Számomra az a nonszensz hogy valamiért ami nekem semmibe se kerül más százmilliókat ad évente én meg visszautasítom, de kinek mi. Ez miért kutyába lemenés, de a mezszponzor az oké? Kettős mérce.Tjacks írta:FújHalfkey írta: Nekem teljesen megfelelne az Emirates Bernabeu is,Én Cantonával vagyok ebben a témában - ha jól tudom Ő fakadt ki ebben a témában -,nem kell mindent eladni/ lemenni kutyába a pénzért.

Edző és vezetőség
Re: Edző és vezetőség
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Amugy a szponzoroknak miért éri meg 100+ milliot kiadni azért hogy a stadion nevébe benne legyenek, vagy akár a mezen? Valaki ezért fog az Emiratesel utazni/elő fizetni a Spotifyra?
Presztízsen kivűl más értelmét nem látom, de én nem értek hozzá szóval lehet hülye kérdés
Presztízsen kivűl más értelmét nem látom, de én nem értek hozzá szóval lehet hülye kérdés

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
FújHalfkey írta: Nekem teljesen megfelelne az Emirates Bernabeu is,

Nekem teljesen megfelelne az Emirates Bernabeu is, elég butaságnak tartanám nem kihasználni ezt a lehetőséget. Előbb-utóbb úgyis ez lesz, a Barca se ért vele semmi hogy hú meddig nem volt mezszponzor. A vége úgyis az hogy van, minek addig a versenyhátrány.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Mint Arbeloa haja?Realista24 írta:Egy márka van epuloben gondolom. Sztem jól hangzik így is.ateeemadrid írta: Szerintem világi faszság lenne, ha eladjuk a nevet, legalább pénzt kapunk. Ennek így mi értelme?
Tekintélyt parancsoló![]()
Emlékszünk még arra?
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Amíg Bernabeu marad szerintem nem olyan nagy dolog ez. Soha senki nem használja a teljes nevét. Amíg nem Temu arena meg Alibaba Bernabeu addig nem gond.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egy márka van epuloben gondolom. Sztem jól hangzik így is.ateeemadrid írta: Szerintem világi faszság lenne, ha eladjuk a nevet, legalább pénzt kapunk. Ennek így mi értelme?
Tekintélyt parancsoló

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
mexes írta:én személyszerint hamarabb másznék falra a Microsoft Bernabeutól mint egy the Bernabeu-tólrealmadrid95 írta: Utalnam, ha atneveznenk a stadiont. Ha ez egyszer megtortenik, akkor mar szponzornev keruljon a Bernabeu ele, hogy legalabb anyagilag bebiztositsuk magunkat meg jobban. Ennek igy nem sok ertelmet latnam.![]()
Hamarabb masznank fel a falra, de annak legalabb van kezzel foghato haszna.
- ateeemadrid
Szerintem világi faszság lenne, ha eladjuk a nevet, legalább pénzt kapunk. Ennek így mi értelme?
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
én személyszerint hamarabb másznék falra a Microsoft Bernabeutól mint egy the Bernabeu-tólrealmadrid95 írta: Utalnam, ha atneveznenk a stadiont. Ha ez egyszer megtortenik, akkor mar szponzornev keruljon a Bernabeu ele, hogy legalabb anyagilag bebiztositsuk magunkat meg jobban. Ennek igy nem sok ertelmet latnam.

-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Igazából most is mindenki csak Bernabeu-ként emlegeti a stadiont. Nagyon nagyon ritkán hallom a Santiago-t is mellé.
Nem adjuk el a nevet, nem kerül bele szponzoráció. Csak szimplán követjük a jelenlegi trendeket. Számomra teljesen elfogadható változtatás lenne.
Nem adjuk el a nevet, nem kerül bele szponzoráció. Csak szimplán követjük a jelenlegi trendeket. Számomra teljesen elfogadható változtatás lenne.

- Pad'em
Csendben már tesztelik ezt, stadionnal kapcsolatos eseményeken már Santiago nélkül futtatják a stadiont, különböző merchandise termékeken, pl official storeban a stadion maketten is csak Bernabeu a felirat, mostani karácsonyi eventen poharakon stb is így szerepelt, marketing termékeken, stadion honlapján szintén csak Bernabeu. Modernebb egyszerűbb arculat okán.
Ahhoz, hogy a stadion hivatalos neve is változzon azt a sociókkal is el kell elfogadtatni.
Marca cikke a témában:
https://www.marca.com/futbol/real-madri ... iales.html
Ahhoz, hogy a stadion hivatalos neve is változzon azt a sociókkal is el kell elfogadtatni.
Marca cikke a témában:
https://www.marca.com/futbol/real-madri ... iales.html
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Utalnam, ha atneveznenk a stadiont. Ha ez egyszer megtortenik, akkor mar szponzornev keruljon a Bernabeu ele, hogy legalabb anyagilag bebiztositsuk magunkat meg jobban. Ennek igy nem sok ertelmet latnam.Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid have decided to RENAME the Santiago Bernabeu into "the Bernabeu." @marca
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Ne.Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid have decided to RENAME the Santiago Bernabeu into "the Bernabeu." @marca
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Véletlenül nem egy nappal korábban jött ez a hír a kelleténél?Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid have decided to RENAME the Santiago Bernabeu into "the Bernabeu." @marca

- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Ez eléggé meglepő (és szar) lépés lenne..Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid have decided to RENAME the Santiago Bernabeu into "the Bernabeu." @marca
- Pad'em
BREAKING: Real Madrid have decided to RENAME the Santiago Bernabeu into "the Bernabeu." @marca
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
How Ancelotti's Real Madrid BROKE Football... Twice
Ebbe a topicba raktam kivetelesen. Carlo es a csapat kapcsolata a kezdetektől. Szépen összefoglalva, 20 percben.
bocsánat, ha már volt máshol
Ebbe a topicba raktam kivetelesen. Carlo es a csapat kapcsolata a kezdetektől. Szépen összefoglalva, 20 percben.
bocsánat, ha már volt máshol
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szóval ez a csapat igy is tud jatszani. Altattál? Vén troll

-
teljesen egyetertek. nyilvan a jatekosallomanyt is kene boviteni es Lucas egy oriasi "ide lojettek" feliratkent rohangal a csapatban, viszont Carvajallal is messze elmaradt a jatekunk kepe attol, ami egy ilyen kerettol varhato.MarioCirolo írta:Ha a csapat Lucassal a palyan nem bir egy Rayoval es harmat kap, az nem a vezetoseg hibaja. Meg igy is minden poszton szazszor jobb jatekosaink vannak es azert a jobb oldalukon nem egy prime Ronaldo/Marcelo kombo romahozott. Sajnos Ancelottinak vagy el kell fogadni, hogy mar nem olyan kerete van, akiket eleg ugy felkuldeni a palyara, hogy jatsszatok egy jot es nyernek, hanem szukseg lenne csapat szintu taktikara elol es hatul is.p.csabi1 írta:
Ők kérhetik a változást ha Perez leszarja őket.
Mintha nem tudnánk hogy Ancelotti többször is kért embereket az elmúlt években de Perez mindig leszarta körülbelül.![]()