“Kwan tsu, dudes!”realbeckham írta: SZÖRFÖS NINDZSÁK
Áh a gyerekkor. De rég is volt.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. december 17., kedd 21:24
“Kwan tsu, dudes!”realbeckham írta: SZÖRFÖS NINDZSÁK
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. december 17., kedd 20:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 17., kedd 20:27
Logikus igazabol. A szar film le van huzva, a tobbirol meg nem nagyon ir senki, mert megolted a topciot.Remy írta:
Amúgy imádom. Full sablon a fórum. Előre meglehet tippelni, hogy melyik filmre milyen reakciók fognak jönni.![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 17., kedd 20:19
Hat, igazabol nem csak megtippelni, de eltalalni is konnyu. Downvote, downvote hatan.Remy írta:
Amúgy imádom. Full sablon a fórum. Előre meglehet tippelni, hogy melyik filmre milyen reakciók fognak jönni.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 17., kedd 19:50
Hát egy mondatban kell említeni, ha a Die Hard adta az alapot az efféle filmekhez.Faust írta:Hang vagy.Realista24 írta:Egy mondatban említeni a Die Harddal megérne egy veglegest.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. december 17., kedd 19:46
Hang vagy.Realista24 írta:Egy mondatban említeni a Die Harddal megérne egy veglegest.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 17., kedd 19:36
Újráztam ugye az Elnök végveszélyben és a Támadás a Fehér Ház ellent, visszanéztem itt a fórumon, hogy anno milyen sorrendben néztem meg.Realista24 írta: Telitalalat![]()
Itt is egyetértettünk.Realista24 írta: Az elnök végveszélyben
Három vagy négy részletben, de lenyomtam. Értékelhetetlen összevisszaság, gyenge story, gyenge kivitelezés, gyenge szereplők. Egyszóval parádé volt![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 17., kedd 19:34
Na végre valaki, azt hittem a 0-5ös downvoteból, hogy jó a film, de megnyugodtam, hogy csak nekem szóltRealista24 írta:Annyira legalja ez a film, hogy ki kellett nyomnom. Egy mondatban említeni a Die Harddal megérne egy veglegest.Remy írta: KÉZIPOGGYÁSZ: Fúúúú! Na ez! Ez kurvajó cucc! Pedig önmagában semmi extra, egy Die Hard ripoff, de annak extra. Működik, Taron Egerton karizmatikus főhős, Jason Bateman pedig itt is egy ütnivaló fasz, de épp ezért jó főgecinek.
Minden a helyén van itt! Év egyik meglepetése nálam.![]()
Netflixen nézhető.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 17., kedd 19:27
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 17., kedd 19:24
Nyugi, eszembe jutottál, hogy fix rá fogsz nézni és behánysz.Realista24 írta:Annyira legalja ez a film, hogy ki kellett nyomnom. Egy mondatban említeni a Die Harddal megérne egy veglegest.Remy írta: KÉZIPOGGYÁSZ: Fúúúú! Na ez! Ez kurvajó cucc! Pedig önmagában semmi extra, egy Die Hard ripoff, de annak extra. Működik, Taron Egerton karizmatikus főhős, Jason Bateman pedig itt is egy ütnivaló fasz, de épp ezért jó főgecinek.
Netflixen nézhető.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 17., kedd 19:21
Annyira legalja ez a film, hogy ki kellett nyomnom. Egy mondatban említeni a Die Harddal megérne egy veglegest.Remy írta: KÉZIPOGGYÁSZ: Fúúúú! Na ez! Ez kurvajó cucc! Pedig önmagában semmi extra, egy Die Hard ripoff, de annak extra. Működik, Taron Egerton karizmatikus főhős, Jason Bateman pedig itt is egy ütnivaló fasz, de épp ezért jó főgecinek.
Netflixen nézhető.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 16., hétfő 13:19
Dupla D írta:Á, értem akkor miért az alacsony pontszám. Nálam ez nem vett el semmit, teljesen el tudtam fogadni ezt.realmadrid95 írta:
Tehat akkor zagyvasag az egesz. Mintha egy 5 eves gyerek irta volna, a film elso felenel rajon az ember, hogy teljesen ertelmetlen az egesz csaladfa es meg jobban begyuruzik az egesz egy meg nagyobb hulyesegbe. A hangulatara nem lehet panasz, az nalam is magas pontot erdemelne, imdbn is azert csak 6.9, mert elrontja teljesen a film osszkepet ez a badarsag. Egyebkent spoileresen irtam ki eloszor, par kommenttel azelott, amire valaszoltal.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 16., hétfő 13:15
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. december 16., hétfő 12:43
Á, értem akkor miért az alacsony pontszám. Nálam ez nem vett el semmit, teljesen el tudtam fogadni ezt.realmadrid95 írta:Tehat akkor zagyvasag az egesz. Mintha egy 5 eves gyerek irta volna, a film elso felenel rajon az ember, hogy teljesen ertelmetlen az egesz csaladfa es meg jobban begyuruzik az egesz egy meg nagyobb hulyesegbe. A hangulatara nem lehet panasz, az nalam is magas pontot erdemelne, imdbn is azert csak 6.9, mert elrontja teljesen a film osszkepet ez a badarsag. Egyebkent spoileresen irtam ki eloszor, par kommenttel azelott, amire valaszoltal.Dupla D írta:
Így. Bár ennek spoilerben kéne lennie. Az alapot össze lehetett rakni a film két harmadánál, utána már csak várta az ember, hogy varrják el.
Azért kérdeztem bele, mert nem értem a 6.9-et imdb-n. Nálam ez 8, de való igaz, hogy az ilyen hangulatú misztikus filmek a zsánereim.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 16., hétfő 11:23
Tehat akkor zagyvasag az egesz. Mintha egy 5 eves gyerek irta volna, a film elso felenel rajon az ember, hogy teljesen ertelmetlen az egesz csaladfa es meg jobban begyuruzik az egesz egy meg nagyobb hulyesegbe. A hangulatara nem lehet panasz, az nalam is magas pontot erdemelne, imdbn is azert csak 6.9, mert elrontja teljesen a film osszkepet ez a badarsag. Egyebkent spoileresen irtam ki eloszor, par kommenttel azelott, amire valaszoltal.Dupla D írta:Így. Bár ennek spoilerben kéne lennie. Az alapot össze lehetett rakni a film két harmadánál, utána már csak várta az ember, hogy varrják el.realmadrid95 írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A húgod az anyja az apádnak, aki nem hagyott el, csak meghalt, miután megtalálta az elveszett húgodat, még mielőtt megszületett volna. Te hogy értelmezted?
Azért kérdeztem bele, mert nem értem a 6.9-et imdb-n. Nálam ez 8, de való igaz, hogy az ilyen hangulatú misztikus filmek a zsánereim.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. december 16., hétfő 10:52
Így. Bár ennek spoilerben kéne lennie. Az alapot össze lehetett rakni a film két harmadánál, utána már csak várta az ember, hogy varrják el.realmadrid95 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A húgod az anyja az apádnak, aki nem hagyott el, csak meghalt, miután megtalálta az elveszett húgodat, még mielőtt megszületett volna. Te hogy értelmezted?Dupla D írta:
Most néztem meg a Caddo-lake-et. Nem látom, mivel lett elszúrva? Amikor elkezdenek összeállni a dolgok, akkor megállítottam, végiggondoltam, onnantól persze kiszámítható, de ez összeállt. Én nem látom a problémát.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. december 16., hétfő 8:28
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 16., hétfő 7:36
A húgod az anyja az apádnak, aki nem hagyott el, csak meghalt, miután megtalálta az elveszett húgodat, még mielőtt megszületett volna. Te hogy értelmezted?Dupla D írta:Most néztem meg a Caddo-lake-et. Nem látom, mivel lett elszúrva? Amikor elkezdenek összeállni a dolgok, akkor megállítottam, végiggondoltam, onnantól persze kiszámítható, de ez összeállt. Én nem látom a problémát.realmadrid95 írta:
Igazan nincs mit, ha a veget nem szurjak el, akkor nalam 8/10 lett volna.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 15., vasárnap 22:23
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem