Politika
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Politika
Nagyapa volt a kertész gondolom, és jól ápolta a gyepet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
MP-vel interjú, ez a rész csak nekem fura?
Másképp normálisan beszél. Kocsis Máté mindig is 1G volt, nahát ki gondolta volna?
https://telex.hu/belfold/2024/12/19/mag ... ocsis-mate
Kiderült az is, hogy sokat köszönhet a szerencsének, így került ugyanis hozzá egy gellérthegyi lakás. „Nagyapámmal egyszer együtt mentünk egy idős hölgyismerőséhez, 8-10 éves lehettem, megdicsértem a kertben a gyönyörű apácaliliomokat – kertésznek készültem – és a kapott lekváros kenyeret. 18 éves koromban derült ki, hogy a hölgy másnap rám íratott egy kis gellérthegyi lakást. Ezt adtam el, és költöztem a Károlyi-kerthez, az egyetem szomszédságába.
Másképp normálisan beszél. Kocsis Máté mindig is 1G volt, nahát ki gondolta volna?
https://telex.hu/belfold/2024/12/19/mag ... ocsis-mate
Tarr Zoltán: Feleségem leváltották minisztériumi osztályvezetői állásából, felezték fizetését és visszasorolták kormánytisztviselői státuszába
Egészen félelmetes, hogy ezeknek semmi se szent, akárkin átgázolnak.
Legalább ő nem lett csecsemőgyilkosnak beállítva, mint MZPné...
Egészen félelmetes, hogy ezeknek semmi se szent, akárkin átgázolnak.
Legalább ő nem lett csecsemőgyilkosnak beállítva, mint MZPné...
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
JajaBLevi96 írta:Gondolom hogy börtönbe zárhatják a gonosz Magyar Pétert és végre békén hagyja szegény fideszt dolgozni.swfan írta:
Mármint micsoda?
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
1madridista írta:a politika heheje...hehetheoriginal írta: Imadnivalo, ahogy ez a faszszopo orban üzenget zelenszkijnek.....
Nyilvan a gömböc fülét farkát behúzva menekulne, ha nalunk lenne haboru, de pofazni, jol megmondani arra telik

thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
a politika heheje...hehetheoriginal írta: Imadnivalo, ahogy ez a faszszopo orban üzenget zelenszkijnek.....
Nyilvan a gömböc fülét farkát behúzva menekulne, ha nalunk lenne haboru, de pofazni, jol megmondani arra telik
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Nem tudok, mert csak a KLIK és a tanker mondta ezt, ezért kellett ilyen célfeladatokat kreálni a pedagóusoknak, és számfejtve sem jutalomként lett, hanem projektteljesítés jogcímen lett kiutalva.Caraway írta:
Koszi a kiegeszitest. Errol tudsz cikket kuldeni, hogy unios penz?
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Koszi a kiegeszitest. Errol tudsz cikket kuldeni, hogy unios penz?csababarca írta:Annál többet is amúgy, az az átlag lehet.Caraway írta: Onnan tudod, hogy tenyleg nagy a baj a kormanynal, hogy a tanarok kaptak 150.000 forint karacsonyi bonuszt.Ilyen egyszer se tortent meg a 14 ev alatt.
Legalábbis nálunk 300 volt a plafon amit adhattunk, igen nagy keret, 150et kb mindenki kapott is.
(uniós pénz volt ez, csak azt nem híresztelik...nyár óta a KLIK-nél van a lóvé, gondolom eddig gondolkoztak, hogy tudnák inkább lenyúlni, nem sikerült)
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Annál többet is amúgy, az az átlag lehet.Caraway írta: Onnan tudod, hogy tenyleg nagy a baj a kormanynal, hogy a tanarok kaptak 150.000 forint karacsonyi bonuszt.Ilyen egyszer se tortent meg a 14 ev alatt.
Legalábbis nálunk 300 volt a plafon amit adhattunk, igen nagy keret, 150et kb mindenki kapott is.
(uniós pénz volt ez, csak azt nem híresztelik...nyár óta a KLIK-nél van a lóvé, gondolom eddig gondolkoztak, hogy tudnák inkább lenyúlni, nem sikerült)
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- Caraway
Onnan tudod, hogy tenyleg nagy a baj a kormanynal, hogy a tanarok kaptak 150.000 forint karacsonyi bonuszt.
Ilyen egyszer se tortent meg a 14 ev alatt.

- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Gondolom hogy börtönbe zárhatják a gonosz Magyar Pétert és végre békén hagyja szegény fideszt dolgozni.swfan írta:Mármint micsoda?halamadrid írta:
Köszönöm.
Vagyis akkor ez egy büdös nagy hazugság, amivel a fideszesek nyugtatják a saját lelküket?
Mármint micsoda?halamadrid írta:Köszönöm.swfan írta:
Először országgyűlést választunk, annak lesz egy alakuló ülése, majd valamikor később az országgyűlés választ egy miniszterelnököt. Az országgyűlési képviselőknek ugyanúgy mentelmi joga van, ha MP képviselő lesz, mindegy mikor mond le az EP-s mentelmi jogáról, az o.gy. képviselőként ugyanúgy jár neki
Vagyis akkor ez egy büdös nagy hazugság, amivel a fideszesek nyugtatják a saját lelküket?
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Köszönöm.swfan írta:Először országgyűlést választunk, annak lesz egy alakuló ülése, majd valamikor később az országgyűlés választ egy miniszterelnököt. Az országgyűlési képviselőknek ugyanúgy mentelmi joga van, ha MP képviselő lesz, mindegy mikor mond le az EP-s mentelmi jogáról, az o.gy. képviselőként ugyanúgy jár nekihalamadrid írta: Egyébként azzal mi a helyzet, hogy a miniszterelnöki pozícióhoz elvileg le kellene mondania MP-nek az EP-mandátumáról, így elveszne a mentelmi joga, aminek következtében eljárást is indíthatnak ellene? Mennyivel kellene 2026 áprilisa előtt lemondania erről, illetve milyen gyorsan alakulhat ki egy hasonló eljárási folyamat csodálatos Hungarisztánban, hogy bármiben is keresztbe tegyenek neki?
Amúgy ha lemond az EP-helyről, akkor a soron következő Tisza-listás töltené be a helyét?
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

Először országgyűlést választunk, annak lesz egy alakuló ülése, majd valamikor később az országgyűlés választ egy miniszterelnököt. Az országgyűlési képviselőknek ugyanúgy mentelmi joga van, ha MP képviselő lesz, mindegy mikor mond le az EP-s mentelmi jogáról, az o.gy. képviselőként ugyanúgy jár nekihalamadrid írta: Egyébként azzal mi a helyzet, hogy a miniszterelnöki pozícióhoz elvileg le kellene mondania MP-nek az EP-mandátumáról, így elveszne a mentelmi joga, aminek következtében eljárást is indíthatnak ellene? Mennyivel kellene 2026 áprilisa előtt lemondania erről, illetve milyen gyorsan alakulhat ki egy hasonló eljárási folyamat csodálatos Hungarisztánban, hogy bármiben is keresztbe tegyenek neki?
Amúgy ha lemond az EP-helyről, akkor a soron következő Tisza-listás töltené be a helyét?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Imadnivalo, ahogy ez a faszszopo orban üzenget zelenszkijnek.....
thereisonly1ronaldo
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Hát, nem tudom. Oroszországban is nemzetbiztonsági kockázatok a Navalnijok, börtönbe mennek a picit is potenciális ellenzéki kihívók, aztán köszöni szépen, rendben van a hatalom és nem az ellenzéki elszámoltatástól félve tüntetik el a kihívókat.BlancoMark írta:Azt sem veszik eszre, hogy a tudatalattira az ilyen cselekvesek olyan modon hatnak, hogy azonnal azt erzed, hogy vegtelenul rettegnek Magyar Petertol. Mar keptelenek erot sugarozni, mondjuk teljesen megertem, mert nehez jo donteseket hozni amikor azon remegsz, hogy mi lesz a szabadsagoddal, a jovoddel es a vagyonoddal a sok simli utan amit elkovettel.Caraway írta:
Szerintem is ha ezt meglepnek ezzel akkorat nyerne, hogy meg tobben beallnanak moge. Akkora martirt csinalnanak belole, amivel meg is nyerne a valasztasokat.
Én sajnos más motivációt érzek, de azért egy ferni által a madridom fórumra bemásolt reddit komment hatására még nem kezdenék el rettegve moszkvázni.
Szerintem a Tisza párt küldhet a helyére képviselőt, akit akar.halamadrid írta: Amúgy ha lemond az EP-helyről, akkor a soron következő Tisza-listás töltené be a helyét?
- halamadrid
Egyébként azzal mi a helyzet, hogy a miniszterelnöki pozícióhoz elvileg le kellene mondania MP-nek az EP-mandátumáról, így elveszne a mentelmi joga, aminek következtében eljárást is indíthatnak ellene? Mennyivel kellene 2026 áprilisa előtt lemondania erről, illetve milyen gyorsan alakulhat ki egy hasonló eljárási folyamat csodálatos Hungarisztánban, hogy bármiben is keresztbe tegyenek neki?

- RealMadridFanatic
Keves eselyt latok ra, hogy elszamoltatastol rettegnenek.BlancoMark írta:Azt sem veszik eszre, hogy a tudatalattira az ilyen cselekvesek olyan modon hatnak, hogy azonnal azt erzed, hogy vegtelenul rettegnek Magyar Petertol. Mar keptelenek erot sugarozni, mondjuk teljesen megertem, mert nehez jo donteseket hozni amikor azon remegsz, hogy mi lesz a szabadsagoddal, a jovoddel es a vagyonoddal a sok simli utan amit elkovettel.Caraway írta:
Szerintem is ha ezt meglepnek ezzel akkorat nyerne, hogy meg tobben beallnanak moge. Akkora martirt csinalnanak belole, amivel meg is nyerne a valasztasokat.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- BlancoMark
Azt sem veszik eszre, hogy a tudatalattira az ilyen cselekvesek olyan modon hatnak, hogy azonnal azt erzed, hogy vegtelenul rettegnek Magyar Petertol. Mar keptelenek erot sugarozni, mondjuk teljesen megertem, mert nehez jo donteseket hozni amikor azon remegsz, hogy mi lesz a szabadsagoddal, a jovoddel es a vagyonoddal a sok simli utan amit elkovettel.Caraway írta:Szerintem is ha ezt meglepnek ezzel akkorat nyerne, hogy meg tobben beallnanak moge. Akkora martirt csinalnanak belole, amivel meg is nyerne a valasztasokat.BlancoMark írta:
Ez az ember semmi nem lenne a Fidesz nelkul. Megint dobjak neki az asz part es forradalmart csinalnak belole a nep szemeben.![]()
- Caraway
Szerintem is ha ezt meglepnek ezzel akkorat nyerne, hogy meg tobben beallnanak moge. Akkora martirt csinalnanak belole, amivel meg is nyerne a valasztasokat.BlancoMark írta:Ez az ember semmi nem lenne a Fidesz nelkul. Megint dobjak neki az asz part es forradalmart csinalnak belole a nep szemeben.ferni írta: Kajak úgy fest képes a Fidesz MPt Nemzetbiztonsági kockázattá tenni.....![]()
Azért ez már tőlük is erős lenne ha tényleg megcsinálnák.![]()