Politika
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
Droppolt a Kéri-MP interjú:
https://youtu.be/8eEHlGpgPoI?si=CF0ObxTXvDwwrnq8
https://youtu.be/8eEHlGpgPoI?si=CF0ObxTXvDwwrnq8
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Putin egyik indoka a nyugati fegyverek jelenlete. Miert irna ala barmit is amig tobb ilyet szallitanak ukrajnaba? Vagy miert tartana be az alairtakat amikor mar bizonyitotta, hogy semmit sem er a szava ilyen teren?tomi_b írta:A cikk tartalmát is olvastad vagy megálltál a címnél?Bencze írta: Donald Duck folytatja az ukranok tamogatasat a Financial Times szerint.
https://newsukraine.rbc.ua/news/trump-p ... 17437.html
Tehat a times person of the year interviewban mar mondta, hogy nem tudja csokkenteni az elelmiszerek es a lakhatas arat, be akar perelni minden ujsagirot, ujsagot es tv csatornat akik negativan irnak rola (freedom of speech elharcosa) valamint ukrajna penzeleset is folytatja. Milyen meglepo, hogy hazudott. Most mi lesz vityaek bekeparti propagandajaval?![]()
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
A Patrióta egy nyomorult próbálkozás a Partizán másolására. Kedvencem, amikor azt próbálják eladni, hogy mennyivel jobb az élet itt, mint Németországban. Múltkor Bohár is kiment, és gondolom nem volt nehéz találni néhány AFD-s figurát, akik hitet tesznek a Doktor Miniszterelnök Úr mellett.swfan írta: Az ünnepekre hazajöttem szüleimhez. Édesapámnak volt egy érdekes mondata, sorolta hogy milyen youtube csatornákra iratkozott fel, többségében ilyen vonatos csatornák ezek egyébként (nagy vonatfan az öreg, meg valamelyest én is). Aztán egyszer csak odajut, hogy "ja meg a Patriótára" - na erre nem szóltam semmit, egy ideje már tabutéma velük a politika a veszekedések elkerülése végett (a szüleim 1998 óta minden választáson a Fideszre szavaztak).
Viszont, amit ezután mondott, na ott igazán elkerekedett a szemem: "de a Patriótáról már le akarok iratkozni"![]()
Na ha még az én szüleim is lejönnek a Fideszről, akkor azt hiszem itt tényleg elindult valami
Amúgy hajrá, nagyon jó érzés lehetett ezt hallani. Én is hasonlót várok, eddig hiába...
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Környezetembe is sokan mondják hogy a szüleik is már tesznek megjegyzést a kormány dolgaira. Van aki átpártolt a Mi hazánkra, az is gyengülesswfan írta: Az ünnepekre hazajöttem szüleimhez. Édesapámnak volt egy érdekes mondata, sorolta hogy milyen youtube csatornákra iratkozott fel, többségében ilyen vonatos csatornák ezek egyébként (nagy vonatfan az öreg, meg valamelyest én is). Aztán egyszer csak odajut, hogy "ja meg a Patriótára" - na erre nem szóltam semmit, egy ideje már tabutéma velük a politika a veszekedések elkerülése végett (a szüleim 1998 óta minden választáson a Fideszre szavaztak).
Viszont, amit ezután mondott, na ott igazán elkerekedett a szemem: "de a Patriótáról már le akarok iratkozni"![]()
Na ha még az én szüleim is lejönnek a Fideszről, akkor azt hiszem itt tényleg elindult valami

