a fuggetlen nmhh jol lecsapott a tv2re

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. december 19., csütörtök 9:48
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. december 19., csütörtök 9:42
Az eredeti Reuters cikkben, amire az index hivatkozik, ez van: "European nations are discussing sending troops to Ukraine in the event of a ceasefire or peace deal"swfan írta:Jól sejtem, hogy az indextől van? Azt ugye tudod, hogy jó ideje ők már a kormánypropagandát tolják. Fenntartásokkal kezelném ezthehetheoriginal írta:
egy 100k katonat akarnak ukrajnaba kuldeni, lassan nem csak virtualisan vilaghaboru.
kinek mit intezett a kormanya es megvalasztott politikusai, boldog karacsonyt!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 19., csütörtök 9:40
Persze, minden elképzelhető.hehetheoriginal írta: tokmindegy kitol van, a lenyeg, hogy elkepzelheto, hogy az eu keszulodik - az usa nelkul - katonakat is kuldeni a fegyverek utan.
egy lehetseges esemeny, egy tenymegallapitas volt.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 19., csütörtök 9:39
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. december 19., csütörtök 9:34
Jól sejtem, hogy az indextől van? Azt ugye tudod, hogy jó ideje ők már a kormánypropagandát tolják. Fenntartásokkal kezelném ezthehetheoriginal írta:egy 100k katonat akarnak ukrajnaba kuldeni, lassan nem csak virtualisan vilaghaboru.haderő zömét Franciaország, Lengyelország, Nagy-Britannia, Németország és Olaszország adhatja.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 19., csütörtök 9:22
dehogynem.BlancoMark írta:Miert az oroszok nem allitottak hadba eszak koreai katonakat? Sajnos a tortenelem mindig bebizonyitotta, hogy a fenyegetes hatasara hasonlo erovel kell fellepni es nem a sarokban varni es meguszni a torteneseket osszehugyozottt gatyaval hogy majd megoldodnak maguktol.hehetheoriginal írta:
egy 100k katonat akarnak ukrajnaba kuldeni, lassan nem csak virtualisan vilaghaboru.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. december 19., csütörtök 9:19
Miert az oroszok nem allitottak hadba eszak koreai katonakat? Sajnos a tortenelem mindig bebizonyitotta, hogy a fenyegetes hatasara hasonlo erovel kell fellepni es nem a sarokban varni es meguszni a torteneseket osszehugyozottt gatyaval hogy majd megoldodnak maguktol.hehetheoriginal írta:egy 100k katonat akarnak ukrajnaba kuldeni, lassan nem csak virtualisan vilaghaboru.haderő zömét Franciaország, Lengyelország, Nagy-Britannia, Németország és Olaszország adhatja.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 19., csütörtök 9:13
egy 100k katonat akarnak ukrajnaba kuldeni, lassan nem csak virtualisan vilaghaboru.haderő zömét Franciaország, Lengyelország, Nagy-Britannia, Németország és Olaszország adhatja.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 19., csütörtök 9:11
Tudtam en, hogy idezojelet kene hasznalnomh3x0r írta:Meg az idos holgyismerost is.Realista24 írta: Nagyapa volt a kertész gondolom, és jól ápolta a gyepet.![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. december 19., csütörtök 9:10
Meg az idos holgyismerost is.Realista24 írta: Nagyapa volt a kertész gondolom, és jól ápolta a gyepet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 19., csütörtök 8:50
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. december 19., csütörtök 8:28
Kiderült az is, hogy sokat köszönhet a szerencsének, így került ugyanis hozzá egy gellérthegyi lakás. „Nagyapámmal egyszer együtt mentünk egy idős hölgyismerőséhez, 8-10 éves lehettem, megdicsértem a kertben a gyönyörű apácaliliomokat – kertésznek készültem – és a kapott lekváros kenyeret. 18 éves koromban derült ki, hogy a hölgy másnap rám íratott egy kis gellérthegyi lakást. Ezt adtam el, és költöztem a Károlyi-kerthez, az egyetem szomszédságába.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 19., csütörtök 0:09
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 18., szerda 21:39
JajaBLevi96 írta:Gondolom hogy börtönbe zárhatják a gonosz Magyar Pétert és végre békén hagyja szegény fideszt dolgozni.swfan írta:
Mármint micsoda?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 18., szerda 21:17
1madridista írta:a politika heheje...hehetheoriginal írta: Imadnivalo, ahogy ez a faszszopo orban üzenget zelenszkijnek.....
Nyilvan a gömböc fülét farkát behúzva menekulne, ha nalunk lenne haboru, de pofazni, jol megmondani arra telik
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. december 18., szerda 20:45
a politika heheje...hehetheoriginal írta: Imadnivalo, ahogy ez a faszszopo orban üzenget zelenszkijnek.....
Nyilvan a gömböc fülét farkát behúzva menekulne, ha nalunk lenne haboru, de pofazni, jol megmondani arra telik
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. december 18., szerda 20:31
Nem tudok, mert csak a KLIK és a tanker mondta ezt, ezért kellett ilyen célfeladatokat kreálni a pedagóusoknak, és számfejtve sem jutalomként lett, hanem projektteljesítés jogcímen lett kiutalva.Caraway írta:
Koszi a kiegeszitest. Errol tudsz cikket kuldeni, hogy unios penz?
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. december 18., szerda 20:19
Koszi a kiegeszitest. Errol tudsz cikket kuldeni, hogy unios penz?csababarca írta:Annál többet is amúgy, az az átlag lehet.Caraway írta: Onnan tudod, hogy tenyleg nagy a baj a kormanynal, hogy a tanarok kaptak 150.000 forint karacsonyi bonuszt.Ilyen egyszer se tortent meg a 14 ev alatt.
Legalábbis nálunk 300 volt a plafon amit adhattunk, igen nagy keret, 150et kb mindenki kapott is.
(uniós pénz volt ez, csak azt nem híresztelik...nyár óta a KLIK-nél van a lóvé, gondolom eddig gondolkoztak, hogy tudnák inkább lenyúlni, nem sikerült)
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. december 18., szerda 20:03
Annál többet is amúgy, az az átlag lehet.Caraway írta: Onnan tudod, hogy tenyleg nagy a baj a kormanynal, hogy a tanarok kaptak 150.000 forint karacsonyi bonuszt.Ilyen egyszer se tortent meg a 14 ev alatt.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. december 18., szerda 19:55
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem