Teged akkor sem kellene beengedni, ha csak egy ceruzat akarnal venni a shopban, nem hogy meccsre mennel, fenykepezogeppel…Remy írta: Volt már valaki objektíves (pl 28-75mm) fényképezőgéppel meccsen? Be lehet vinni?

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. december 21., szombat 0:37
Teged akkor sem kellene beengedni, ha csak egy ceruzat akarnal venni a shopban, nem hogy meccsre mennel, fenykepezogeppel…Remy írta: Volt már valaki objektíves (pl 28-75mm) fényképezőgéppel meccsen? Be lehet vinni?
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2024. december 20., péntek 23:29
Mit nem értesz azon, hogy ne menj meccsre?Remy írta: Volt már valaki objektíves (pl 28-75mm) fényképezőgéppel meccsen? Be lehet vinni?
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 20., péntek 22:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 18., szerda 15:23
Havert ki akartak tenni a stadionbol. Haromszor probalt es ment is be masik szektorba, aztan mondtak, hogy most mar vagy a helyere ul vagy ki lesz rakva.ToniKroos írta:Nem tudom, hogy csak azon a meccsen-e amelyiken én voltam novemberben, de félidőben már senki nem figyelt semmit, simán átsétáltam a 207-es szektorból a 104-be. Így mind2 félidőben ahhoz a térfélhez voltam közelebb, amerre támadtunk.Realista24 írta:
Szektoron belül talán tudsz cserélni, de másik szektorba nem tudsz bemenni.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2024. december 18., szerda 15:22
Nem tudom, hogy csak azon a meccsen-e amelyiken én voltam novemberben, de félidőben már senki nem figyelt semmit, simán átsétáltam a 207-es szektorból a 104-be. Így mind2 félidőben ahhoz a térfélhez voltam közelebb, amerre támadtunk.Realista24 írta:Szektoron belül talán tudsz cserélni, de másik szektorba nem tudsz bemenni.IdentitásbólGyőzelem írta: Egyébként ha nem sikerül egymas melle jegyeket venni, ami eleg gyakori,ahogy latom, akkor ez mennyire kötött? Tehat semmi esely ra h egymas melle keruljunk miutan bent vagyunk a stadionba?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 18., szerda 13:59
¡El #RealMadridLasPalmas se jugará el domingo, 19 de enero, a las 16:15 CET!Remy írta: Elorelathatolag mikor lesz szerintetek megerositve a Las Palmas elleni meccsunk idopontja?![]()
![]()
Januar 19 vasarnap van irva. De elvileg nem megerositett.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. december 16., hétfő 16:46
Nem tudom ki adta erre és miert a mínuszt, de igaza van.Realista24 írta:
Elmarad.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 16., hétfő 16:21
Elmarad.Remy írta: Elorelathatolag mikor lesz szerintetek megerositve a Las Palmas elleni meccsunk idopontja?![]()
![]()
Januar 19 vasarnap van irva. De elvileg nem megerositett.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. december 16., hétfő 15:45
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 16., hétfő 15:43
HozzászólásSzerző: IdentitásbólGyőzelem » 2024. november 30., szombat 8:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 30., szombat 6:59
Szektoron belül talán tudsz cserélni, de másik szektorba nem tudsz bemenni.IdentitásbólGyőzelem írta: Egyébként ha nem sikerül egymas melle jegyeket venni, ami eleg gyakori,ahogy latom, akkor ez mennyire kötött? Tehat semmi esely ra h egymas melle keruljunk miutan bent vagyunk a stadionba?![]()
HozzászólásSzerző: IdentitásbólGyőzelem » 2024. november 30., szombat 5:53
HozzászólásSzerző: maestrito46 » 2024. november 30., szombat 2:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 29., péntek 21:31
Az a jegyem.hu.hehetheoriginal írta: Csak jegyet nem kapsz a vegen![]()