soha nem tagadtam hogy lopnak es rossz amit csinalnak sok szempontbol, en ausztriahoz meg a tobbi nyugati allamhoz nem hasonlitanam a bereket az csak hergeles, naluk kommunizmus nem volt cserebe gyarmatokrol osszeraboltak csomo mindent aztan csorog a nyalunk h milyen jol elnek.gutihaz14 írta: 14 ev ketharmad utan egy kis szamolgatas:
(2023-as adatok)
ez mar lehet objektiv, ki-ki eldonti
fidesz kormanyzas eredmenye
ha legalább az EU jövedelmi átlagán keresel, ami évi nettó 23 000 euró, nem olyan borzasztó sok, nincs havi nettó 2000 euró sem, akkor Magyarországon a legjobban kereső felső 2%-ba tartozol! A top két százalékba, csak ennyivel!
100-ból 2 ember között vagy a jövedelmi skálán, és 98 ember kevesebbet keres nálad, mint az EU átlag, ami 9 500 000 Ft évente. Ez az európai mércéjű szegénység legékesebb bizonyítéka.
Az EU átlag fölött keresők aránya: Csehország 9% Lengyelország 5%, Szlovénia 24%, Észtország 18%, Bulgária 4% Magyarország 2%, Ausztria 74%!!
2% vs. 74%!
Árakkal korrigálva az EU átlag fölött kereső aránya: Csehország 19%, Lengyelország 22%(!), Szlovénia 36% (!), Észtország 23% (!), Bulgária 10%, Magyarország 6%, Ausztria 68%
Bulgária 10% vs. Mo. 6%. Még egyszer: Bulgária-Mo. 10-6!
Brutális lecsúszás az EU legaljára.
https://g7.hu/adat/20241222/ha-annyit-k ... -tartozol/
a volt kommunista orszagok kozt sem allunk jol sajnos bar meg az is lehet iden korrigaljak a dolgot ha jol ertem ezt a portfolio cikket akkor lehet lesz par jo evunk megint aztan kiderul...
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20240 ... nik-678403
a rekordmennyisegu koltsegvetesi hianynal az inflacioval korrigaltrol beszelsz, vagy csak a forint adatot nezted? (ami az inflacio miatt nem biztos hogy euroban is tobb pl)
ez egy ketsegtelenul gaz oldala a fidesznek, arra vagyok kivancsi hogy amikor a nyugatrol beszelsz akkor az amszterdami zsidovadaszat miert nem jut eszedbe? vagy a magdeburgi karacsonyi vasaros eset? nem annyira fekete feher a kep, inkabb eljek szegenysegben mint rettegesben (ezek nem elszigetelt esetek.)...
nem xdswfan írta:Elmondod légyszi, hogy miért lenne érdemes a Fideszre szavazni?lzoltan írta:
Nem gáz, csak ti hangosabbak vagytok. Meg a stílust diktálja a Péter.
szivesen valtanek, de mp elrettento erovel bir szamomra, nem egyszer hazudott (persze tudjuk, hiba) a kampany soran, kesobb sem ker bocsanatot, nem valaszol kerdesekre, akar mandiner akar hvg kerdezi ha nem kerdeznek ala mocskos propagandista az osszes, magat meltato fb posztban hisztizik hogy a fuggetlen sajto miert nem ir a tisza jotekonysagi akciokrol, egyik pillanatban Bibliabol idezget a szeretetrol masik pillanatban pedig fenyegetozik es hergel, nem latom rajta hogy barmiben kulonbozne a nerbol kiugras elotti enjetol ellenben mindent amit ruhellek a ner-ben igen.
tovabbra is tartom hogy ha valaki kicsiben nem kepes felelosen becsuletesen donteni nagyban se fog, es lassan csatlakozok a roncstarsadalmazashoz, szerintem az emberek ijeszto nagy szazaleka lopna hasonlo helyzetben (az atlagember nagyon sok helyzteben valasztja a nem becsuletes utat "megoldjuk okosba" csak ez egy pitianer ugynel nem jar nagy kovetkezmenyekkel...), nem rosszabbak a politikusaink (vilagszinten) mint az atlagember.
es nem nem nezek rendszeresen megafon jellegu tartalmakat, sokszor nézem mp hivatalos fb oldalat, hont andrast kovetem meg rendszeresen, sokkal tobb politikat nem fogyasztok.