Nagyon el kene verni oket…
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 22., vasárnap 12:39
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 22., vasárnap 12:29
HozzászólásSzerző: Barca1 » 2024. december 22., vasárnap 12:12
Szerintem sem tizi,csak az a bosszantó hogy rengeteg olyan büntetőt adnak meg a ligában ahol utána semmi esély se lett volna gólszerzésre.Sajnos minden az 56 is csizmanal kezdődött, nehéz lesz ebből kikeveredni.Ami bizakodásra ad okot az a játék képe,viszont ilyen rövid kerettel igazolás nélkül esély sincs Sőtt ha jól tudom még egy 300 ezres fizetésű játékost sem tudunk regisztralni,Olmo meg lehet megy ingyen a jelenlegi állapot szerint.A Nike szerződés sem elég a Ligának,a határidő meg Dec 31.Kerlon írta: Szerintem sem tizi, mire eszrevette, hogy jon a labda mar reg keso volt, illetve a mozgasa is folytonos volt, de a reklamalokat is meg lehet erteni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. december 22., vasárnap 10:40
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. december 22., vasárnap 9:38
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2024. december 22., vasárnap 9:22
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 22., vasárnap 9:11
https://x.com/ClarityCompass_/status/18 ... 6148627588olivér írta: btw giuliano simeone kezezése miért nem lett büntető? Cucurella-szabály?![]()
HozzászólásSzerző: olivér » 2024. december 22., vasárnap 8:52
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. december 22., vasárnap 8:52
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. december 22., vasárnap 8:37
HozzászólásSzerző: pepethespecialone » 2024. december 22., vasárnap 8:22
Jó ez így, inkább az Atleticoval legyünk harcban a bajnoki címért (hosszú távon velük sem leszünk), a Barcánál meg folytatódjon csak ez a negatív spirál. Nem baj, ha minél hamarabb kiszállnak a versenyből (és oda kerülnek ahova valójában valóakAnthony írta: Nem tudom minek örültök, egy döntetlen sokkal jobb lett volna nekünk.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. december 22., vasárnap 7:35
Ha elkapja a fonalat osztogatja a forintos labdákat,ha fehérben játszana máshogy vélekednél rólaRealVazquez írta:Vannak a mi csapatunkban sokkal jobbak, akik kepesek ra. Egyelore ebbol nem sokat lattunk, de talan tavaszra minden puzzle a helyere kerul. Szamomra Pedri a semmi extra kategoria.RaúlCF írta: Azért ami labdákat ma Pedri osztogatott, ha elképzelem, hogy a mi támadóinknak tesznek ilyen labdákat egész meccsen. Nagyon illene egy ilyen típus oda.
Bocs a duplaert
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. december 22., vasárnap 7:25
+1, jó lett volna ha az atletico sem kap extra boost-ot.Anthony írta: Nem tudom minek örültök, egy döntetlen sokkal jobb lett volna nekünk.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. december 22., vasárnap 7:01
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 21., szombat 23:48
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. december 21., szombat 23:37
Vannak a mi csapatunkban sokkal jobbak, akik kepesek ra. Egyelore ebbol nem sokat lattunk, de talan tavaszra minden puzzle a helyere kerul. Szamomra Pedri a semmi extra kategoria.RaúlCF írta: Azért ami labdákat ma Pedri osztogatott, ha elképzelem, hogy a mi támadóinknak tesznek ilyen labdákat egész meccsen. Nagyon illene egy ilyen típus oda.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. december 21., szombat 23:33
Nagyon szeeeeep! Tavaly ilyenkor nekem Lucas Vé intézte a kari ajándékot az Alaves ellenpepethespecialone írta:100ból 540k (volt még a szelón egy Leverkusen is).lordgabi írta:
Mennyi jött?![]()
Taníts mester, gratulálok!![]()
HozzászólásSzerző: pepethespecialone » 2024. december 21., szombat 23:26
100ból 540k (volt még a szelón egy Leverkusen is).lordgabi írta:Mennyi jött?pepethespecialone írta: Egy kisebb vagyonnal fogadtam az Atleticora. Olyan nincs, hogy ez sorozat nem ér véget, ők meg 2000 nemtudomhányóta képtelenek a Barcánál nyerni. Jó formában vannak, ennek most mennie kell!![]()
Taníts mester, gratulálok!![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2024. december 21., szombat 23:21
Mennyi jött?pepethespecialone írta: Egy kisebb vagyonnal fogadtam az Atleticora. Olyan nincs, hogy ez sorozat nem ér véget, ők meg 2000 nemtudomhányóta képtelenek a Barcánál nyerni. Jó formában vannak, ennek most mennie kell!
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. december 21., szombat 23:19
Barca legutóbbi 9 meccsből 3at nyert meg.untouchable írta: “Kipukkadt a lufi.”
5. vereség. Az utolsó 7 bajnokin csak 1 győzelem.
Ebből így még lehet nekik egy katasztrófális szezon is.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem