Kéri László mindig hangsúlyozza, hogy hihetetlen erőforrások vannak a Tisza-szigetekben. Nagyon bízom benne, hogy ellensúlyozza, vagy akár felülmúlja majd a Fidesz 2026-os kínai hitelekből való osztogatását, és akár a Tiszát mérhetik alul a közvélemény kutatók, olyan jól működik majd a mozgósítás.Caraway írta: Amugy tema volt ma ez is, hogy az adomanyozas csak egy ocska politikai haszonszerzes MP es a tisza reszerol.
Na most ma en beleneztem facen a talpra magyarok csoportba (barki megteheti, nem kell tagnak lenni, en se vagyok az), es ledobbentem, hogy orszagszerte mennyi adomanyozast csinalnak a tisza szigetek. Konkretan a legkisebb telepulesekre is eljutnak, ajandekozas raszorulo csaladoknak, fogyatekkal elok otthonaba, gyermekotthonokba, nagy bogracsos fozesek, mosogep, ruhak, elelmiszer, hasznalati cikkek minden.
Brutal mennyisegbe es emberekhez eljutnak, a legszegenyebb reteget erintve. Tenyleg elkezdodott egy komoly alulrol szervezodes, es en azt hiszem ennek bizony meg lesz a latszata 1,5 ev mulva. Csak errol senki nem is beszel, mert egyedul MP elviszi az egesz mediafigyelmet.
Egyébként ellátogattak Csenyétére is, MP-vel együtt. Az ország legszegényebb települése, ahol júniusban a 226-228 szavazó közül a 98,5% szavazott a Fideszre, 0% a Tiszára. Érdekes, hogy mondju MEMO-szavazat pont volt, de ez így is "negyvenkilencötvened"

Ha kitart a lendület, kíváncsi vagyok, mire lehetnek képesek az ilyen szavazattelepeken.
A politikai haszonszerzés meg egyértelmű, de relativizálható ez a fogalom, az én esetemben nem ördögtől való. Egy ekkora politikai pártnak mondhatjuk kötelessége, hogy legalább karácsonykor támogassa a rászorulókat, megörökítenie meg mindent meg kell. Leginkább azért nem tudok rájuk haragudni, mert tudjuk, hogy a Fidesznek mekkora médiafölénye van, és ez csak egy a sok közül.