HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. december 18., szerda 20:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 18., szerda 20:49
Csak ha drágábban adod mint az ujBencze írta: Ugyanitt hasznalt MacBook elado![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 18., szerda 20:42
Nála nincs kiharapva semmi az almából.hehetheoriginal írta:Olyan bizalomgerjesztő voltal eddig, hogy engem erdekel.Bencze írta: Ugyanitt hasznalt MacBook elado![]()
Felteve, ha ebbol is hianyzik par alkatresz![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 18., szerda 20:41
Olyan bizalomgerjesztő voltal eddig, hogy engem erdekel.Bencze írta: Ugyanitt hasznalt MacBook elado![]()
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. december 18., szerda 20:37
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. december 18., szerda 19:05
Nemes gesztusArra direkt figyeltem, hogy ne csalados ember ajanlatat fogadjam el
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. december 18., szerda 18:25
tehat felpakoltad es reszese voltal ennek te isCaraway írta: Ez kb olyan mint mikor diakmunkaskent a fonokom szar minosegu teglakat pakoltatott velem egy raklapra, majd azt az utasitast adta ki, hogy ami torott rakjam kozepre, ami meg egybe van ki a szelere, hogy azt lassak a vevok. Es aztan azzal a tablaval hirdette, hogy jo minosegu hasznalt teglak. Fereg.![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. december 18., szerda 17:58
Remélem hogy sikerül majd nem ilyenre nevelnem a gyerekeimet. Nem kell érdekelnie, ahogy engem sem kell érdekelnie hogy mit gondolsz arról hogy szinte mindenki - szerintem teljesen jogosan - elítél. Sajnos nem vagyok egy spiri ember, de ilyenkor reménykedem hogy a karma elrendezi ezeket a dolgokat.Bencze írta:Dobtam ra egy pluszt en is gyorsan, ne erezze magat egyedul a kollegaRealista24 írta: De mar van egy plusz rajta![]()
![]()
Halfkey, tisztaban vagyok vele, hogy geci dolog volt. Mit erdekel engem, hogy egy hozzam hasonlo koru vadidegennel kicsesztem? Arra direkt figyeltem, hogy ne csalados ember ajanlatat fogadjam el. Majd eladja ez a faszi is
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. december 18., szerda 17:33
A c-kre gondoltam, de most, hogy így mondodPipita írta:Már megint a metsszettpöcsüeket szidjátok?ateeemadrid írta: Eszembejut bencéről egy népcsoport, akiknek a nagy százaléka így gondolkozik.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
csak el ne tűnjön a távcsövezőkből a vér.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. december 18., szerda 16:35
Már megint a metsszettpöcsüeket szidjátok?ateeemadrid írta: Eszembejut bencéről egy népcsoport, akiknek a nagy százaléka így gondolkozik.![]()
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. december 18., szerda 16:30
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 18., szerda 16:20
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. december 18., szerda 15:50
Dobtam ra egy pluszt en is gyorsan, ne erezze magat egyedul a kollegaRealista24 írta: De mar van egy plusz rajta![]()
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. december 18., szerda 15:49
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. december 18., szerda 15:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 18., szerda 15:27
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. december 18., szerda 15:26
Szerintem sem lett volna ez enyhito korulmeny, de kit erdekelnek a minuszok? Lehet az egesz sztori kitalacio es csak hehe minusz rekordjat akartam megdonteni.Realista24 írta:Marmint mibol gondolod hogy kevesebb lett volna?'shutterisland írta:
ha ezzel a reszlettel kezded, lehet hogy 10 lefele nyillal kevesebb jon.
amugy senki sem egy angyal itt, de ha beirod, hogy valakit direkt lehuzol vele akkor hatba veregetest senkitol se varj.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. december 18., szerda 15:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 18., szerda 15:15
Marmint mibol gondolod hogy kevesebb lett volna?'shutterisland írta:ha ezzel a reszlettel kezded, lehet hogy 10 lefele nyillal kevesebb jon.Kpval fizettem szemelyes atvetelnel. Max akkor lenne refund, ha visszamennek es kivernem a torpebol a penzt.
Nem tudtam, hogy itt mindenki ilyen becsuletes mintapolgar
amugy senki sem egy angyal itt, de ha beirod, hogy valakit direkt lehuzol vele akkor hatba veregetest senkitol se varj.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. december 18., szerda 15:13
ha ezzel a reszlettel kezded, lehet hogy 10 lefele nyillal kevesebb jon.Kpval fizettem szemelyes atvetelnel. Max akkor lenne refund, ha visszamennek es kivernem a torpebol a penzt.
Nem tudtam, hogy itt mindenki ilyen becsuletes mintapolgar
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem