Kommentáld a híreket
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Kommentáld a híreket
Az a helyzet hogy rottyon van a piac cb ügyileg is. A nagy kikiáltott tehetségekről mint Antonio Silva vagy Yoro kiderült hogy nem is olyan jók. Nem véletlen a Cubarsi hype sem mert konkrétan nincs más jó fiatal védő.
Salibaékat pedig meg lehet venni rekord áron.
Salibaékat pedig meg lehet venni rekord áron.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Egy árva szóval sem írtam, hogy Alaba 30 felett volt, csak hogy újabb nagy szerződést nem fog belső védő kapni aki ráadásul 30 felett van
(természetesen azt hittem volt már akkor 30)

- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Alaba 29 volt, mikor leigazoltuk.wZoLee7 írta: Na meg az kellene, Alaba utan ujabb nagy szerzodest adni egy 30 feletti belso vedonek. Most abba nem is kell belemenni, hogy ki szerint mi a szintje, mert mar biztosan lefele indult el a peakrol

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Na meg az kellene, Alaba utan ujabb nagy szerzodest adni egy 30 feletti belso vedonek. Most abba nem is kell belemenni, hogy ki szerint mi a szintje, mert mar biztosan lefele indult el a peakrol
- Pad'em
One of Real Madrid's candidates for the centre-back is Virgil van Dijk. He has about six months left on his contract and still has not renewed with Liverpool — @defcentral
Graeme Souness (legendary Liverpool midfielder): "I'm worried that Virgil van Dijk's contract is coming to an end. If his agent called Real Madrid, they would sign him. I look at him now and see the noise he's been making, something he hasn't done before. I think he's not happy."
Graeme Souness (legendary Liverpool midfielder): "I'm worried that Virgil van Dijk's contract is coming to an end. If his agent called Real Madrid, they would sign him. I look at him now and see the noise he's been making, something he hasn't done before. I think he's not happy."
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
realfan írta:igen, ezt hozta le a daily mail (szószerint ezeket a neveket, akiket te is írsz eladási és vételi oldalon is) és ezt vették át mások, már maga az hülyeség, hogy ne bukjon, ha eladnák, akkor haszonnalrealmadrid95 írta:
Egyaltalan nem a Daily Mailnel lattam, Corriere dello Sport cimlapjan van kint. Juventus mindent megtenne erte, Yildizt is bealdozna, az elso kapcsolat felvetelnel a Castle 55 millio euroban hatarozta meg az arat, hogy legalabb bukni ne bukjon rajta.
ha Newcstle, onnan inkább Bruno az, aki távozhat oder Isak, de midnkettő 100 fölött
Kerlek, kuldd el a dailys linket, mert az olasz ujsag egyaltalan nem hivatkozik ra, pedig szokott, ha atvesz hireket mastol.
Miert lenne hulyeseg? Megvesznek egy jatekost, aki elete formajaban van, majd masfel szezon alatt osszesen 22 bajnokit jatszik, azt ne mondd, hogy felfele megy az ara, mert kiugrok az ablakon…
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Középre a mostani játékosok mellé csak Musialat vagy Wirtzet hoznám, senki más nem johet szoba. Hatra viszont johetne barmelyik olasz, korabban irtam 4-5 nevet, akik szoba johetnek, volt egy portugal gyerek meg Frimpong.

-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Tonali a szerencsejatek fuggusege miatt felejtos, Di Marco bar nagyon alulertekelt, nem vagyok biztos benne, hogy 4 vedos rendszerben annyit hozza tudna tenni (mondjuk ez Xabi erkezesevel valtozhat), Bastoni szerintem az egyik legjobb khv jelenleg, Barellat is nagyon kedvlem,Modric helyettesenek tokeletes lenne.realmadrid95 írta:4 olasz jatekos van, aki szerintem erosites lenne.ferni írta: Barellát megnézném Modric helyett.
Közel se az a szint, de sztem tudna stabilitást hozni a KPra
Dimarco jelenleg a legjobb balhatved, Tonali Kroos szerepkoreben, Barella, valamint Bastoni Rudiger melle.
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
igen, ezt hozta le a daily mail (szószerint ezeket a neveket, akiket te is írsz eladási és vételi oldalon is) és ezt vették át mások, már maga az hülyeség, hogy ne bukjon, ha eladnák, akkor haszonnalrealmadrid95 írta:Egyaltalan nem a Daily Mailnel lattam, Corriere dello Sport cimlapjan van kint. Juventus mindent megtenne erte, Yildizt is bealdozna, az elso kapcsolat felvetelnel a Castle 55 millio euroban hatarozta meg az arat, hogy legalabb bukni ne bukjon rajta.realfan írta:
nem ez a gond vele, hanem, hogy ezt a hírt a daily mail hozta le. a klub nem akarja elagedni őt, sőt, Tonali ügynöke is 1-2 napja azt nyilatkozta, hogy marad az olasz

ha Newcstle, onnan inkább Bruno az, aki távozhat oder Isak, de midnkettő 100 fölött
- realmadrid95
Yildizt azert aldoznak be, mert mar most 100 millios ajanlatok ropkodnek erte.(Pl, nem meglepo)MVPP írta: Yildizt biztosan nem áldoznák be, kb. az egyetlen játékos ott jelenleg, aki érinthetetlen.
A Juve meg ra van kenyszerulve, hogy nagyobb bevetelekre tegyen szert. Bremer, Yildiz, Vlaho es Douglas Luiz negyesbol akarnak penzt csinalni.
Helyukre Skriniar, Conceicao, Zirkzee, Tonali pakkot neztek ki.
Yildizt biztosan nem áldoznák be, kb. az egyetlen játékos ott jelenleg, aki érinthetetlen.
- realmadrid95
Egyaltalan nem a Daily Mailnel lattam, Corriere dello Sport cimlapjan van kint. Juventus mindent megtenne erte, Yildizt is bealdozna, az elso kapcsolat felvetelnel a Castle 55 millio euroban hatarozta meg az arat, hogy legalabb bukni ne bukjon rajta.realfan írta:nem ez a gond vele, hanem, hogy ezt a hírt a daily mail hozta le. a klub nem akarja elagedni őt, sőt, Tonali ügynöke is 1-2 napja azt nyilatkozta, hogy marad az olaszferni írta:
Vele nem a tudással van gond, hanem hogy szerencsejáték függő.
Senki nem értette miért adta el a Milan, aztán utána hamar kiderült a dolog...![]()
- realmadrid95
4 olasz jatekos van, aki szerintem erosites lenne.ferni írta: Barellát megnézném Modric helyett.
Dimarco jelenleg a legjobb balhatved, Tonali Kroos szerepkoreben, Barella, valamint Bastoni Rudiger melle.
Barellát megnézném Modric helyett.
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Pintus?Realista24 írta: Se olasz, se angol, koszi.
A ket nemzetbol az az egy, aki szamit mar itt van.

Bellinghamet meg így kihagyni

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Se olasz, se angol, koszi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nzooli93
Nem tudom idén mit teljesít, de a Milanban nagyon jó volt szerintem, meg ugye az eltiltásáig a Castle-ban is. 1 évig vártak rá, és tudtommal(nem emlékszem) mindenben támogatták is, gondolom anyagilag is a felépülést ,szóval nekem fura lenne, ha ezután áron alul eladnák, ha már kitartottak mellette.
-
nem ez a gond vele, hanem, hogy ezt a hírt a daily mail hozta le. a klub nem akarja elagedni őt, sőt, Tonali ügynöke is 1-2 napja azt nyilatkozta, hogy marad az olaszferni írta:Vele nem a tudással van gond, hanem hogy szerencsejáték függő.realmadrid95 írta: Azt irjak, hogy a Newcastle eladna Tonalit, mar 55 millioert is akar. Ha mar Kroos “helyetteset” keressuk, aki vedekezesben, tamodasban is hasznos, akkor ot akar megneznem Tchouameni helyett.
Senki nem értette miért adta el a Milan, aztán utána hamar kiderült a dolog...![]()
- realmadrid95
Mar egy eve nem fuggo, ahogy Fagioli sem.(es a tobbi szerencsejatekfuggo Toneyn keresztul Paquitaig.)ferni írta:Vele nem a tudással van gond, hanem hogy szerencsejáték függő.realmadrid95 írta: Azt irjak, hogy a Newcastle eladna Tonalit, mar 55 millioert is akar. Ha mar Kroos “helyetteset” keressuk, aki vedekezesben, tamodasban is hasznos, akkor ot akar megneznem Tchouameni helyett.
Vele nem a tudással van gond, hanem hogy szerencsejáték függő.realmadrid95 írta: Azt irjak, hogy a Newcastle eladna Tonalit, mar 55 millioert is akar. Ha mar Kroos “helyetteset” keressuk, aki vedekezesben, tamodasban is hasznos, akkor ot akar megneznem Tchouameni helyett.
Senki nem értette miért adta el a Milan, aztán utána hamar kiderült a dolog...