalakult a mérkőzések képe ez is igaz.