OFF
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: OFF
ha fontos reszei hianyoznak, akkor gondolom az ofi ar toredeke, fele kb, Benco meg azt hitte, hogy legendas uzletet kotott
thereisonly1ronaldo
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Engem mar csak egy dolog erdekel, csak hogy teljes legyen a sztori. Mennyibe kerult a tavcso? Vagy ujonnan mennyivel lett volna dragabb?Bencze írta:Kpval fizettem szemelyes atvetelnel. Max akkor lenne refund, ha visszamennek es kivernem a torpebol a penzt.'shutterisland írta: attol fuggetlenul, hogy megertem a duhot, azt az opciot nem fontoltad meg, hogy inkabb visszapostazod refundert cserebe es nem cseszel ki egy harmadik emberrel ?
Nem tudtam, hogy itt mindenki ilyen becsuletes mintapolgar![]()
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sztem csak az a baja, hogy nem ő van középpontban és félti a negatív rekordját.Halfkey írta: Szövegértelmezés 0/10, hópiheség 10/10, ma is megdolgozol a minuszokért.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Szövegértelmezés 0/10, hópiheség 10/10, ma is megdolgozol a minuszokért.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
És akkor te mondod masnak (nekem) hogy nem erti.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Igy van jol mondod, toljuk addig akkor, amig szegyeneben ongyilkos nem lesz. Ez az igazi cel, hat bazmeg vegye mar eszre magat, nem?Halfkey írta: Én nem látom hogy el lett volna küldve bárhova, leírták az emberek a véleményüket, aztán mikor már tovább is lett volna lépve, hehe meg te meg hozzátok az ügyeletes hópihe szerepet![]()
Vagy hol a hatar? Mivel lennel elegedett? Szegyellje el magat es ne bassza at az embert? Miert akarsz egy masik felnott embert megvaltoztatni? Ki vagy te, vagy barki mas, hogy beleszolj barki mas eletebe es donteseibe?
Jo reggelt
thereisonly1ronaldo
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Csak nem te vetted meg tőle a távcsövet?
Én nem látom hogy el lett volna küldve bárhova, leírták az emberek a véleményüket, aztán mikor már tovább is lett volna lépve, hehe meg te meg hozzátok az ügyeletes hópihe szerepet
- realbeckham
En értélek halfi, de eszem agaban sem szeretnék komoly hangvetelre váltani. A gyerek el lett küldve a kurvaanyjaba kb.
Inkabb probalnek atmenni valami gyenge trollszeru viccbe ezzel kacsolatban, ahogy hehe kollega is ahogy ismerem. Én nem szeretek gerjeszteni semmit. Inkább oldani szeretem a dolgokat.
Mert amugy ebben a pitianer, zsivany, szemtelen sztoriban nincs is ennel tobb benne szvsz. Lett itt egy priusza, meg remélhetőleg tanult egy leckét.
Inkabb probalnek atmenni valami gyenge trollszeru viccbe ezzel kacsolatban, ahogy hehe kollega is ahogy ismerem. Én nem szeretek gerjeszteni semmit. Inkább oldani szeretem a dolgokat.
Mert amugy ebben a pitianer, zsivany, szemtelen sztoriban nincs is ennel tobb benne szvsz. Lett itt egy priusza, meg remélhetőleg tanult egy leckét.
Ugyanmározhatsz, de pont ezaz, aki ellop 20 ezret vagy mittudomén mennyi ez a csoda szerkezet, az nyilván el fog lopni 500 milliót is ha megvan rá a lehetősége. Sőt, a nagyobb, életváltoztató pénz nyilván nagyobb csábítás. Most nem feltétlen a politikáról van szó, hanem a politikusról mint magánemberről. Ilyen társadalamból ilyen politikus tud kinőni.
- realbeckham
Ne jöjjön mar ide a politika. Ugyanmar.
Távcsövek ről van szó. Kicsit komolyabb téma.
Távcsövek ről van szó. Kicsit komolyabb téma.
Szeretem amikor a Fideszt habzó szájjal szidják az emberek hogy lopnak, de amúgy ők is ahol lehet csinálják ugyanazt
Pont olyan kormányunk és társadalmunk van amilyet megérdemlünk, nem előszőr állapítom meg sajnos. Az már Teréz anyának számít ha valaki nem akar lehúzni egy ismeretlent
Pont olyan kormányunk és társadalmunk van amilyet megérdemlünk, nem előszőr állapítom meg sajnos. Az már Teréz anyának számít ha valaki nem akar lehúzni egy ismeretlent
- realbeckham
Az biztos, hogy balondort igy mar nem nyerhet
- hehetheoriginal
Ja a sok alszent megmondoember biztos arra nyomna, amit helyesnek vel, es hogy nyugodt legyen a lelke, mikozben a hetkoznapokban ugyanolyan szar alak meg gyarlo bolond mint barki mas, mint mi mindannyian 
En javasolnek egy onlyfans opciot, ahogy kenyezteti magat a távcsővel, tobb embert ismerek sajnos a forumrol, aki azonnyomban elofizetne
En javasolnek egy onlyfans opciot, ahogy kenyezteti magat a távcsővel, tobb embert ismerek sajnos a forumrol, aki azonnyomban elofizetne
thereisonly1ronaldo
- realbeckham
Tultoltak terezanyut kicsit, ja.
Szavazást megérne szerintem. Kb legfontosabb téma a héten ez a retkes
.
Mit kellett volna bencenek tennie?
-mindent jol csinált. Kapja be mindenki
-reklamalni, visszaszerezni a pénzt
-onbiraskodni. Az ököl jogán
-jelenteni, megosztani, arulkodni, tonkretenni az illető johiret
-benyelni, így járt
-foldhozbaszni az a szart a faszba.
Szavazást megérne szerintem. Kb legfontosabb téma a héten ez a retkes
Mit kellett volna bencenek tennie?
-mindent jol csinált. Kapja be mindenki
-reklamalni, visszaszerezni a pénzt
-onbiraskodni. Az ököl jogán
-jelenteni, megosztani, arulkodni, tonkretenni az illető johiret
-benyelni, így járt
-foldhozbaszni az a szart a faszba.
- hehetheoriginal
Most megint begyujtok egy halom minuszt, de van hely, tepjetek egy szamot, alljatok szepen a sor vegere
, de azert figyeljunk arra, hogy ne toljuk nagyon tul Bencus alazasat
Bar nem tisztem megvedeni, felnott ember, sajat dontesekkel, felelosseggel, meg tudja magat is vedeni, de en pontosan tudom milyen, mikor egy egesz halom ember mindenki csak ellened van.
Igen, fasz megoldast valasztott, megmondtuk neki, innentol az o lelkiismerete viseli a terhet.
Jo befejeztem, éves jotetemeny - csakis a sajat lelkivilagnak es joerzes doppingolasa miatt
- megvolt, visszatekerem a potit a 100% trollra
Bar nem tisztem megvedeni, felnott ember, sajat dontesekkel, felelosseggel, meg tudja magat is vedeni, de en pontosan tudom milyen, mikor egy egesz halom ember mindenki csak ellened van.
Igen, fasz megoldast valasztott, megmondtuk neki, innentol az o lelkiismerete viseli a terhet.
Jo befejeztem, éves jotetemeny - csakis a sajat lelkivilagnak es joerzes doppingolasa miatt
thereisonly1ronaldo
Te a romlott kaját se kidobod bazzeg hanem odaadod valami rászorúlónak, hadd fosson az is
Édesistenem
Gyűjtsük az ilyeneket
mit csinál Bencze a hétköznapjain?
Édesistenem
Gyűjtsük az ilyeneket
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csak ha drágábban adod mint az ujBencze írta: Ugyanitt hasznalt MacBook elado![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema