FújHalfkey írta: Nekem teljesen megfelelne az Emirates Bernabeu is,

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. december 28., szombat 20:51
FújHalfkey írta: Nekem teljesen megfelelne az Emirates Bernabeu is,
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. december 28., szombat 13:41
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. december 27., péntek 16:39
Mint Arbeloa haja?Realista24 írta:Egy márka van epuloben gondolom. Sztem jól hangzik így is.ateeemadrid írta: Szerintem világi faszság lenne, ha eladjuk a nevet, legalább pénzt kapunk. Ennek így mi értelme?
Tekintélyt parancsoló![]()
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. december 27., péntek 16:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 27., péntek 15:59
Egy márka van epuloben gondolom. Sztem jól hangzik így is.ateeemadrid írta: Szerintem világi faszság lenne, ha eladjuk a nevet, legalább pénzt kapunk. Ennek így mi értelme?
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 27., péntek 15:56
mexes írta:én személyszerint hamarabb másznék falra a Microsoft Bernabeutól mint egy the Bernabeu-tólrealmadrid95 írta: Utalnam, ha atneveznenk a stadiont. Ha ez egyszer megtortenik, akkor mar szponzornev keruljon a Bernabeu ele, hogy legalabb anyagilag bebiztositsuk magunkat meg jobban. Ennek igy nem sok ertelmet latnam.![]()
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. december 27., péntek 12:55
HozzászólásSzerző: mexes » 2024. december 27., péntek 10:14
én személyszerint hamarabb másznék falra a Microsoft Bernabeutól mint egy the Bernabeu-tólrealmadrid95 írta: Utalnam, ha atneveznenk a stadiont. Ha ez egyszer megtortenik, akkor mar szponzornev keruljon a Bernabeu ele, hogy legalabb anyagilag bebiztositsuk magunkat meg jobban. Ennek igy nem sok ertelmet latnam.
HozzászólásSzerző: el magico » 2024. december 27., péntek 9:57
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. december 27., péntek 9:26
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 27., péntek 8:12
Utalnam, ha atneveznenk a stadiont. Ha ez egyszer megtortenik, akkor mar szponzornev keruljon a Bernabeu ele, hogy legalabb anyagilag bebiztositsuk magunkat meg jobban. Ennek igy nem sok ertelmet latnam.Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid have decided to RENAME the Santiago Bernabeu into "the Bernabeu." @marca
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. december 27., péntek 7:29
Ne.Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid have decided to RENAME the Santiago Bernabeu into "the Bernabeu." @marca
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2024. december 27., péntek 0:28
Véletlenül nem egy nappal korábban jött ez a hír a kelleténél?Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid have decided to RENAME the Santiago Bernabeu into "the Bernabeu." @marca
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. december 27., péntek 0:22
Ez eléggé meglepő (és szar) lépés lenne..Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid have decided to RENAME the Santiago Bernabeu into "the Bernabeu." @marca
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. december 26., csütörtök 23:56
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. december 25., szerda 23:19
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. december 22., vasárnap 16:54
HozzászólásSzerző: ram8nes » 2024. december 18., szerda 10:20
teljesen egyetertek. nyilvan a jatekosallomanyt is kene boviteni es Lucas egy oriasi "ide lojettek" feliratkent rohangal a csapatban, viszont Carvajallal is messze elmaradt a jatekunk kepe attol, ami egy ilyen kerettol varhato.MarioCirolo írta:Ha a csapat Lucassal a palyan nem bir egy Rayoval es harmat kap, az nem a vezetoseg hibaja. Meg igy is minden poszton szazszor jobb jatekosaink vannak es azert a jobb oldalukon nem egy prime Ronaldo/Marcelo kombo romahozott. Sajnos Ancelottinak vagy el kell fogadni, hogy mar nem olyan kerete van, akiket eleg ugy felkuldeni a palyara, hogy jatsszatok egy jot es nyernek, hanem szukseg lenne csapat szintu taktikara elol es hatul is.p.csabi1 írta:
Ők kérhetik a változást ha Perez leszarja őket.
Mintha nem tudnánk hogy Ancelotti többször is kért embereket az elmúlt években de Perez mindig leszarta körülbelül.![]()
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. december 18., szerda 9:26
Szerintem csak imádkozzunk hogy senki ne sérüljön leEl Sie7e írta: Real Madrid-győzelem esetén ez lesz Carlo Ancelotti 15. trófeája a madridiakkal, ezzel megelőzné a legendás Miguel Munozt és egyedüliként lenne a legeredményesebb szakvezető a klub történelmében.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2024. december 18., szerda 9:23
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem