Premier League
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Re: Premier League
Gino majalisarol beszelsz?Steve írta: ”Ez a szeretet ünnepe, ez a majális.”
“Minden jo, csak sok kocsog van”

https://youtu.be/q_vyC_Z80Bc?si=XSRscUQRUYhVY2l7
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bencze 2024. december 24., kedd 15:35-kor.
- hehetheoriginal
Nekem jo, perfekt, ahogy a barca jatszik, remelem meg sokaig akarjak majd igy. Remelem ok is boldogak tole, es melyen hiszik, hogy ez a helyes ut
Nem hittem volna, hogy fogalmatlan görcs xavi es a nagy valtoztatasok utan meg jobban alazhatoak lesznek

Nem hittem volna, hogy fogalmatlan görcs xavi es a nagy valtoztatasok utan meg jobban alazhatoak lesznek
thereisonly1ronaldo
Akkor legyen mindegyik nagy helyzet, ahogy szeretnéd.
A baj csak az, hogy ettől ez még annyi mennyiség amit a legjobb bunker csapatok is engednek.
A baj csak az, hogy ettől ez még annyi mennyiség amit a legjobb bunker csapatok is engednek.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ertektelen lehetoseg? Az a ket helyzet is nagy golhelyzet volt, amibol golt szereztek. Legyen csak 0.5-0.5 xg a ket gol, de a ket gol osszesen 0.5? Ne vicceljunk… raadasul volt meg egy veszelyesebb helyzetuk is.kettonull írta:Többször tárgyalt téma már, hogy itt minden értéktelen lehetőség nagy helyzet.realmadrid95 írta: Las Palmas meccset neztem, ott volt 3-4 golszerzesi eselye a Palmasnak, nem is ertem, hogy lett 0.5 os xgje az eredmenyek szerint.
Félgólyni helyzetet a legjobban működő csapatok is engednek.
- realmadrid95
hehetheoriginal írta:Csak nezed te is, de bem lazod a meccset.realmadrid95 írta:
Las Palmas meccset neztem, ott volt 3-4 golszerzesi eselye a Palmasnak, nem is ertem, hogy lett 0.5 os xgje az eredmenyek szerint.
Ha ketnull azt mondta, hogy ezeknek a semmirekellő csapatoknak helyzetuk se volt, akkor az ugy is van![]()
Erre utaltam amugy, ahanyszor barcelonat nezek, folyamat raklapszamra kaphatnak a golokat, szepen kezdenek rajonni az ellenfelek, hogy nem az eddig betanult sablon alapjatek kell ide, hanem atloni a kp-t meg a vedelmet, aztan megfutni oket, en a clasicon tavasszal kurvanagy meszarlast varok, es sokgolos madridgyozelmet. Az emlitett kiscsapatoktol, meg hogy legyen fasz alattuk, sosem volt meg ennyire nagy lehetőségük agyonverni a barcelonat
En is valahogy azt sejtem, hogy addigra kerulunk csucsformaba es, ha Mbappe onbizalommal tele vag neki majd a meccsnek, akkor siman benne lehet egy 4 golos gyozelem. Bar Carlonal nehez megjosolni ezt, mert siman kinezem azt is az olaszbol, hogy egy golos vezetesnel feladjuk a tamadast es 11 emberrel vedekezunk.
Pedig annyira gyenge mentalisan ez a barca, hogy ha egnenek 0-1re, sajat szurkoloik elott tuti kitamadnanak eszetlenul meg jobban.
Többször tárgyalt téma már, hogy itt minden értéktelen lehetőség nagy helyzet.realmadrid95 írta: Las Palmas meccset neztem, ott volt 3-4 golszerzesi eselye a Palmasnak, nem is ertem, hogy lett 0.5 os xgje az eredmenyek szerint.
Félgólyni helyzetet a legjobban működő csapatok is engednek.
Eleve vicces, hogy úgy öngyilkosozunk egy focit, osszuk az észt, hogy közben a felhozott meccseken minimum kétszer annyi lehetőséget tudtak teremteni maguknak, mint az ellenfél.
Nem tűnt fel, hogy ott is agyig van tolva a csapat?hehetheoriginal írta: Diniz tamadofocija meg teljesen mas.
Mi meg itt öngyilkos vedekezesrol beszelunk.
El vagy kanyarodva igy karácsonykor, elfaradtal te is, mint a fidesz
Vagy az öngyilkosabb brazil marketingfocit azzal akarod menteni, hogy az támadó?
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
https://youtu.be/z8mQlT9loAU?si=JLrlsXcz0jebvj8Uhehetheoriginal írta:
Csak nezed te is, de bem lazod a meccset.
- hehetheoriginal
Csak nezed te is, de bem lazod a meccset.realmadrid95 írta:Las Palmas meccset neztem, ott volt 3-4 golszerzesi eselye a Palmasnak, nem is ertem, hogy lett 0.5 os xgje az eredmenyek szerint.kettonull írta: Közben a valóság az, hogy ezek a mostani Barca vereségek úgy történtek, hogy fél gólnyi helyzeteket tudtak kidolgozni ellenük.
Éppen úgy verte őket az Atletico, a Leganes, a Las Palmas, hogy extra hatékonyak voltak a kapu előtt.
Itt annyiról van szó, hogy te kívülről a tv előtt üldögélve az élő képből és a visszajátszásokból elképzeled, hogyan lehetne egy-két passzal mindenből ziccert csinálni.
Ha ketnull azt mondta, hogy ezeknek a semmirekellő csapatoknak helyzetuk se volt, akkor az ugy is van

Erre utaltam amugy, ahanyszor barcelonat nezek, folyamat raklapszamra kaphatnak a golokat, szepen kezdenek rajonni az ellenfelek, hogy nem az eddig betanult sablon alapjatek kell ide, hanem atloni a kp-t meg a vedelmet, aztan megfutni oket, en a clasicon tavasszal kurvanagy meszarlast varok, es sokgolos madridgyozelmet. Az emlitett kiscsapatoktol, meg hogy legyen fasz alattuk, sosem volt meg ennyire nagy lehetőségük agyonverni a barcelonat
thereisonly1ronaldo
- realmadrid95
Las Palmas meccset neztem, ott volt 3-4 golszerzesi eselye a Palmasnak, nem is ertem, hogy lett 0.5 os xgje az eredmenyek szerint.kettonull írta: Közben a valóság az, hogy ezek a mostani Barca vereségek úgy történtek, hogy fél gólnyi helyzeteket tudtak kidolgozni ellenük.
Éppen úgy verte őket az Atletico, a Leganes, a Las Palmas, hogy extra hatékonyak voltak a kapu előtt.
Itt annyiról van szó, hogy te kívülről a tv előtt üldögélve az élő képből és a visszajátszásokból elképzeled, hogyan lehetne egy-két passzal mindenből ziccert csinálni.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
”Ez a szeretet ünnepe, ez a majális.”
- hehetheoriginal
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
2024 karacsonya a madridomon.
mikor a forumrol mar tobbszor is kozkivanatra kitett atesz 7 upvote-ot kap.
mikor a forumrol mar tobbszor is kozkivanatra kitett atesz 7 upvote-ot kap.

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Milyen ziccereink voltak tömkelegével a 4 kaput eltaláló lövés és 1.40-es xg alapján? Gondolom az eye teszt mást mutatott?
(Bayern 3 lövés, 1.05 xg).
https://xgscore.io/la-liga/real-madrid- ... statistics
A Barca duplán túlteljesítette az xg értékét mindkét meccsen és utána teljesen átalakult a mérkőzések képe ez is igaz.
(Bayern 3 lövés, 1.05 xg).
https://xgscore.io/la-liga/real-madrid- ... statistics
A Barca duplán túlteljesítette az xg értékét mindkét meccsen és utána teljesen átalakult a mérkőzések képe ez is igaz.
- hehetheoriginal
Leirtam milyen ziccerei voltak tömkelegével a bajernnek, nekünk. Mit nem ertesz?
Diniz tamadofocija meg teljesen mas.
Diniz tamadofocija meg teljesen mas.

thereisonly1ronaldo
De milyen ziccerekhez? Volt fél gólnyi lehetőségük
Téged aztán tényleg nem érdekel a valóság
Ha már öngyilkos foci.
Te voltál aki az ennél kockázatosabb feltolt Diniz focira élvezkedtél, hogy mekkora epic már, mert a marketing szerint a régi brazi foci visszahozatala.

Téged aztán tényleg nem érdekel a valóság
Ha már öngyilkos foci.
Te voltál aki az ennél kockázatosabb feltolt Diniz focira élvezkedtél, hogy mekkora epic már, mert a marketing szerint a régi brazi foci visszahozatala.
- hehetheoriginal
Bajern hányat rughatott volna nekik?
Nekunk hány ziccerunk volt ellenuk?
Az mar sokatmondo, hogy las palmas vagy leganes ziccerekhez jut egy barcelona ellen, es meg is verik.
De ha te nezed a barcelonat iden, es azt mondod, hogy nem ongyilkos taktikat jatszanak, akkor nincs tovább mirol beszelnunk.
Nekunk hány ziccerunk volt ellenuk?
Az mar sokatmondo, hogy las palmas vagy leganes ziccerekhez jut egy barcelona ellen, es meg is verik.
De ha te nezed a barcelonat iden, es azt mondod, hogy nem ongyilkos taktikat jatszanak, akkor nincs tovább mirol beszelnunk.
thereisonly1ronaldo
Közben a valóság az, hogy ezek a mostani Barca vereségek úgy történtek, hogy fél gólnyi helyzeteket tudtak kidolgozni ellenük.
- hehetheoriginal
Benny hill showt arra irom, hogy barki, aki jatszik a barcelonaval, legyen az atma, realmadrid vagy bayernmuntyen, rommarugdalhatna nekik szegyentelen mennyisegben a golokat, de kb mindenki meglepodik /meglepodott eddig , hogy hogy lehet ennyi zicceruk egy barcelona ellen egy meccsen, a profi jatekosok sok evek alatt nem ehhez vannak hozzaszokva, hogy megfelelo idozitessel, es osszesen egy passzal mar 1v1 van a kapussal szemben, es konkretan, mintha nem lenne a masik csapat a palyan.
Ezt mostanara szep lassan a nagytehetsegu ellenfelek edzoi sikerült osszerakniuk, kapja is szepen a zakokat a barca.
De valami elmebeteg felfogasbol adódóan mindenki mas is ezt a stílust es taktikat kezdte el nyomatni, legyen az mu, bayern, tottenham, ez a trend most, es kurvara ostoba, visszafele lepdelunk (itt is)
Ezt mostanara szep lassan a nagytehetsegu ellenfelek edzoi sikerült osszerakniuk, kapja is szepen a zakokat a barca.
De valami elmebeteg felfogasbol adódóan mindenki mas is ezt a stílust es taktikat kezdte el nyomatni, legyen az mu, bayern, tottenham, ez a trend most, es kurvara ostoba, visszafele lepdelunk (itt is)
thereisonly1ronaldo
Ilyen focit és ennyire kockázatosat egy csapat sem csinál a topligákban, mint a Tottenham.
A Barcelona meccs rossz példa, mert azt Flick hasonlóan nyerte az edzők versenyében, mint ezt Slot. Az játék alapján egy sima 2-3 gólos Barca győzelem volt, az Atletico bemákolta a meccset, nekik minden bement, a Barcások kihagyták a helyzeteket.
A Bennyi Hill showt emiatt adom, de a foci általánosságban ilyen, nagy százaléka egy random nevetséges szerencsejáték.
Már az is baj, ha a csapatok támadni akarnak és presszingelni?
Igazából mindegy, nem? Lényeg hogy régen akkor is minden jobb volt.
A Barcelona meccs rossz példa, mert azt Flick hasonlóan nyerte az edzők versenyében, mint ezt Slot. Az játék alapján egy sima 2-3 gólos Barca győzelem volt, az Atletico bemákolta a meccset, nekik minden bement, a Barcások kihagyták a helyzeteket.
A Bennyi Hill showt emiatt adom, de a foci általánosságban ilyen, nagy százaléka egy random nevetséges szerencsejáték.
Már az is baj, ha a csapatok támadni akarnak és presszingelni?

Igazából mindegy, nem? Lényeg hogy régen akkor is minden jobb volt.