Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. január 21., kedd 21:23

Lever odaszögezi Atletit a kapujukba, nagy energiával játszanak, mondhatni tetszetős támadó focit. Már volt egy les miatt elvett góljuk.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

olivér

HozzászólásSzerző: olivér » 2025. január 21., kedd 20:40

Rendesen kitömte az osztrák listavezetőt az Atalanta.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. január 21., kedd 8:14

Yazid írta: Egyetlen jó meccs lesz ma, atleti lever de ezeknek meg kb tét nélküli jól látom?
Hat pont ,hogy van tét. 1 pont van közöttük, egyik 4. Masik 11. Elso 8 jut be automatikusan a legjobb 16ba.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. január 21., kedd 8:12

Egyetlen jó meccs lesz ma, atleti lever de ezeknek meg kb tét nélküli jól látom?

LosMerengues
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2024. december 18., szerda 8:26

Úgy látom a FIFA oldalán lesz ingyen stream:

https://www.plus.fifa.com/en/content/re ... da5c?gl=hu

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. december 18., szerda 8:13

el magico írta: Közvetíti ma magyar csatorna a döntőt?
Sztem sajnos nem, eredmenyek legalabbis nem ir senkit. Rtl+ on kene megnezni, hatha.

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2024. december 18., szerda 7:21

Közvetíti ma magyar csatorna a döntőt?

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. december 17., kedd 15:28

wZoLee7 írta:
realfan írta:

kameraválasztás és élő statok vannak most is, csak (külföldi) streaming felületen, nem mondanám, hogy szeretem az uefát, de ez nem tőlük függ, hanem a közvetítő csatornától :)
Es ezek barki szamara ingyen elérhetőek?
az sem lesz ingyen

a masik hogy sehol nincs ingyen leves, ha YT-n zavarnak a reklamok akkor azt kepzeld el meccs alatt. nem fu alatt fognak reklamozni hogy senkit se zavarjon
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2024. december 17., kedd 15:16

wZoLee7 írta:
realfan írta:

kameraválasztás és élő statok vannak most is, csak (külföldi) streaming felületen, nem mondanám, hogy szeretem az uefát, de ez nem tőlük függ, hanem a közvetítő csatornától :)
a satok egyértelműen :) a másik, nekem az SL-nél sem egyértelmű, hogy ingyen van, az eddig olvasott cikkek alapján (meccsnézés igren, csak +dolgok). persze fenntartom a rosszul értelmezés jogát :D

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. december 17., kedd 15:11

realfan írta:
wZoLee7 írta: Bedobtak 3 olyan dolgot amivel az uefa nem tud versenyezni. Sosem lesznek ingyen nezhetoek, kamera valtasrol meg ne is beszeljunk. Oke, statok vannak, de en az, elo statokat mashogy kepzelem mint ahogy jelenleg parat bedobalnak.

Az emberek mindig lazadnak az uj dolgok ellen, de elobb utobb beletjek ha az jobb. Ez szerintem jobb, mint a mostani rendszer, a csapatok bevetelei meg ugye eg es fold az igeretek alapjan

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. december 17., kedd 15:10

wZoLee7 írta: Hol jelenik meg ez a vegtelen penz amit az arabok a bl be tolnak? En ugy latom h a csapatokig nem jut el, a nezok fizetnek azert h nezhessek
Jean-Michel Aulas, a Lyon elnöke nyilatkozta pár éve, hogy látják, mit művel a PSG, mit jelent ez a többbi csapatra nézve, mik a kilátások, de egyszerűen annyi pénzt hoznak a ligába különböző cégcsoportokon, azok szponzorációin keresztül, hogy mindenki becsukja a szemét. Ez megy európai szinten is.
A BL új szponzorai mögött szerinted nincsenek arab pénzalapok? A TV társaságok mögött? Mindenhol ott az olajpénz mára, nem csak a fociban. Bevásárolják magukat ahova tudják. Még a Real Madrid szponzorai között is ott vannak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nuevo_ericco 2024. december 17., kedd 15:11-kor.

Zorro
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ramos, Modric, Valverde, Bellingham
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: Zorro » 2024. december 17., kedd 15:10

Realista24 írta:
Zorro írta:

Nem igazan ertem, hogy miert kene a kozvelemenyt megnyeri, elore gyozkodni. Ha jo meccsek lesznek, egy jo lebonyolitasi rendszerben, akkor nezni fogjak.
Mert amig a kozvelemeny, ertsd szurkolok nem allnak be moge, addig a csapatok sem fognak, lasd Anglia.
Ertettem amit irtatok, de ha be is nyeltek egyes szurkolok a sok hulyeseget anno amit az UEFA az SL-rol hazudozott (tele gatyaval), attol meg egy ido utan nezni fogjak, ha jo... Ha ott jatszik a csapatuk, akkor meg még biztosabbb...

Szerintem nem a szurkoloktol fugg, hogy elinduljon, hanem a befektetoktol. Az, hogy mennyire lesz eletkepes (marketing szepontbol eladhato) az sem a szurkolok jelenlegi hozzaallasatol fugg.

En olyan szeretnek hetrol-hetre latni mint ami az NFL-ben folyik.
https://x.com/elchiringuitotv/status/17 ... 2435297281
https://www.youtube.com/watch?v=qhX06B58O7M
Így kell történelmet írni. Rajongóknak a szívébe, gyűlőködöknek az agyába égett bele.

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2024. december 17., kedd 15:09

wZoLee7 írta: Bedobtak 3 olyan dolgot amivel az uefa nem tud versenyezni. Sosem lesznek ingyen nezhetoek, kamera valtasrol meg ne is beszeljunk. Oke, statok vannak, de en az, elo statokat mashogy kepzelem mint ahogy jelenleg parat bedobalnak.

Az emberek mindig lazadnak az uj dolgok ellen, de elobb utobb beletjek ha az jobb. Ez szerintem jobb, mint a mostani rendszer, a csapatok bevetelei meg ugye eg es fold az igeretek alapjan
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realfan 2024. december 17., kedd 15:10-kor.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. december 17., kedd 15:05

nuevo_ericco írta:
Zorro írta:

Nem igazan ertem, hogy miert kene a kozvelemenyt megnyeri, elore gyozkodni. Ha jo meccsek lesznek, egy jo lebonyolitasi rendszerben, akkor nezni fogjak.
Sem a szponzorok, sem a klubok nem fognak tolongani, ha a potencionális vevők már most negatívan állnak a dologhoz, így valószínűleg nem is lesz kivel és miből azokat a jó meccseket lebonyolítani. BL-t (ami nagyon jól csengő márka még mindig) és katari, szaudi, stb. végtleen mennyiségű pénzt kell ehhez lenyomni, az pedig nem nagyon fog úgy menni, ha a szurkolók tetemes része eleve nem akarja a szuperligát.
Hol jelenik meg ez a vegtelen penz amit az arabok a bl be tolnak? En ugy latom h a csapatokig nem jut el, a nezok fizetnek azert h nezhessek

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. december 17., kedd 15:03

Zorro írta:
el magico írta: Sok-sok kommunikációs meg PR meló lesz még ezzel, ha meg akarják nyerni a szurkolókat és a közvéleményt.
Sem a szponzorok, sem a klubok nem fognak tolongani, ha a potencionális vevők már most negatívan állnak a dologhoz, így valószínűleg nem is lesz kivel és miből azokat a jó meccseket lebonyolítani. BL-t (ami nagyon jól csengő márka még mindig) és katari, szaudi, stb. végtelen mennyiségű pénzt kellene ehhez lenyomni, az pedig nem nagyon fog úgy menni, ha a szurkolók tetemes része eleve nem akarja a szuperligát.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nuevo_ericco 2024. december 17., kedd 15:05-kor.

bluebike

HozzászólásSzerző: bluebike » 2024. december 17., kedd 15:02

Zorro írta:
el magico írta: Sok-sok kommunikációs meg PR meló lesz még ezzel, ha meg akarják nyerni a szurkolókat és a közvéleményt.
Nem, ez nem így működik.Elveve nem lehet igazán nagy tömegeket tv-s közvetítés nélkül behúzni. A hardcore sturkolói réteg, aki napi szinten követi a csapatát a kisebbség. A többség este bekapcsolja a tv-t, és megnézi melyik meccsekből lehet egyet választani a sör mellé.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 17., kedd 15:01

Zorro írta:
Mert amig a kozvelemeny, ertsd szurkolok nem allnak be moge, addig a csapatok sem fognak, lasd Anglia.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. december 17., kedd 15:01

Bedobtak 3 olyan dolgot amivel az uefa nem tud versenyezni. Sosem lesznek ingyen nezhetoek, kamera valtasrol meg ne is beszeljunk. Oke, statok vannak, de en az, elo statokat mashogy kepzelem mint ahogy jelenleg parat bedobalnak.

Zorro
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ramos, Modric, Valverde, Bellingham
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: Zorro » 2024. december 17., kedd 14:59

https://x.com/elchiringuitotv/status/17 ... 2435297281
https://www.youtube.com/watch?v=qhX06B58O7M
Így kell történelmet írni. Rajongóknak a szívébe, gyűlőködöknek az agyába égett bele.

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2024. december 17., kedd 14:51

Pad'em írta: BREAKING — THE SUPER LEAGUE UPDATE:

The name has been changed to ‘UNIFY LEAGUE’.

A22, the promoters of the competition, have sent an official letter to UEFA to get the official recognition of the tournament.

The matches will be streamed for FREE, but subscriptions will also be offered for those who want to watch matches with minimal advertisements, being able to choose the cameras you want to watch the match from, live statistics and other options.

Rankings in each club’s league will determine which category they enter the competition in.

There will be a total of 96 clubs divided into 4 categories: The Star category (best) will have 16 clubs, the Gold will have 16 clubs too, and the third and fourth categories will have 32 clubs each. @diarioas
a22sports.com-on is már Unify League-ként hivatkoznak rá. Érdekes.

Sok-sok kommunikációs meg PR meló lesz még ezzel, ha meg akarják nyerni a szurkolókat és a közvéleményt.

Vissza: