Barca1 írta:Szép lassan haladj lefelé és a buborekodbol kilépve
Ezt fejezd be. Úgy nem lehet kultúrált vitát folytatni, hogy mindenkit rendszeresen buborékba raksz, aki nem osztja a véleményed. Látok elég "buborékomból" kívül helyezkedő infót, többek közt ezen a fórumon is, és a legtöbb két másodperc alatt kiforgatható ruszki bullshit, annyi bennük a logikai bukfenc. Konkrét dolgokat írtam Stonne-nal (nyilvánosan vállalt véleményével együtt) és az átlalad belinkelt videóval kapcsolatban is, miért tartom azt egyoldalúnak. Kettőnk közül nem én vagyok az, aki egész nemzeteket, tízmilliókat tart USA átlal rángatott hasznos idiótáknak, és hát ezért a szegény oroszoknak nem volt más választása, át kellett ugraniuk civileket, köztük nőket és gyerekeket gyilkolni, civil infrastruktúrát szarrá bombázni, mert a gonosz USA oda is betette a lábát. Mintha nem az ukránok hívták volna őket oda a nagyon is valós oroszoktól való félelem miatt.
És nem is én vagyok az, aki az eredeti témába belekever minden más fegyveres konfliktust, csak hogy relativizáljon, persze azt is egyoldalúan tálalva, mintha csak a jenkik lettek volna ott, oroszok, Wagner, Kína, Irán, stb. még csak arra sem szagoltak.
Megértem, hogy más a véleményed, sosem fogunk egyet érteni, de a vita alapszabályait nem ártana betartanod, mert minimum fél tucat érvelési hibát elkövettél, mióta beszálltál. Szalmabábok, terelések, mások szájába olyat adsz, amit nem is mondtak, reflexből kikérsz magadnak olyan jelzőket, amik szóba sem kerültek, stb., áldozati pózba vágva magad. Mint pl.:
Üdv,egy konteos!
Attól, még hogy szarkasztikusan annak nevezed magad, nem leszel kevésbé az.