Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

1madridista
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Politika

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. december 22., vasárnap 19:29

lzoltan írta:
gutihaz14 írta: https://m.youtube.com/watch?v=zSjXnNhErcs

igaza volt dobroginek 24 elejen. remek evre sikeredett

415 az euro

ktgveteshiany rekordokat dont

csomo pedofilos fideszes ugy

stb stb stb

mara mar gaz es ciki lett fideszesnek vallani magad, ha kis onerzeted van azt mondod hogy nem erdekel a politika, majd behuzod az x-et fuggony mögött...

Nem gáz, csak ti hangosabbak vagytok. Meg a stílust diktálja a Péter.
a gutihaz nem hangos csak ojektiv :mrgreen:

hogy mondhatsz ilyet biztos tanulatlan videki bunko vagy te is aki irni olvasni se tud kulonben egyetertenel minden szavaval

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 22., vasárnap 18:41

Droppolt a Kéri-MP interjú:
https://youtu.be/8eEHlGpgPoI?si=CF0ObxTXvDwwrnq8
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. december 22., vasárnap 15:03

tomi_b írta:
Bencze írta: Donald Duck folytatja az ukranok tamogatasat a Financial Times szerint.
https://newsukraine.rbc.ua/news/trump-p ... 17437.html

Tehat a times person of the year interviewban mar mondta, hogy nem tudja csokkenteni az elelmiszerek es a lakhatas arat, be akar perelni minden ujsagirot, ujsagot es tv csatornat akik negativan irnak rola (freedom of speech elharcosa) valamint ukrajna penzeleset is folytatja. Milyen meglepo, hogy hazudott. Most mi lesz vityaek bekeparti propagandajaval? :(
A cikk tartalmát is olvastad vagy megálltál a címnél?
Putin egyik indoka a nyugati fegyverek jelenlete. Miert irna ala barmit is amig tobb ilyet szallitanak ukrajnaba? Vagy miert tartana be az alairtakat amikor mar bizonyitotta, hogy semmit sem er a szava ilyen teren?

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 22., vasárnap 13:48

swfan írta: Az ünnepekre hazajöttem szüleimhez. Édesapámnak volt egy érdekes mondata, sorolta hogy milyen youtube csatornákra iratkozott fel, többségében ilyen vonatos csatornák ezek egyébként (nagy vonatfan az öreg, meg valamelyest én is). Aztán egyszer csak odajut, hogy "ja meg a Patriótára" - na erre nem szóltam semmit, egy ideje már tabutéma velük a politika a veszekedések elkerülése végett (a szüleim 1998 óta minden választáson a Fideszre szavaztak).

Viszont, amit ezután mondott, na ott igazán elkerekedett a szemem: "de a Patriótáról már le akarok iratkozni" :ozil:

Na ha még az én szüleim is lejönnek a Fideszről, akkor azt hiszem itt tényleg elindult valami
A Patrióta egy nyomorult próbálkozás a Partizán másolására. Kedvencem, amikor azt próbálják eladni, hogy mennyivel jobb az élet itt, mint Németországban. Múltkor Bohár is kiment, és gondolom nem volt nehéz találni néhány AFD-s figurát, akik hitet tesznek a Doktor Miniszterelnök Úr mellett.

Amúgy hajrá, nagyon jó érzés lehetett ezt hallani. Én is hasonlót várok, eddig hiába...
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. december 22., vasárnap 13:37

swfan írta: Az ünnepekre hazajöttem szüleimhez. Édesapámnak volt egy érdekes mondata, sorolta hogy milyen youtube csatornákra iratkozott fel, többségében ilyen vonatos csatornák ezek egyébként (nagy vonatfan az öreg, meg valamelyest én is). Aztán egyszer csak odajut, hogy "ja meg a Patriótára" - na erre nem szóltam semmit, egy ideje már tabutéma velük a politika a veszekedések elkerülése végett (a szüleim 1998 óta minden választáson a Fideszre szavaztak).

Viszont, amit ezután mondott, na ott igazán elkerekedett a szemem: "de a Patriótáról már le akarok iratkozni" :ozil:

Na ha még az én szüleim is lejönnek a Fideszről, akkor azt hiszem itt tényleg elindult valami
Környezetembe is sokan mondják hogy a szüleik is már tesznek megjegyzést a kormány dolgaira. Van aki átpártolt a Mi hazánkra, az is gyengüles :kalapos: Kezdenek ébredezni az emberek és észre venni a hibákat.
Meg szerintem túltolták ezt a világvége hangulatot és a rengeteg drágulás elbizonytalanitotta őket, a válasz pedig a változás.

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. december 22., vasárnap 13:22

Az ünnepekre hazajöttem szüleimhez. Édesapámnak volt egy érdekes mondata, sorolta hogy milyen youtube csatornákra iratkozott fel, többségében ilyen vonatos csatornák ezek egyébként (nagy vonatfan az öreg, meg valamelyest én is). Aztán egyszer csak odajut, hogy "ja meg a Patriótára" - na erre nem szóltam semmit, egy ideje már tabutéma velük a politika a veszekedések elkerülése végett (a szüleim 1998 óta minden választáson a Fideszre szavaztak).

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 22., vasárnap 10:21

Viktorunk végigkamuzott két és fél percet, majd képes volt azt mondani, hogy:

A mértéktartást erénynek tekintem.

5:50től

:smile:

Annyi pozitív volt, hogy pont ez előtt arról beszélt, hogy a választási rendszert nem szabad változtatni a választások előtt, max 1 évvel korábban, mert az visszaüt, szóval azért csinálják most gondolom, remélem tartja is ehhez magát.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. december 22., vasárnap 8:25

415 az euro

stb stb stb

mara mar gaz es ciki lett fideszesnek vallani magad, ha kis onerzeted van azt mondod hogy nem erdekel a politika, majd behuzod az x-et fuggony mögött...
Kedvenc facebook kommentemet idézném az euro kapcsán:

Sokat elmond az, hogy forintban a fizetésem kétszer annyi lett, mint 10 évvel ezelőtt volt, de euroban átszámolva egy centtel sem lett több azóta.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

lzoltan
Kedvenc játékosaid: Maradona, Zidane, R9, Benzema, Vinicius

HozzászólásSzerző: lzoltan » 2024. december 22., vasárnap 8:25

415 az euro

stb stb stb

Nem gáz, csak ti hangosabbak vagytok. Meg a stílust diktálja a Péter.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lzoltan 2024. december 22., vasárnap 8:26-kor.

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. december 22., vasárnap 5:35

Bencze írta: Donald Duck folytatja az ukranok tamogatasat a Financial Times szerint.

Tehat a times person of the year interviewban mar mondta, hogy nem tudja csokkenteni az elelmiszerek es a lakhatas arat, be akar perelni minden ujsagirot, ujsagot es tv csatornat akik negativan irnak rola (freedom of speech elharcosa) valamint ukrajna penzeleset is folytatja. Milyen meglepo, hogy hazudott. Most mi lesz vityaek bekeparti propagandajaval? :(
A cikk tartalmát is olvastad vagy megálltál a címnél?

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. december 22., vasárnap 3:23

Donald Duck folytatja az ukranok tamogatasat a Financial Times szerint.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. december 21., szombat 22:13

https://m.youtube.com/watch?v=zSjXnNhErcs

415 az euro

stb stb stb

valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 21., szombat 21:44

MP üzenete Lévai Anikónak.

Látszik sokat volt MP ezek közt, 1-2 évesen elrontotta szegényt Orbánné... :lol:

halamadrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 21., szombat 19:20

swfan írta:
halamadrid írta:

Pont küldeni akartam.

Igazából épp a mester legitimálja a csatornát, bármennyire is köpködnek rá, mint a Tisza propagandagyárának első téglája. Egyébként alig bír eljárni Kéri a Tisza-szigetek rendezvényeire, akkora a túlkereslet. A néhány héttel ezelőtti kutyapártos is nagy volt, azt már biztos beküldte valaki.
Egyébként mi van akkor, ha ez egy "Tisza TV" lesz? Nem tökmindegy, amíg piaci alapon működnek és nem a mi adónkból? Ha van rá igény, felőlem lehet saját csatornájuk, amit eltartanak az előfizetők (vagy saját pénzből)
Igaz.

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. december 21., szombat 18:36

halamadrid írta:
'shutterisland írta: ez jo lehet majd, csipem az oreget
Pont küldeni akartam.

Igazából épp a mester legitimálja a csatornát, bármennyire is köpködnek rá, mint a Tisza propagandagyárának első téglája. Egyébként alig bír eljárni Kéri a Tisza-szigetek rendezvényeire, akkora a túlkereslet. A néhány héttel ezelőtti kutyapártos is nagy volt, azt már biztos beküldte valaki.
Egyébként mi van akkor, ha ez egy "Tisza TV" lesz? Nem tökmindegy, amíg piaci alapon működnek és nem a mi adónkból? Ha van rá igény, felőlem lehet saját csatornájuk, amit eltartanak az előfizetők (vagy saját pénzből)

halamadrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 21., szombat 18:07

'shutterisland írta: ez jo lehet majd, csipem az oreget
Pont küldeni akartam.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. december 21., szombat 17:38

ez jo lehet majd, csipem az oreget

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. december 21., szombat 16:32

https://youtu.be/lWK_euAwrMk
The REAL reason NATO expanded towards Russia's borders

A multkori doksi filmhez hasonlo, csak a masik szemszogbol.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. december 21., szombat 15:50

Ilyen erőtlen, bizonytalan, gyenge, tévedésekkel és csúsztatásokkal, hazugságokkal teli Orbán interjút még életemben nem hallottam. Teljesen megtört, elfáradt, elgyengült, zavarban volt folyamatosan. Makogott, ööö, hát, ööö, és, háát, ööö, izé. Lassú, enervált, magyarázkodó, folyamatos titkos utalások és mellébeszélés. Nicolae Ceaușescu 21. századi kiadását hallhattuk ma.
:goat:

halamadrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 21., szombat 15:38

ferni írta: Vitya meg a nők :shutup:
Rég éreztem ilyen erős szekunder szégyent.
Napról napra biztosabb, hogy tényleg csak a másfél milliós hardcore tábor megtartása a fontos.

Vissza: