Meg az idos holgyismerost is.Realista24 írta: Nagyapa volt a kertész gondolom, és jól ápolta a gyepet.

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. december 19., csütörtök 9:10
Meg az idos holgyismerost is.Realista24 írta: Nagyapa volt a kertész gondolom, és jól ápolta a gyepet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 19., csütörtök 8:50
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. december 19., csütörtök 8:28
Kiderült az is, hogy sokat köszönhet a szerencsének, így került ugyanis hozzá egy gellérthegyi lakás. „Nagyapámmal egyszer együtt mentünk egy idős hölgyismerőséhez, 8-10 éves lehettem, megdicsértem a kertben a gyönyörű apácaliliomokat – kertésznek készültem – és a kapott lekváros kenyeret. 18 éves koromban derült ki, hogy a hölgy másnap rám íratott egy kis gellérthegyi lakást. Ezt adtam el, és költöztem a Károlyi-kerthez, az egyetem szomszédságába.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 19., csütörtök 0:09
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 18., szerda 21:39
JajaBLevi96 írta:Gondolom hogy börtönbe zárhatják a gonosz Magyar Pétert és végre békén hagyja szegény fideszt dolgozni.swfan írta:
Mármint micsoda?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 18., szerda 21:17
1madridista írta:a politika heheje...hehetheoriginal írta: Imadnivalo, ahogy ez a faszszopo orban üzenget zelenszkijnek.....
Nyilvan a gömböc fülét farkát behúzva menekulne, ha nalunk lenne haboru, de pofazni, jol megmondani arra telik
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. december 18., szerda 20:45
a politika heheje...hehetheoriginal írta: Imadnivalo, ahogy ez a faszszopo orban üzenget zelenszkijnek.....
Nyilvan a gömböc fülét farkát behúzva menekulne, ha nalunk lenne haboru, de pofazni, jol megmondani arra telik
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. december 18., szerda 20:31
Nem tudok, mert csak a KLIK és a tanker mondta ezt, ezért kellett ilyen célfeladatokat kreálni a pedagóusoknak, és számfejtve sem jutalomként lett, hanem projektteljesítés jogcímen lett kiutalva.Caraway írta:
Koszi a kiegeszitest. Errol tudsz cikket kuldeni, hogy unios penz?
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. december 18., szerda 20:19
Koszi a kiegeszitest. Errol tudsz cikket kuldeni, hogy unios penz?csababarca írta:Annál többet is amúgy, az az átlag lehet.Caraway írta: Onnan tudod, hogy tenyleg nagy a baj a kormanynal, hogy a tanarok kaptak 150.000 forint karacsonyi bonuszt.Ilyen egyszer se tortent meg a 14 ev alatt.
Legalábbis nálunk 300 volt a plafon amit adhattunk, igen nagy keret, 150et kb mindenki kapott is.
(uniós pénz volt ez, csak azt nem híresztelik...nyár óta a KLIK-nél van a lóvé, gondolom eddig gondolkoztak, hogy tudnák inkább lenyúlni, nem sikerült)
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. december 18., szerda 20:03
Annál többet is amúgy, az az átlag lehet.Caraway írta: Onnan tudod, hogy tenyleg nagy a baj a kormanynal, hogy a tanarok kaptak 150.000 forint karacsonyi bonuszt.Ilyen egyszer se tortent meg a 14 ev alatt.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. december 18., szerda 19:55
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. december 18., szerda 17:39
Gondolom hogy börtönbe zárhatják a gonosz Magyar Pétert és végre békén hagyja szegény fideszt dolgozni.swfan írta:Mármint micsoda?halamadrid írta:
Köszönöm.
Vagyis akkor ez egy büdös nagy hazugság, amivel a fideszesek nyugtatják a saját lelküket?
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. december 18., szerda 17:08
Mármint micsoda?halamadrid írta:Köszönöm.swfan írta:
Először országgyűlést választunk, annak lesz egy alakuló ülése, majd valamikor később az országgyűlés választ egy miniszterelnököt. Az országgyűlési képviselőknek ugyanúgy mentelmi joga van, ha MP képviselő lesz, mindegy mikor mond le az EP-s mentelmi jogáról, az o.gy. képviselőként ugyanúgy jár neki
Vagyis akkor ez egy büdös nagy hazugság, amivel a fideszesek nyugtatják a saját lelküket?
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 18., szerda 17:06
Köszönöm.swfan írta:Először országgyűlést választunk, annak lesz egy alakuló ülése, majd valamikor később az országgyűlés választ egy miniszterelnököt. Az országgyűlési képviselőknek ugyanúgy mentelmi joga van, ha MP képviselő lesz, mindegy mikor mond le az EP-s mentelmi jogáról, az o.gy. képviselőként ugyanúgy jár nekihalamadrid írta: Egyébként azzal mi a helyzet, hogy a miniszterelnöki pozícióhoz elvileg le kellene mondania MP-nek az EP-mandátumáról, így elveszne a mentelmi joga, aminek következtében eljárást is indíthatnak ellene? Mennyivel kellene 2026 áprilisa előtt lemondania erről, illetve milyen gyorsan alakulhat ki egy hasonló eljárási folyamat csodálatos Hungarisztánban, hogy bármiben is keresztbe tegyenek neki?
Amúgy ha lemond az EP-helyről, akkor a soron következő Tisza-listás töltené be a helyét?
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. december 18., szerda 17:00
Először országgyűlést választunk, annak lesz egy alakuló ülése, majd valamikor később az országgyűlés választ egy miniszterelnököt. Az országgyűlési képviselőknek ugyanúgy mentelmi joga van, ha MP képviselő lesz, mindegy mikor mond le az EP-s mentelmi jogáról, az o.gy. képviselőként ugyanúgy jár nekihalamadrid írta: Egyébként azzal mi a helyzet, hogy a miniszterelnöki pozícióhoz elvileg le kellene mondania MP-nek az EP-mandátumáról, így elveszne a mentelmi joga, aminek következtében eljárást is indíthatnak ellene? Mennyivel kellene 2026 áprilisa előtt lemondania erről, illetve milyen gyorsan alakulhat ki egy hasonló eljárási folyamat csodálatos Hungarisztánban, hogy bármiben is keresztbe tegyenek neki?
Amúgy ha lemond az EP-helyről, akkor a soron következő Tisza-listás töltené be a helyét?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 18., szerda 16:42
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. december 18., szerda 16:38
Hát, nem tudom. Oroszországban is nemzetbiztonsági kockázatok a Navalnijok, börtönbe mennek a picit is potenciális ellenzéki kihívók, aztán köszöni szépen, rendben van a hatalom és nem az ellenzéki elszámoltatástól félve tüntetik el a kihívókat.BlancoMark írta:Azt sem veszik eszre, hogy a tudatalattira az ilyen cselekvesek olyan modon hatnak, hogy azonnal azt erzed, hogy vegtelenul rettegnek Magyar Petertol. Mar keptelenek erot sugarozni, mondjuk teljesen megertem, mert nehez jo donteseket hozni amikor azon remegsz, hogy mi lesz a szabadsagoddal, a jovoddel es a vagyonoddal a sok simli utan amit elkovettel.Caraway írta:
Szerintem is ha ezt meglepnek ezzel akkorat nyerne, hogy meg tobben beallnanak moge. Akkora martirt csinalnanak belole, amivel meg is nyerne a valasztasokat.
Szerintem a Tisza párt küldhet a helyére képviselőt, akit akar.halamadrid írta: Amúgy ha lemond az EP-helyről, akkor a soron következő Tisza-listás töltené be a helyét?
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 18., szerda 16:35
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. december 18., szerda 16:30
Keves eselyt latok ra, hogy elszamoltatastol rettegnenek.BlancoMark írta:Azt sem veszik eszre, hogy a tudatalattira az ilyen cselekvesek olyan modon hatnak, hogy azonnal azt erzed, hogy vegtelenul rettegnek Magyar Petertol. Mar keptelenek erot sugarozni, mondjuk teljesen megertem, mert nehez jo donteseket hozni amikor azon remegsz, hogy mi lesz a szabadsagoddal, a jovoddel es a vagyonoddal a sok simli utan amit elkovettel.Caraway írta:
Szerintem is ha ezt meglepnek ezzel akkorat nyerne, hogy meg tobben beallnanak moge. Akkora martirt csinalnanak belole, amivel meg is nyerne a valasztasokat.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. december 18., szerda 14:29
Azt sem veszik eszre, hogy a tudatalattira az ilyen cselekvesek olyan modon hatnak, hogy azonnal azt erzed, hogy vegtelenul rettegnek Magyar Petertol. Mar keptelenek erot sugarozni, mondjuk teljesen megertem, mert nehez jo donteseket hozni amikor azon remegsz, hogy mi lesz a szabadsagoddal, a jovoddel es a vagyonoddal a sok simli utan amit elkovettel.Caraway írta:Szerintem is ha ezt meglepnek ezzel akkorat nyerne, hogy meg tobben beallnanak moge. Akkora martirt csinalnanak belole, amivel meg is nyerne a valasztasokat.BlancoMark írta:
Ez az ember semmi nem lenne a Fidesz nelkul. Megint dobjak neki az asz part es forradalmart csinalnak belole a nep szemeben.![]()
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem