RaúlCF írta:
Mint Unitedes eddig, hogy értékeled az új tulajt? Nekem kívülről vannak aggályaim és "féltem" a klubot. Nem olyan rózsásak ezek a milliárdosok sem mint amilyennek felfestették őket.
Hat vegyes erzeseim vannak. Ezek a ciganykodasok amit peldaul a karacsonyozassal muveltek, vagy a rengeteg dolgozo kirugasa nem tetszik. Az Ashworthos menesztes is eleg erdekes, de allitolag ott nem tudott egyetertesben dolgozni Berrada (CEO) es Ashworth. Azt pletykaljak, hogy Berrada mindenkepp Amorimot akarta, Ashworth pedig inkabb valami angol edzot akart volna, igy vegul tavozott. Az sem tetszett, hogy csak adtak Ethnak meg egy nyarat meg 200 milliot elverni, bar az pozitiv volt, hogy ebbol 2 igazolas biztos nem a hollandnak koszonheto, hanem az uj vezetoseg akarta (Yoro, Ugarte).
Mindegy, kirugtak Eth-t, utana viszont hogy 2 nap mulva mar hallani is lehetett, hogy erkezik Amorim az tudatosnak es eltervezettnek tunt, ami pozitivitasra adhat okot. Nekem maga az uj vezetoseg szimpatikus, tapasztalt es kivalo szakemberek, itt inkabb azon mulik minden, hogy Ratcliffe tenyleg mennyire ad nekik szabad kezet. En egyelore bizakodo vagyok, hogy az uj vezetoseg es Amorim kialakithat vegre egy normalis keretet 2-3 ev alatt.
Ja es megegy dolog, az infrastruktura. Egybol belekezdtek a carringtoni edzokozpont felujitasaba, bele is pumpaltak 50 millio fontot. Ez nagyon jo dolog. Viszont az Old Traffordot nem felujitani akarjak, hanem melle felhuzni egy teljesen uj stadiont, a Trafford meg talan megmaradna az ifinek meg a noi focicsapatnak. Ez nem igazan tetszik, egy ujabb ikonikus stadion tunne el a ferfi futballbol.