Hát, nem tudom. Oroszországban is nemzetbiztonsági kockázatok a Navalnijok, börtönbe mennek a picit is potenciális ellenzéki kihívók, aztán köszöni szépen, rendben van a hatalom és nem az ellenzéki elszámoltatástól félve tüntetik el a kihívókat.BlancoMark írta:Azt sem veszik eszre, hogy a tudatalattira az ilyen cselekvesek olyan modon hatnak, hogy azonnal azt erzed, hogy vegtelenul rettegnek Magyar Petertol. Mar keptelenek erot sugarozni, mondjuk teljesen megertem, mert nehez jo donteseket hozni amikor azon remegsz, hogy mi lesz a szabadsagoddal, a jovoddel es a vagyonoddal a sok simli utan amit elkovettel.Caraway írta:
Szerintem is ha ezt meglepnek ezzel akkorat nyerne, hogy meg tobben beallnanak moge. Akkora martirt csinalnanak belole, amivel meg is nyerne a valasztasokat.
Én sajnos más motivációt érzek, de azért egy ferni által a madridom fórumra bemásolt reddit komment hatására még nem kezdenék el rettegve moszkvázni.
Szerintem a Tisza párt küldhet a helyére képviselőt, akit akar.halamadrid írta: Amúgy ha lemond az EP-helyről, akkor a soron következő Tisza-listás töltené be a helyét?