Meg szerintem túltolták ezt a világvége hangulatot és a rengeteg drágulás elbizonytalanitotta őket, a válasz pedig a változás.
Az ünnepekre hazajöttem szüleimhez. Édesapámnak volt egy érdekes mondata, sorolta hogy milyen youtube csatornákra iratkozott fel, többségében ilyen vonatos csatornák ezek egyébként (nagy vonatfan az öreg, meg valamelyest én is). Aztán egyszer csak odajut, hogy "ja meg a Patriótára" - na erre nem szóltam semmit, egy ideje már tabutéma velük a politika a veszekedések elkerülése végett (a szüleim 1998 óta minden választáson a Fideszre szavaztak).
Viszont, amit ezután mondott, na ott igazán elkerekedett a szemem: "de a Patriótáról már le akarok iratkozni"
Viszont, amit ezután mondott, na ott igazán elkerekedett a szemem: "de a Patriótáról már le akarok iratkozni"

Viktorunk végigkamuzott két és fél percet, majd képes volt azt mondani, hogy:
A mértéktartást erénynek tekintem.
5:50től

Annyi pozitív volt, hogy pont ez előtt arról beszélt, hogy a választási rendszert nem szabad változtatni a választások előtt, max 1 évvel korábban, mert az visszaüt, szóval azért csinálják most gondolom, remélem tartja is ehhez magát.
A mértéktartást erénynek tekintem.
5:50től

Annyi pozitív volt, hogy pont ez előtt arról beszélt, hogy a választási rendszert nem szabad változtatni a választások előtt, max 1 évvel korábban, mert az visszaüt, szóval azért csinálják most gondolom, remélem tartja is ehhez magát.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Kedvenc facebook kommentemet idézném az euro kapcsán:gutihaz14 írta: https://m.youtube.com/watch?v=zSjXnNhErcs
igaza volt dobroginek 24 elejen. remek evre sikeredett
415 az euro
ktgveteshiany rekordokat dont
csomo pedofilos fideszes ugy
stb stb stb
mara mar gaz es ciki lett fideszesnek vallani magad, ha kis onerzeted van azt mondod hogy nem erdekel a politika, majd behuzod az x-et fuggony mögött...
Sokat elmond az, hogy forintban a fizetésem kétszer annyi lett, mint 10 évvel ezelőtt volt, de euroban átszámolva egy centtel sem lett több azóta.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Zidane, R9, Benzema, Vinicius
gutihaz14 írta: https://m.youtube.com/watch?v=zSjXnNhErcs
415 az euro
stb stb stb
mara mar gaz es ciki lett fideszesnek vallani magad, ha kis onerzeted van azt mondod hogy nem erdekel a politika, majd behuzod az x-et fuggony mögött...
Nem gáz, csak ti hangosabbak vagytok. Meg a stílust diktálja a Péter.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lzoltan 2024. december 22., vasárnap 8:26-kor.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
A cikk tartalmát is olvastad vagy megálltál a címnél?Bencze írta: Donald Duck folytatja az ukranok tamogatasat a Financial Times szerint.
Tehat a times person of the year interviewban mar mondta, hogy nem tudja csokkenteni az elelmiszerek es a lakhatas arat, be akar perelni minden ujsagirot, ujsagot es tv csatornat akik negativan irnak rola (freedom of speech elharcosa) valamint ukrajna penzeleset is folytatja. Milyen meglepo, hogy hazudott. Most mi lesz vityaek bekeparti propagandajaval?![]()
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Donald Duck folytatja az ukranok tamogatasat a Financial Times szerint.
Tehat a times person of the year interviewban mar mondta, hogy nem tudja csokkenteni az elelmiszerek es a lakhatas arat, be akar perelni minden ujsagirot, ujsagot es tv csatornat akik negativan irnak rola (freedom of speech elharcosa) valamint ukrajna penzeleset is folytatja. Milyen meglepo, hogy hazudott. Most mi lesz vityaek bekeparti propagandajaval?
Tehat a times person of the year interviewban mar mondta, hogy nem tudja csokkenteni az elelmiszerek es a lakhatas arat, be akar perelni minden ujsagirot, ujsagot es tv csatornat akik negativan irnak rola (freedom of speech elharcosa) valamint ukrajna penzeleset is folytatja. Milyen meglepo, hogy hazudott. Most mi lesz vityaek bekeparti propagandajaval?

https://m.youtube.com/watch?v=zSjXnNhErcs
415 az euro
stb stb stb
415 az euro
stb stb stb
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
MP üzenete Lévai Anikónak.
Látszik sokat volt MP ezek közt, 1-2 évesen elrontotta szegényt Orbánné...
Látszik sokat volt MP ezek közt, 1-2 évesen elrontotta szegényt Orbánné...

- halamadrid
Igaz.swfan írta:Egyébként mi van akkor, ha ez egy "Tisza TV" lesz? Nem tökmindegy, amíg piaci alapon működnek és nem a mi adónkból? Ha van rá igény, felőlem lehet saját csatornájuk, amit eltartanak az előfizetők (vagy saját pénzből)halamadrid írta:
Pont küldeni akartam.
Igazából épp a mester legitimálja a csatornát, bármennyire is köpködnek rá, mint a Tisza propagandagyárának első téglája. Egyébként alig bír eljárni Kéri a Tisza-szigetek rendezvényeire, akkora a túlkereslet. A néhány héttel ezelőtti kutyapártos is nagy volt, azt már biztos beküldte valaki.

Egyébként mi van akkor, ha ez egy "Tisza TV" lesz? Nem tökmindegy, amíg piaci alapon működnek és nem a mi adónkból? Ha van rá igény, felőlem lehet saját csatornájuk, amit eltartanak az előfizetők (vagy saját pénzből)halamadrid írta:Pont küldeni akartam.'shutterisland írta: ez jo lehet majd, csipem az oreget
Igazából épp a mester legitimálja a csatornát, bármennyire is köpködnek rá, mint a Tisza propagandagyárának első téglája. Egyébként alig bír eljárni Kéri a Tisza-szigetek rendezvényeire, akkora a túlkereslet. A néhány héttel ezelőtti kutyapártos is nagy volt, azt már biztos beküldte valaki.
- halamadrid
Pont küldeni akartam.'shutterisland írta: ez jo lehet majd, csipem az oreget

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
- ___Samy___
https://youtu.be/lWK_euAwrMk
The REAL reason NATO expanded towards Russia's borders
A multkori doksi filmhez hasonlo, csak a masik szemszogbol.
The REAL reason NATO expanded towards Russia's borders
A multkori doksi filmhez hasonlo, csak a masik szemszogbol.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ilyen erőtlen, bizonytalan, gyenge, tévedésekkel és csúsztatásokkal, hazugságokkal teli Orbán interjút még életemben nem hallottam. Teljesen megtört, elfáradt, elgyengült, zavarban volt folyamatosan. Makogott, ööö, hát, ööö, és, háát, ööö, izé. Lassú, enervált, magyarázkodó, folyamatos titkos utalások és mellébeszélés. Nicolae Ceaușescu 21. századi kiadását hallhattuk ma.

- halamadrid
Rég éreztem ilyen erős szekunder szégyent.ferni írta: Vitya meg a nők![]()
Napról napra biztosabb, hogy tényleg csak a másfél milliós hardcore tábor megtartása a fontos.

Majd hátha kiserik jön és felvilágosít minket, hogy ez egy zseni, mint pár hónapja'shutterisland írta:teljesen meg vannak zavarodva, en is azt latom, amit masok sejtenek.Mi történik?
ok is latjak a kozvelemenykutatasokat es latjak a belso mereseiket (gondolom a kettot atlagolva sem allnak jol).
illetve tudjak ok is, hogy a 26-ig elhalalozo idosek es a 26-ra mar szavazokoruva valo mostani 16-17 evesek ezt az aranyt akar tobb szazazekkal meginkabb a tisza iranyaba tolhatjak majd, szoval az ido mulasa csak rontja ezt.
teljes a panik, barcsak kiszivarogna egy hangfelvetel a fideszes top dogok valsag tanacskozasarol.![]()

Apropó, hangfelvétel... Tök rég volt már evelines anyag