Ha marad az 1 csatáros játék,én nem adám el,mert 25 ért nem kapunk értelmes csatárt. Morata pedig igencsak gyengének tűúnik nekem,de ezt majd az idő eldönti

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. május 8., szerda 13:53
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 8., szerda 13:51
de ha formában van azért az elithez tartozik bőven. Ha meg nem akkor Lewa is simán jó oda. Beadásokra jól érkezik, a labdákat jól megtartja, és technikailag sem Higu szint. Egy 20 gólos szezon sztem simán benne van.VanillaSky írta:Azért ezzel vigyázzál. Nem kell 3 aranylabda ahhoz, hogy a francia a padra szoruljon, a teljesítménye neki sem megismételhetetlen, facebookon mondjuk nincs párja.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. május 8., szerda 13:43
Már birtokoltuk a posztján nála lévő jobbat! Csak ez a kicseszett edzőzseni a 4-2-3-1es formációjába be akart építeni egy játékost posztidegen helyre. Jézusatyaúristen mekkora fesztivált fogok csapni a Széchenyi úton mikor végre eltakarodik a portugál!Csak míg Coentraonál nem nagyon van/volt jobb a posztján,
Azért ezzel vigyázzál. Nem kell 3 aranylabda ahhoz, hogy a francia a padra szoruljon, a teljesítménye neki sem megismételhetetlen, facebookon mondjuk nincs párja.Higu árából egy az egybe lehetne hozni Lewát, Benzema mögé tökéletes lesz.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 8., szerda 13:41
HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. május 8., szerda 13:39
Ha a galaktikus érára gondolsz akkor adja az Isten, hogy Perez intézzen mindent és legyen ugyanúgy. Megközelítőleg hasonló focit se láttam az elmúlt 10 évben (a Realtól.. persze a barcától láttam...) mint ami volt Raul-Ronaldo-Figo-Zizu-Becks-Guti-RC idejében...Remélem Perez tanult ebből,hogy nem kell ilyen szabad kezet adni senkinek se,ha mégoly különleges valaki,akkor sem,de ne is essen át a ló másik oldalára,hogy majd most minden szakmai dolgot ő akar intézni,mert azzal sem leszünk beljebb,volt már olyan,emlékszünk.
Rossz hírem van. Te egy eurot se fogsz látni belőleÉn azért szeretnék egy kis pénzt is látni az üzletből. (higu-Juve)
Szerintem a legtöbbünk nem válogatós. Minél messzebb a Bernabeutól.Mint szurkolók - és ezt most fontos kiemelni -, ti hol látnátok szívesebben Higuaínt?
Ez még mindig nem az FM. Meg még jöjjön Bale is plusz egy csatár is gondolom Higu helyett? Rögtön Falcao nem?Pogba,Kondogbia,Verratti,Carvajal meg legyen elintézve a nyárra.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 8., szerda 13:36
Pedig sztm nem fogják eladni.Ha a kezdőbe nem is,de cserének számitani fog rá,bárki jön.De kell is a vérfrissítés, és ki kell takarítani, az olyan szuperjátékosokat mint Khedira...
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. május 8., szerda 13:35
Csak míg Coentraonál nem nagyon van/volt jobb a posztján, Sárgafogra ez abszolút nem igaz.Ha azt nézzük, hogy Coentrao 30 millió euró volt, Higuért meg csak 25-öt adna a Juve.![]()
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. május 8., szerda 13:29
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. május 8., szerda 13:27
Ahogy szokták mondani: Van pénz lóvéra!adamzz írta:Hát idén sem ússzuk meg -100m alatt az átigazolási szezont.
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. május 8., szerda 13:12
Miért vettek egy Anelkátadamzz írta:Azé mer azt hiszik,hogy sztár. Na.
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 8., szerda 13:10
Remek kérdés. Őket kell megkérdezni. Nyilván megvan rá az okuk. Azt hiszik, hogy az olasz bajnokságban menni fog neki. Plusz egy korábbi Real Madrid játékos nagy reklám a csapatnak. A szurkolók is örülni fognak. Llorente/Higuain csatárpáros.niden6 írta: Akkor miért vesznek egy impotens csatárt?
HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. május 8., szerda 13:10
Ha jól tudom nem neked címeztem. :-)adamzz írta:Azé mer azt hiszik,hogy sztár. Na.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 8., szerda 13:09
Neked ez tényleg magas labda.hehe írta:az ilyen kérdések feltevésével iszonyú könnyű bannoltatni pl engemMint szurkolók - és ezt most fontos kiemelni -, ti hol látnátok szívesebben Higuaínt?![]()
Nálam a háromból simán a zebrák. A PSG-t valamiért én még mindig visszalépésnek érzem egy top csapathoz képest, kell majd még pár év, hogy ez megváltozzon bennem. A Chelseaben pedig van csatár, Ba és Moses nem rosszak, Lukaku is visszatér szerintem a közeljövôben, ráadásul Fernando barátunk sem akkora flop már, amilyennek az internetes közösség beállítja. Egy esetlegesen odatartó Falcaoról nem is beszélve. :Pniden6 írta:Chelsea, Juve, PSG.Gerr90 írta:Mint szurkolók - és ezt most fontos kiemelni -, ti hol látnátok szívesebben Higuaínt?
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. május 8., szerda 13:06
HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. május 8., szerda 13:05
Casso írta:Chelsea nem fog fizetni még egy impotensért. Juve reális.
Akkor miért vesznek egy impotens csatárt?Casso írta:Sajnos a Juve építkezni akar nem eladni. Van pénzük elég.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. május 8., szerda 13:04
Cavani/Lewandowski/Agüero verseny lesz ott. A jobbosra pedig kell Bale. Hát idén sem ússzuk meg -100m alatt az átigazolási szezont.Kercsó írta:kell egy csatár is Higany helyére.tubatibi írta:Pogba,Kondogbia,Verratti,Carvajal meg legyen elintézve a nyárra. :-)
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 8., szerda 13:02
Chelsea nem fog fizetni még egy impotensért. Elég nekik Torres. (Habár az utóbbi időben ő legalább kezdi megtalálni önmagát.) A PSG-nél ott van Ibra plusz tele vannak lovettával, ha vesznek csatárt akkor abban a listában Higuain lesz az utolsó. Juve reális.niden6 írta:Chelsea, Juve, PSG.
Sajnos a Juve építkezni akar nem eladni. Van pénzük elég. Nem fogják odaadni nekünk Pogbát.tubatibi írta:Nálunk miért nem gondolkodnak egy Higuaín-Pogba cserében könyörgöm.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. május 8., szerda 13:01
kell egy csatár is Higany helyére.tubatibi írta:Pogba,Kondogbia,Verratti,Carvajal meg legyen elintézve a nyárra. :-)
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. május 8., szerda 13:00
HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. május 8., szerda 12:59
Jót tenne a csapatnak, ha leköpné a fél Barcát vagy a Casillast edzésen.tubatibi írta:Nálunk miért nem gondolkodnak egy Higuaín-Pogba cserében könyörgöm.
Jelenlévő fórumozók: 179 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem