Legalább annyira mint Alan Ritchson.

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2024. december 20., péntek 8:36
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. december 20., péntek 8:18
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 19., csütörtök 22:55
Szerintem erősen versenyzik a kapitány filmjeivel a legjobb trilógiáért, nekem a 2. is bejött (bár ezeket 90%-ban az akkori kamasz szememmel írom). Az első GOTG pedig simán TOP5-ös az egész MCU-ban.chronic írta: Galaxis őrzőiből konrkétan az első és a harmadik kurvajó, szerintem. A második egy fos.
HozzászólásSzerző: chronic » 2024. december 19., csütörtök 21:49
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 19., csütörtök 21:47
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. december 19., csütörtök 21:44
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. december 19., csütörtök 21:32
Nyugdíjalap hízik még picit Gunnak, másra nem lesz jó.halamadrid írta: Superman trailer: https://www.youtube.com/watch?v=uhUht6vAsMY
Asszem ez már az eredeti, nem a trailer trailere.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. december 19., csütörtök 20:24
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. december 19., csütörtök 17:39
Azt a k**varealbeckham írta: SZÖRFÖS NINDZSÁK : 90es évek. Mennnyi es mennyi kiváló gyerek/kaland/családi mozi készült akkor. Lehet csemegézni rendesen. Halovanyan emlékeztem erre a filmre gyerekkorombol es muszaj volt ujraznom. Nem bantam meg.
A hangulata, a jelmezek, a koreográfia, mint valami tmnt beat em up játék. Zsenialis.
2 fivérrol kiderul, hogy egy királyi család sarjai. Es céljuk ezentúl, hogy felszabadutsak a zsarnok uralma alá került szigetet. A királyi vér azonban nem csak titulust jelent, de magaval hordoz egy bizonyos mágikus harcművészetet is, amirol nekik fogalmuk sem volt. Bolond haverjukkal karoltve utra kelnek egy nem várt kalandra.
Lieslie Nielsen es a fiatal Rob Schneider sziporkázik, jó őket látni. A jobb sorsra hivatott Ernie Reyes pedig megcsillogtatja kvalitasait, ami a harcot illeti. En birom ezt a sracot. Emlekszem az amazonas kincsében arra a "dzsungel jiu jitsu" jelenetére, meg ahogy kinézett ott. Sokkal, sokkal tobb filmben kellett volna neki szerepelnie karrierje során. Már 52 évestelik az idő
Laza, az akkori kort jellemzően vagany, szellemes es poenos. Aranyos kis film. Jó volt újra látni.
HozzászólásSzerző: Barca1 » 2024. december 19., csütörtök 17:28
Minap néztem egy régi Sho Kosugi nindzsa filmet,mert emlékszem gyerekkoromban vhs en szinte minden nap megnéztem suli után a nyitójelenetet.Akkor nagyon tetszett a film mondom rákeresek és újranézem.Nagyon komoly jelenetek vannak bennerealbeckham írta: SZÖRFÖS NINDZSÁK : 90es évek. Mennnyi es mennyi kiváló gyerek/kaland/családi mozi készült akkor. Lehet csemegézni rendesen. Halovanyan emlékeztem erre a filmre gyerekkorombol es muszaj volt ujraznom. Nem bantam meg.
A hangulata, a jelmezek, a koreográfia, mint valami tmnt beat em up játék. Zsenialis.
2 fivérrol kiderul, hogy egy királyi család sarjai. Es céljuk ezentúl, hogy felszabadutsak a zsarnok uralma alá került szigetet. A királyi vér azonban nem csak titulust jelent, de magaval hordoz egy bizonyos mágikus harcművészetet is, amirol nekik fogalmuk sem volt. Bolond haverjukkal karoltve utra kelnek egy nem várt kalandra.
Lieslie Nielsen es a fiatal Rob Schneider sziporkázik, jó őket látni. A jobb sorsra hivatott Ernie Reyes pedig megcsillogtatja kvalitasait, ami a harcot illeti. En birom ezt a sracot. Emlekszem az amazonas kincsében arra a "dzsungel jiu jitsu" jelenetére, meg ahogy kinézett ott. Sokkal, sokkal tobb filmben kellett volna neki szerepelnie karrierje során. Már 52 évestelik az idő
Laza, az akkori kort jellemzően vagany, szellemes es poenos. Aranyos kis film. Jó volt újra látni.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 19., csütörtök 15:09
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. december 17., kedd 21:24
“Kwan tsu, dudes!”realbeckham írta: SZÖRFÖS NINDZSÁK
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. december 17., kedd 20:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 17., kedd 20:27
Logikus igazabol. A szar film le van huzva, a tobbirol meg nem nagyon ir senki, mert megolted a topciot.Remy írta:
Amúgy imádom. Full sablon a fórum. Előre meglehet tippelni, hogy melyik filmre milyen reakciók fognak jönni.![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 17., kedd 20:19
Hat, igazabol nem csak megtippelni, de eltalalni is konnyu. Downvote, downvote hatan.Remy írta:
Amúgy imádom. Full sablon a fórum. Előre meglehet tippelni, hogy melyik filmre milyen reakciók fognak jönni.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 17., kedd 19:50
Hát egy mondatban kell említeni, ha a Die Hard adta az alapot az efféle filmekhez.Faust írta:Hang vagy.Realista24 írta:Egy mondatban említeni a Die Harddal megérne egy veglegest.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. december 17., kedd 19:46
Hang vagy.Realista24 írta:Egy mondatban említeni a Die Harddal megérne egy veglegest.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 17., kedd 19:36
Újráztam ugye az Elnök végveszélyben és a Támadás a Fehér Ház ellent, visszanéztem itt a fórumon, hogy anno milyen sorrendben néztem meg.Realista24 írta: Telitalalat![]()
Itt is egyetértettünk.Realista24 írta: Az elnök végveszélyben
Három vagy négy részletben, de lenyomtam. Értékelhetetlen összevisszaság, gyenge story, gyenge kivitelezés, gyenge szereplők. Egyszóval parádé volt![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 17., kedd 19:34
Na végre valaki, azt hittem a 0-5ös downvoteból, hogy jó a film, de megnyugodtam, hogy csak nekem szóltRealista24 írta:Annyira legalja ez a film, hogy ki kellett nyomnom. Egy mondatban említeni a Die Harddal megérne egy veglegest.Remy írta: KÉZIPOGGYÁSZ: Fúúúú! Na ez! Ez kurvajó cucc! Pedig önmagában semmi extra, egy Die Hard ripoff, de annak extra. Működik, Taron Egerton karizmatikus főhős, Jason Bateman pedig itt is egy ütnivaló fasz, de épp ezért jó főgecinek.
Minden a helyén van itt! Év egyik meglepetése nálam.![]()
Netflixen nézhető.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 17., kedd 19:27
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem