Rodrygo Goes - 11
Re: Rodrygo Goes - 11
Azért azért a seggért a fél életeteket ti is odaadnátok.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ez nyilván szubjektív, ám én úgy látom, ugyanazon a polcon kellene lennie, mint ahol Vinicius, Mbappé és Bellingham van. Sőt!
kb eddig volt érdekes

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Olyan lehet otthon, mint a palyan, eszre se lehet venni de mindig van kaja es ki van takaritva, es neha estenkent nagyon beveri.

https://www.instagram.com/brunarotta_/realbeckham írta: Jo kis tesi tagozatos az asszonyka
kockásabb a hasa, mint Rodrygonak

Kétlem, hogy a brazilunk hordja otthon a nadrágot...

- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Jo kis tesi tagozatos az asszonyka
Rodrygo elment az asszonnyal egy karácsonyi buliba
Nagyon veszett az egész, óvatosan kattintsatok rá....
Nagyon veszett az egész, óvatosan kattintsatok rá....

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ja ertem.gutihaz14 írta:ez nem az o topicjahehetheoriginal írta: bappenak is jar a pacsi ugyebar itt is, csak nem trendi, nem illik, tudom en![]()

thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Pont ezt akartam írni, az egyérintős játékot hiányoltam tőle, most megdicsérem, ügyes fiúcska( világ legjobbjahehetheoriginal írta: bappenak is jar a pacsi ugyebar itt is, csak nem trendi, nem illik, tudom en![]()

ez nem az o topicjahehetheoriginal írta: bappenak is jar a pacsi ugyebar itt is, csak nem trendi, nem illik, tudom en![]()
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
bappenak is jar a pacsi ugyebar itt is, csak nem trendi, nem illik, tudom en

thereisonly1ronaldo
masterpiece
valamelyik univerzumban:

- BlancoMark
Az nem bajmentamas írta:Ezt nem illik... Őt itt mindig szídni kell!Babinho írta: Underrated.
Ésszel játszik, és ugyan nem kiemelkedőbb mint a másik 2 tamadónk, de kiegyensúlyozatabb, és nagyon alázatos, a lövője meg fasza volt mindig is.
Én nagyon kedvelem őt.
Kaptad is lenyilacskákat! Remélem, hogy legközelebb jobban meggondolod, hogy mit írsz ide![]()

Nekem idén benne van a legjobb kezdőben. Egyedül Brahim miatt rezeg ez nálam, ő is jól szerepel azért ha lehetőséget kap. Őket okosan kell váltogatni. Rajtuk kívül Camavinga, Fede, Jude, Vini és Mbappé a kezdő+hátvédsor. Szerintem ezzel lehet keresni valónk.Erdekes figura szamomra, hosszu tavon nem erzem, hogy kezdoszintu, annal viszont jobb, hogy 12. ember legyen. En szeretnem a keretben tudni, de nem feltetlen kezdoben. Kicsit paradox.
Mindenesetre jó lenne ha végre ezen vitatkozhatnánk, hogy ki érdemli meg jobban a kezdőt, mint az elmúlt 2 hónapban hogy ki még a másiknál is szarabb - már ha nem sérült...
- RealMadridFanatic
Egyetertek, de O sem kiegyensulyozott, viszont azt talan bizonyitotta, hogy kepes donto pillanatokban is elolepni, amit meg kell becsulni.Babinho írta: Underrated.
Ésszel játszik, és ugyan nem kiemelkedőbb mint a másik 2 tamadónk, de kiegyensúlyozatabb, és nagyon alázatos, a lövője meg fasza volt mindig is.
Én nagyon kedvelem őt.
Erdekes figura szamomra, hosszu tavon nem erzem, hogy kezdoszintu, annal viszont jobb, hogy 12. ember legyen. En szeretnem a keretben tudni, de nem feltetlen kezdoben. Kicsit paradox.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Ezt nem illik... Őt itt mindig szídni kell!Babinho írta: Underrated.
Én nagyon kedvelem őt.
Kaptad is lenyilacskákat! Remélem, hogy legközelebb jobban meggondolod, hogy mit írsz ide

Én azt látom hogy vele a támadójáték kombinatívabb, több az összjáték, mindenkivel jól megérti magát, ez a játékintelligencia bizonyitéka.
Azt látom, hogy amikor pályán van, akkor jobb a győzelmi ráta, az idei 6 vereségünkből 4en nem lépett pályára, a milan ellen pedig csak 17 percet játszott, amikor már 1-3 volt. Egyedül a bilbao ellen játszott majdnem végig, de ott is Bellingham mellett az egyik legjobb volt. Az a meccs Mbappé egy mélypontja volt, na meg ugye Fede hibája...
Persze voltak rossz meccsei, de idén ki van jó formában? Én azt latom jobb vele a csapat mint nélküle, az 5 kupából meg vastagon kivette idén is a részét, mint ahogy a korábbiakból is. Jó passzai, cselei, futásai vannak, megbízható ember, és latszik hogy váratlan is van benne. Nem világklasszis, de jól épít támadásokat, higgadt, és taktikailag fegyelmezett, ráadásul nem rest visszazárni. ha jó lesz a tavaszunk, lefogadom hogy része lesz benne újra.
Azt látom, hogy amikor pályán van, akkor jobb a győzelmi ráta, az idei 6 vereségünkből 4en nem lépett pályára, a milan ellen pedig csak 17 percet játszott, amikor már 1-3 volt. Egyedül a bilbao ellen játszott majdnem végig, de ott is Bellingham mellett az egyik legjobb volt. Az a meccs Mbappé egy mélypontja volt, na meg ugye Fede hibája...
Persze voltak rossz meccsei, de idén ki van jó formában? Én azt latom jobb vele a csapat mint nélküle, az 5 kupából meg vastagon kivette idén is a részét, mint ahogy a korábbiakból is. Jó passzai, cselei, futásai vannak, megbízható ember, és latszik hogy váratlan is van benne. Nem világklasszis, de jól épít támadásokat, higgadt, és taktikailag fegyelmezett, ráadásul nem rest visszazárni. ha jó lesz a tavaszunk, lefogadom hogy része lesz benne újra.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Rodrygo meg a kiegyensúlyozottság. 
A gólja szép volt.

A gólja szép volt.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
bocsi a dupláért...

- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
ebbenGalacticos írta: Mivel kiegyensulyozottabb?
.........
hónapokig volt hogy semmibol nem tudott golt loni.

mindamellett a mait szépen eltette
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Buitre 2024. december 18., szerda 20:16-kor.