Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
Re: Premier League
A sziti ég az Aston Villa ellen, kínos lesz ez már. Romano szerint pep 4 játékost akar igazolni télen, mit számít még néhány plusz vádpont

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Senki nem kell, aki innen elment önszantabol.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ha fejben rendberaknád az embert szerintem még lehet jó két éve, most viszont láthatóan rottyon van. De ha valamihez ért még Carlo akkor az ez. Kiemelni hozzá közel álló játékosokat a mentális mélypontról.Anthony írta:Legyen kit bedobjon Ancsa középhátvédnek? Tchua-Case védőpáros?realistahuni írta: Case fiam már a ligakupában sem játszik.
Januárban nem érné meg visszahozni kölcsönben, fele fizetését állva amolyan Milanosan?![]()
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Fabio Gatto
Liverpool and Manchester United are closely monitoring Bournemouth's young left-back, Milos Kerkez. Initial inquiries have been made, but no concrete negotiations yet. #LFC #MUFC #TransferNews #Kerkez
Liverpool and Manchester United are closely monitoring Bournemouth's young left-back, Milos Kerkez. Initial inquiries have been made, but no concrete negotiations yet. #LFC #MUFC #TransferNews #Kerkez
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
RaúlCF írta: Ha van var a 4-ik Spurs gólt tuti elveszik. De vicces, hogy a Spurs megint 3 gólos előnyt adott le igazi Spurs módra. Ha ez a pl és van var akkor szerintem 3-3. Elég nagy hülyeség, hogy nem használják csak a döntőben.

kapusok megint jo kis angol bullshitteryt raktak ossze, vilag legjobb bajnoksaga, vilag legjobb csapatai

thereisonly1ronaldo
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Legyen kit bedobjon Ancsa középhátvédnek? Tchua-Case védőpáros?realistahuni írta: Case fiam már a ligakupában sem játszik.
Januárban nem érné meg visszahozni kölcsönben, fele fizetését állva amolyan Milanosan?![]()
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Case fiam már a ligakupában sem játszik.
Januárban nem érné meg visszahozni kölcsönben, fele fizetését állva amolyan Milanosan?
Januárban nem érné meg visszahozni kölcsönben, fele fizetését állva amolyan Milanosan?

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Ha van var a 4-ik Spurs gólt tuti elveszik. De vicces, hogy a Spurs megint 3 gólos előnyt adott le igazi Spurs módra. Ha ez a pl és van var akkor szerintem 3-3. Elég nagy hülyeség, hogy nem használják csak a döntőben.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
videoCaraway írta: Hat ezt a spurs united ligakupameccs osszefoglalot erdemes lesz visszanezni… a 7 golbol 4-5 kapushiba, de meg mekkora kapushibak jezusom.Egymast multak ala, nevetseges.
Amugy jo lesz ez a felallas es csapat, ismet jol jatszottak ahhoz kepest hogy a fel kezdo rotalva volt, a lovesek is 9 vs 21 idegenben, nem ehhez vagyok hozzaszokva. 10 eve azt nezem, hogy a top6 ellen idegenben csak kontrazgatas van, 75-25os labdabirtoklassal meg 20vs4 lovessel az ellenfelnek, most tok sok szep labdajaratas megy. Csak hat azok a kibaszott egyeni hibak.. egyelore kb minden meccsre jut legalabb egy nagy.
Amad gólja duplán kapushiba.
Első spurs golnál is.
A török pedig állítólag jo kapus, de 0 meccsel nehéz meccsben lenni.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Hat ezt a spurs united ligakupameccs osszefoglalot erdemes lesz visszanezni… a 7 golbol 4-5 kapushiba, de meg mekkora kapushibak jezusom.
Egymast multak ala, nevetseges.
Amugy jo lesz ez a felallas es csapat, ismet jol jatszottak ahhoz kepest hogy a fel kezdo rotalva volt, a lovesek is 9 vs 21 idegenben, nem ehhez vagyok hozzaszokva. 10 eve azt nezem, hogy a top6 ellen idegenben csak kontrazgatas van, 75-25os labdabirtoklassal meg 20vs4 lovessel az ellenfelnek, most tok sok szep labdajaratas megy. Csak hat azok a kibaszott egyeni hibak.. egyelore kb minden meccsre jut legalabb egy nagy.

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Közben Son szögletből a MU ellen
4-3 lett, továbbment a Spurs

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Soon.Realista24 írta:Magyar nyerte már?___Samy___ írta:
Balotelli meg az egyetlen olasz jatekos, aki PL-t nyert.![]()
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Magyar nyerte már?___Samy___ írta:Balotelli meg az egyetlen olasz jatekos, aki PL-t nyert.hehetheoriginal írta: fun fact, hogy a nagy angol felsőbbrendűségi érzések közepette, még sohasem nyerte angol edző a premier league-et![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Balotelli meg az egyetlen olasz jatekos, aki PL-t nyert.hehetheoriginal írta:fun fact, hogy a nagy angol felsőbbrendűségi érzések közepette, még sohasem nyerte angol edző a premier league-etAshworth pedig inkabb valami angol edzot akart volna![]()
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
- hehetheoriginal
ne nekem írd nagyfülű, én tisztában vagyok velePad'em írta:Ferguson 13 PLt nyert, igy a 14 skót siker Dalglish Blackburnnel nyert címével jön ki. Éles szemű hehénknek csak pontosanhehetheoriginal írta:
nem tudom honnan kukázod a statokat, de nem túl jó forrás![]()
kenny dalglish is skót és megnyerte a pl-t.
csak hogy kötekedjünk![]()
![]()

thereisonly1ronaldo
Na jól van, elcsúszott itt-ott a dolog, de a lényeg látszik

-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Az oreg 3-szor gyozottferni írta: 2 portugál siker (José)

Egyebkent az is egy erdekes stat lenne, hogy hany evben jutott egyaltalan angol edzo a dobogora.
- Pad'em
Ferguson 13 PLt nyert, igy a 14 skót siker Dalglish Blackburnnel nyert címével jön ki. Éles szemű hehénknek csak pontosanhehetheoriginal írta:nem tudom honnan kukázod a statokat, de nem túl jó forrásferni írta:
1991/1992ben lett bajnok a Leeds angol edzővel, Howard Wilkinsonnal.
1992/93as szezontól lett Premier League, azóta:
14 skót siker (Fergie)
6 spanyol siker (Pep)
4 olasz siker (Carlo, Mancini, Ranieri, Conte)
3 francia siker (Wenger)
2 portugál siker (José)
1 német siker (Klopp)
1 chilei siker (Pellegrini)
Itt egy jó cikk ha érdekel valakit a téma, hogy más kupákat se nyernek angol edzők kb semmit.![]()
csak hogy kötekedjünk![]()

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
nem tudom honnan kukázod a statokat, de nem túl jó forrásferni írta:1991/1992ben lett bajnok a Leeds angol edzővel, Howard Wilkinsonnal.hehetheoriginal írta: fun fact, hogy a nagy angol felsőbbrendűségi érzések közepette, még sohasem nyerte angol edző a premier league-et![]()
1992/93as szezontól lett Premier League, azóta:
14 skót siker (Fergie)
6 spanyol siker (Pep)
4 olasz siker (Carlo, Mancini, Ranieri, Conte)
3 francia siker (Wenger)
2 portugál siker (José)
1 német siker (Klopp)
1 chilei siker (Pellegrini)
Itt egy jó cikk ha érdekel valakit a téma, hogy más kupákat se nyernek angol edzők kb semmit.

csak hogy kötekedjünk

thereisonly1ronaldo