Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
P. Krisz

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2024. december 20., péntek 8:36

Odaátban jó volt, Soldier Boy szerepében is, de mint Batman az elég béndzsa fancasting lenne Ackles.
Legalább annyira mint Alan Ritchson. :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2024. december 20., péntek 8:18

Jó legyen igazatok, de szerintem ez csak egy újabb Superman film lesz a polcon, ami lehet kivitelezés szempontjából jó, de vajon mit fog hozzáadni az eddigiekhez egy cuki kiskutyán kívül?

Inkább öntsék a manit a Pattinson-féle Batman világba, az fasza.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 19., csütörtök 22:55

chronic írta: Galaxis őrzőiből konrkétan az első és a harmadik kurvajó, szerintem. A második egy fos.
Szerintem erősen versenyzik a kapitány filmjeivel a legjobb trilógiáért, nekem a 2. is bejött (bár ezeket 90%-ban az akkori kamasz szememmel írom). Az első GOTG pedig simán TOP5-ös az egész MCU-ban.

Bízom Gunn-ban, a Lámpásokat is nagyon várom, az új Batman meg remélem Ackles lesz. Soldier Boy után mit menne :mrgreen:
Egyébként már kijött az első DCU-s munkája, a Creature Commandos sorozat. Karakterekben van egy kis átfedés a SS-dal.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2024. december 19., csütörtök 21:49

Galaxis őrzőiből konrkétan az első és a harmadik kurvajó, szerintem. A második egy fos.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 19., csütörtök 21:47

Gunnban azért bízok. SS filmje jó volt, első Galaxis csúcs. Alapvetően belerakja a melót.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. december 19., csütörtök 21:44

Egy superman filmet se lattam,de a kutyus jopofa :kalapos:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2024. december 19., csütörtök 21:32

halamadrid írta: Superman trailer: https://www.youtube.com/watch?v=uhUht6vAsMY

Asszem ez már az eredeti, nem a trailer trailere.
Nyugdíjalap hízik még picit Gunnak, másra nem lesz jó.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. december 19., csütörtök 20:24

És ez erről is szól. Jó érzés az emlékeink tengerében lubickolni, vagy alámerülni lelkünk lagúnájába.

Megtennetek, hogy hozzajarultok egy upvote al az íráshoz?
Tegnap halfkey teljesen összetört lelkileg. Köszönöm.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. december 19., csütörtök 17:39

realbeckham írta: SZÖRFÖS NINDZSÁK : 90es évek. Mennnyi es mennyi kiváló gyerek/kaland/családi mozi készült akkor. Lehet csemegézni rendesen. Halovanyan emlékeztem erre a filmre gyerekkorombol es muszaj volt ujraznom. Nem bantam meg.
A hangulata, a jelmezek, a koreográfia, mint valami tmnt beat em up játék. Zsenialis.

2 fivérrol kiderul, hogy egy királyi család sarjai. Es céljuk ezentúl, hogy felszabadutsak a zsarnok uralma alá került szigetet. A királyi vér azonban nem csak titulust jelent, de magaval hordoz egy bizonyos mágikus harcművészetet is, amirol nekik fogalmuk sem volt. Bolond haverjukkal karoltve utra kelnek egy nem várt kalandra.

Lieslie Nielsen es a fiatal Rob Schneider sziporkázik, jó őket látni. A jobb sorsra hivatott Ernie Reyes pedig megcsillogtatja kvalitasait, ami a harcot illeti. En birom ezt a sracot. Emlekszem az amazonas kincsében arra a "dzsungel jiu jitsu" jelenetére, meg ahogy kinézett ott. Sokkal, sokkal tobb filmben kellett volna neki szerepelnie karrierje során. Már 52 éves :'( telik az idő

Laza, az akkori kort jellemzően vagany, szellemes es poenos. Aranyos kis film. Jó volt újra látni.
Azt a k**va :ozil:
A filmből nem emlékszem szinte semmire, csak a címére és hogy olyan kb 6-8évesen nyaralni vagyunk a családdal és este ezt nézztük a TV-be. Mikre nem emlékszünk gyerekkorból.

Barca1
Kedvenc játékosaid: Messi Davids
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: Barca1 » 2024. december 19., csütörtök 17:28

realbeckham írta: SZÖRFÖS NINDZSÁK : 90es évek. Mennnyi es mennyi kiváló gyerek/kaland/családi mozi készült akkor. Lehet csemegézni rendesen. Halovanyan emlékeztem erre a filmre gyerekkorombol es muszaj volt ujraznom. Nem bantam meg.
A hangulata, a jelmezek, a koreográfia, mint valami tmnt beat em up játék. Zsenialis.

2 fivérrol kiderul, hogy egy királyi család sarjai. Es céljuk ezentúl, hogy felszabadutsak a zsarnok uralma alá került szigetet. A királyi vér azonban nem csak titulust jelent, de magaval hordoz egy bizonyos mágikus harcművészetet is, amirol nekik fogalmuk sem volt. Bolond haverjukkal karoltve utra kelnek egy nem várt kalandra.

Lieslie Nielsen es a fiatal Rob Schneider sziporkázik, jó őket látni. A jobb sorsra hivatott Ernie Reyes pedig megcsillogtatja kvalitasait, ami a harcot illeti. En birom ezt a sracot. Emlekszem az amazonas kincsében arra a "dzsungel jiu jitsu" jelenetére, meg ahogy kinézett ott. Sokkal, sokkal tobb filmben kellett volna neki szerepelnie karrierje során. Már 52 éves :'( telik az idő

Laza, az akkori kort jellemzően vagany, szellemes es poenos. Aranyos kis film. Jó volt újra látni.
Minap néztem egy régi Sho Kosugi nindzsa filmet,mert emlékszem gyerekkoromban vhs en szinte minden nap megnéztem suli után a nyitójelenetet.Akkor nagyon tetszett a film mondom rákeresek és újranézem.Nagyon komoly jelenetek vannak benne :D Mikor a nindzsát üldözi a rendőrautó,ő elkezd szlalomozva futni,erre a rendőrautó is szlalomozva üldözi :D Nagyon komoly film.Nindzsa 3 A megszállt test.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 19., csütörtök 15:09

Superman trailer: https://www.youtube.com/watch?v=uhUht6vAsMY

Asszem ez már az eredeti, nem a trailer trailere.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. december 17., kedd 21:24

realbeckham írta: SZÖRFÖS NINDZSÁK
“Kwan tsu, dudes!”

Áh a gyerekkor. De rég is volt.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. december 17., kedd 20:48

SZÖRFÖS NINDZSÁK : 90es évek. Mennnyi es mennyi kiváló gyerek/kaland/családi mozi készült akkor. Lehet csemegézni rendesen. Halovanyan emlékeztem erre a filmre gyerekkorombol es muszaj volt ujraznom. Nem bantam meg.

https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 17., kedd 20:27

Remy írta:

Amúgy imádom. Full sablon a fórum. Előre meglehet tippelni, hogy melyik filmre milyen reakciók fognak jönni. :kalapos:
Logikus igazabol. A szar film le van huzva, a tobbirol meg nem nagyon ir senki, mert megolted a topciot. :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 17., kedd 20:19

Remy írta:
Amúgy imádom. Full sablon a fórum. Előre meglehet tippelni, hogy melyik filmre milyen reakciók fognak jönni. :kalapos:
Hat, igazabol nem csak megtippelni, de eltalalni is konnyu. Downvote, downvote hatan. :mrgreen: Te olyan vagy ebben a topicban, mint kiserik a politikaiban, szerintem el sem olvassak es mar instant repul is egy.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 17., kedd 19:50

Faust írta:
Realista24 írta:Egy mondatban említeni a Die Harddal megérne egy veglegest.
Hang vagy. :'(
Hát egy mondatban kell említeni, ha a Die Hard adta az alapot az efféle filmekhez. :hmmm: :fpalm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. december 17., kedd 19:46

Realista24 írta:Egy mondatban említeni a Die Harddal megérne egy veglegest.
Hang vagy. :'(

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 17., kedd 19:36

Realista24 írta: Telitalalat :lol:
Újráztam ugye az Elnök végveszélyben és a Támadás a Fehér Ház ellent, visszanéztem itt a fórumon, hogy anno milyen sorrendben néztem meg.

Bele is futottam a hsz-edbe. Felnevettem.
Realista24 írta: Az elnök végveszélyben
Három vagy négy részletben, de lenyomtam. Értékelhetetlen összevisszaság, gyenge story, gyenge kivitelezés, gyenge szereplők. Egyszóval parádé volt :lol:
Itt is egyetértettünk. :mrgreen:

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 17., kedd 19:34

Realista24 írta:
Remy írta: KÉZIPOGGYÁSZ: Fúúúú! Na ez! Ez kurvajó cucc! Pedig önmagában semmi extra, egy Die Hard ripoff, de annak extra. Működik, Taron Egerton karizmatikus főhős, Jason Bateman pedig itt is egy ütnivaló fasz, de épp ezért jó főgecinek.

Minden a helyén van itt! Év egyik meglepetése nálam. :agree:

Netflixen nézhető.
Annyira legalja ez a film, hogy ki kellett nyomnom. Egy mondatban említeni a Die Harddal megérne egy veglegest.
Na végre valaki, azt hittem a 0-5ös downvoteból, hogy jó a film, de megnyugodtam, hogy csak nekem szólt :kalapos:

Azóta se folytattam még én se.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 17., kedd 19:27

Telitalalat :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: