Januárban nem érné meg visszahozni kölcsönben, fele fizetését állva amolyan Milanosan?

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. december 19., csütörtök 23:44
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. december 19., csütörtök 23:41
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. december 19., csütörtök 23:30
videoCaraway írta: Hat ezt a spurs united ligakupameccs osszefoglalot erdemes lesz visszanezni… a 7 golbol 4-5 kapushiba, de meg mekkora kapushibak jezusom.Egymast multak ala, nevetseges.
Amugy jo lesz ez a felallas es csapat, ismet jol jatszottak ahhoz kepest hogy a fel kezdo rotalva volt, a lovesek is 9 vs 21 idegenben, nem ehhez vagyok hozzaszokva. 10 eve azt nezem, hogy a top6 ellen idegenben csak kontrazgatas van, 75-25os labdabirtoklassal meg 20vs4 lovessel az ellenfelnek, most tok sok szep labdajaratas megy. Csak hat azok a kibaszott egyeni hibak.. egyelore kb minden meccsre jut legalabb egy nagy.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. december 19., csütörtök 23:08
HozzászólásSzerző: sebydani » 2024. december 19., csütörtök 23:02
HozzászólásSzerző: istimester » 2024. december 18., szerda 23:18
Soon.Realista24 írta:Magyar nyerte már?___Samy___ írta:
Balotelli meg az egyetlen olasz jatekos, aki PL-t nyert.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 18., szerda 20:59
Magyar nyerte már?___Samy___ írta:Balotelli meg az egyetlen olasz jatekos, aki PL-t nyert.hehetheoriginal írta: fun fact, hogy a nagy angol felsőbbrendűségi érzések közepette, még sohasem nyerte angol edző a premier league-et![]()
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. december 18., szerda 20:35
Balotelli meg az egyetlen olasz jatekos, aki PL-t nyert.hehetheoriginal írta:fun fact, hogy a nagy angol felsőbbrendűségi érzések közepette, még sohasem nyerte angol edző a premier league-etAshworth pedig inkabb valami angol edzot akart volna![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 18., szerda 19:37
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 18., szerda 16:18
ne nekem írd nagyfülű, én tisztában vagyok velePad'em írta:Ferguson 13 PLt nyert, igy a 14 skót siker Dalglish Blackburnnel nyert címével jön ki. Éles szemű hehénknek csak pontosanhehetheoriginal írta:
nem tudom honnan kukázod a statokat, de nem túl jó forrás![]()
kenny dalglish is skót és megnyerte a pl-t.
csak hogy kötekedjünk![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 18., szerda 15:48
HozzászólásSzerző: Marky » 2024. december 18., szerda 15:12
Az oreg 3-szor gyozottferni írta: 2 portugál siker (José)
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. december 18., szerda 15:01
Ferguson 13 PLt nyert, igy a 14 skót siker Dalglish Blackburnnel nyert címével jön ki. Éles szemű hehénknek csak pontosanhehetheoriginal írta:nem tudom honnan kukázod a statokat, de nem túl jó forrásferni írta:
1991/1992ben lett bajnok a Leeds angol edzővel, Howard Wilkinsonnal.
1992/93as szezontól lett Premier League, azóta:
14 skót siker (Fergie)
6 spanyol siker (Pep)
4 olasz siker (Carlo, Mancini, Ranieri, Conte)
3 francia siker (Wenger)
2 portugál siker (José)
1 német siker (Klopp)
1 chilei siker (Pellegrini)
Itt egy jó cikk ha érdekel valakit a téma, hogy más kupákat se nyernek angol edzők kb semmit.![]()
kenny dalglish is skót és megnyerte a pl-t.
csak hogy kötekedjünk![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 18., szerda 14:29
nem tudom honnan kukázod a statokat, de nem túl jó forrásferni írta:1991/1992ben lett bajnok a Leeds angol edzővel, Howard Wilkinsonnal.hehetheoriginal írta: fun fact, hogy a nagy angol felsőbbrendűségi érzések közepette, még sohasem nyerte angol edző a premier league-et![]()
1992/93as szezontól lett Premier League, azóta:
14 skót siker (Fergie)
6 spanyol siker (Pep)
4 olasz siker (Carlo, Mancini, Ranieri, Conte)
3 francia siker (Wenger)
2 portugál siker (José)
1 német siker (Klopp)
1 chilei siker (Pellegrini)
Itt egy jó cikk ha érdekel valakit a téma, hogy más kupákat se nyernek angol edzők kb semmit.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 18., szerda 14:19
1991/1992ben lett bajnok a Leeds angol edzővel, Howard Wilkinsonnal.hehetheoriginal írta:fun fact, hogy a nagy angol felsőbbrendűségi érzések közepette, még sohasem nyerte angol edző a premier league-etAshworth pedig inkabb valami angol edzot akart volna![]()
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. december 18., szerda 14:12
Caraway írta:Hat vegyes erzeseim vannak. Ezek a ciganykodasok amit peldaul a karacsonyozassal muveltek, vagy a rengeteg dolgozo kirugasa nem tetszik. Az Ashworthos menesztes is eleg erdekes, de allitolag ott nem tudott egyetertesben dolgozni Berrada (CEO) es Ashworth. Azt pletykaljak, hogy Berrada mindenkepp Amorimot akarta, Ashworth pedig inkabb valami angol edzot akart volna, igy vegul tavozott. Az sem tetszett, hogy csak adtak Ethnak meg egy nyarat meg 200 milliot elverni, bar az pozitiv volt, hogy ebbol 2 igazolas biztos nem a hollandnak koszonheto, hanem az uj vezetoseg akarta (Yoro, Ugarte).RaúlCF írta: Mint Unitedes eddig, hogy értékeled az új tulajt? Nekem kívülről vannak aggályaim és "féltem" a klubot. Nem olyan rózsásak ezek a milliárdosok sem mint amilyennek felfestették őket.
Mindegy, kirugtak Eth-t, utana viszont hogy 2 nap mulva mar hallani is lehetett, hogy erkezik Amorim az tudatosnak es eltervezettnek tunt, ami pozitivitasra adhat okot. Nekem maga az uj vezetoseg szimpatikus, tapasztalt es kivalo szakemberek, itt inkabb azon mulik minden, hogy Ratcliffe tenyleg mennyire ad nekik szabad kezet. En egyelore bizakodo vagyok, hogy az uj vezetoseg es Amorim kialakithat vegre egy normalis keretet 2-3 ev alatt.
Ja es megegy dolog, az infrastruktura. Egybol belekezdtek a carringtoni edzokozpont felujitasaba, bele is pumpaltak 50 millio fontot. Ez nagyon jo dolog. Viszont az Old Traffordot nem felujitani akarjak, hanem melle felhuzni egy teljesen uj stadiont, a Trafford meg talan megmaradna az ifinek meg a noi focicsapatnak. Ez nem igazan tetszik, egy ujabb ikonikus stadion tunne el a ferfi futballbol.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 18., szerda 14:08
fun fact, hogy a nagy angol felsőbbrendűségi érzések közepette, még sohasem nyerte angol edző a premier league-etAshworth pedig inkabb valami angol edzot akart volna
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. december 18., szerda 14:05
Hat vegyes erzeseim vannak. Ezek a ciganykodasok amit peldaul a karacsonyozassal muveltek, vagy a rengeteg dolgozo kirugasa nem tetszik. Az Ashworthos menesztes is eleg erdekes, de allitolag ott nem tudott egyetertesben dolgozni Berrada (CEO) es Ashworth. Azt pletykaljak, hogy Berrada mindenkepp Amorimot akarta, Ashworth pedig inkabb valami angol edzot akart volna, igy vegul tavozott. Az sem tetszett, hogy csak adtak Ethnak meg egy nyarat meg 200 milliot elverni, bar az pozitiv volt, hogy ebbol 2 igazolas biztos nem a hollandnak koszonheto, hanem az uj vezetoseg akarta (Yoro, Ugarte).RaúlCF írta: Mint Unitedes eddig, hogy értékeled az új tulajt? Nekem kívülről vannak aggályaim és "féltem" a klubot. Nem olyan rózsásak ezek a milliárdosok sem mint amilyennek felfestették őket.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 18., szerda 13:50
van Dijk egy kivételesen jó védő, megint csak az a gond, hogy ezt a szintet Ramos bőven túlszárnyalta, bőven több éven át is, mint a holland, meg olyan 6szor eredményesebben is, azt negyed ennyire nem volt felsztárolva soharealistahuni írta:Akkor csak belefért volna a klub policyjába.Realista24 írta: Azt irjak, hogy a kicselezhetetlen is uj szerzodest ir ala, es a Real Madridot utasitotta vissza a masik oldalon.![]()
Sok mindenkinek nem szimpi de a mai piacon meg kellett próbálni egy VVD-t a jelenlegi helyzetünkben.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. december 18., szerda 13:47
Akkor csak belefért volna a klub policyjába.Realista24 írta: Azt irjak, hogy a kicselezhetetlen is uj szerzodest ir ala, es a Real Madridot utasitotta vissza a masik oldalon.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem