Bajnokok Ligája
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Lever odaszögezi Atletit a kapujukba, nagy energiával játszanak, mondhatni tetszetős támadó focit. Már volt egy les miatt elvett góljuk.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
Rendesen kitömte az osztrák listavezetőt az Atalanta.
- nzooli93
Hat pont ,hogy van tét. 1 pont van közöttük, egyik 4. Masik 11. Elso 8 jut be automatikusan a legjobb 16ba.Yazid írta: Egyetlen jó meccs lesz ma, atleti lever de ezeknek meg kb tét nélküli jól látom?
Egyetlen jó meccs lesz ma, atleti lever de ezeknek meg kb tét nélküli jól látom?
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Sztem sajnos nem, eredmenyek legalabbis nem ir senkit. Rtl+ on kene megnezni, hatha.el magico írta: Közvetíti ma magyar csatorna a döntőt?
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Közvetíti ma magyar csatorna a döntőt?
az sem lesz ingyenwZoLee7 írta:Es ezek barki szamara ingyen elérhetőek?realfan írta:
kameraválasztás és élő statok vannak most is, csak (külföldi) streaming felületen, nem mondanám, hogy szeretem az uefát, de ez nem tőlük függ, hanem a közvetítő csatornától![]()
a masik hogy sehol nincs ingyen leves, ha YT-n zavarnak a reklamok akkor azt kepzeld el meccs alatt. nem fu alatt fognak reklamozni hogy senkit se zavarjon
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
a satok egyértelműenwZoLee7 írta:Es ezek barki szamara ingyen elérhetőek?realfan írta:
kameraválasztás és élő statok vannak most is, csak (külföldi) streaming felületen, nem mondanám, hogy szeretem az uefát, de ez nem tőlük függ, hanem a közvetítő csatornától![]()

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Es ezek barki szamara ingyen elérhetőek?realfan írta:kameraválasztás és élő statok vannak most is, csak (külföldi) streaming felületen, nem mondanám, hogy szeretem az uefát, de ez nem tőlük függ, hanem a közvetítő csatornátólwZoLee7 írta: Bedobtak 3 olyan dolgot amivel az uefa nem tud versenyezni. Sosem lesznek ingyen nezhetoek, kamera valtasrol meg ne is beszeljunk. Oke, statok vannak, de en az, elo statokat mashogy kepzelem mint ahogy jelenleg parat bedobalnak.
Az emberek mindig lazadnak az uj dolgok ellen, de elobb utobb beletjek ha az jobb. Ez szerintem jobb, mint a mostani rendszer, a csapatok bevetelei meg ugye eg es fold az igeretek alapjan![]()
-
Jean-Michel Aulas, a Lyon elnöke nyilatkozta pár éve, hogy látják, mit művel a PSG, mit jelent ez a többbi csapatra nézve, mik a kilátások, de egyszerűen annyi pénzt hoznak a ligába különböző cégcsoportokon, azok szponzorációin keresztül, hogy mindenki becsukja a szemét. Ez megy európai szinten is.wZoLee7 írta: Hol jelenik meg ez a vegtelen penz amit az arabok a bl be tolnak? En ugy latom h a csapatokig nem jut el, a nezok fizetnek azert h nezhessek
A BL új szponzorai mögött szerinted nincsenek arab pénzalapok? A TV társaságok mögött? Mindenhol ott az olajpénz mára, nem csak a fociban. Bevásárolják magukat ahova tudják. Még a Real Madrid szponzorai között is ott vannak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nuevo_ericco 2024. december 17., kedd 15:11-kor.
- Zorro
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ramos, Modric, Valverde, Bellingham
- Kedvenc csapatod: RMCF
Ertettem amit irtatok, de ha be is nyeltek egyes szurkolok a sok hulyeseget anno amit az UEFA az SL-rol hazudozott (tele gatyaval), attol meg egy ido utan nezni fogjak, ha jo... Ha ott jatszik a csapatuk, akkor meg még biztosabbb...Realista24 írta:Mert amig a kozvelemeny, ertsd szurkolok nem allnak be moge, addig a csapatok sem fognak, lasd Anglia.Zorro írta:
Nem igazan ertem, hogy miert kene a kozvelemenyt megnyeri, elore gyozkodni. Ha jo meccsek lesznek, egy jo lebonyolitasi rendszerben, akkor nezni fogjak.
Szerintem nem a szurkoloktol fugg, hogy elinduljon, hanem a befektetoktol. Az, hogy mennyire lesz eletkepes (marketing szepontbol eladhato) az sem a szurkolok jelenlegi hozzaallasatol fugg.
En olyan szeretnek hetrol-hetre latni mint ami az NFL-ben folyik.
https://x.com/elchiringuitotv/status/17 ... 2435297281
https://www.youtube.com/watch?v=qhX06B58O7M
Így kell történelmet írni. Rajongóknak a szívébe, gyűlőködöknek az agyába égett bele.
Így kell történelmet írni. Rajongóknak a szívébe, gyűlőködöknek az agyába égett bele.
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
kameraválasztás és élő statok vannak most is, csak (külföldi) streaming felületen, nem mondanám, hogy szeretem az uefát, de ez nem tőlük függ, hanem a közvetítő csatornátólwZoLee7 írta: Bedobtak 3 olyan dolgot amivel az uefa nem tud versenyezni. Sosem lesznek ingyen nezhetoek, kamera valtasrol meg ne is beszeljunk. Oke, statok vannak, de en az, elo statokat mashogy kepzelem mint ahogy jelenleg parat bedobalnak.
Az emberek mindig lazadnak az uj dolgok ellen, de elobb utobb beletjek ha az jobb. Ez szerintem jobb, mint a mostani rendszer, a csapatok bevetelei meg ugye eg es fold az igeretek alapjan

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realfan 2024. december 17., kedd 15:10-kor.
- wZoLee7
Hol jelenik meg ez a vegtelen penz amit az arabok a bl be tolnak? En ugy latom h a csapatokig nem jut el, a nezok fizetnek azert h nezhesseknuevo_ericco írta:Sem a szponzorok, sem a klubok nem fognak tolongani, ha a potencionális vevők már most negatívan állnak a dologhoz, így valószínűleg nem is lesz kivel és miből azokat a jó meccseket lebonyolítani. BL-t (ami nagyon jól csengő márka még mindig) és katari, szaudi, stb. végtleen mennyiségű pénzt kell ehhez lenyomni, az pedig nem nagyon fog úgy menni, ha a szurkolók tetemes része eleve nem akarja a szuperligát.Zorro írta:
Nem igazan ertem, hogy miert kene a kozvelemenyt megnyeri, elore gyozkodni. Ha jo meccsek lesznek, egy jo lebonyolitasi rendszerben, akkor nezni fogjak.
-
Sem a szponzorok, sem a klubok nem fognak tolongani, ha a potencionális vevők már most negatívan állnak a dologhoz, így valószínűleg nem is lesz kivel és miből azokat a jó meccseket lebonyolítani. BL-t (ami nagyon jól csengő márka még mindig) és katari, szaudi, stb. végtelen mennyiségű pénzt kellene ehhez lenyomni, az pedig nem nagyon fog úgy menni, ha a szurkolók tetemes része eleve nem akarja a szuperligát.Zorro írta:Nem igazan ertem, hogy miert kene a kozvelemenyt megnyeri, elore gyozkodni. Ha jo meccsek lesznek, egy jo lebonyolitasi rendszerben, akkor nezni fogjak.el magico írta: Sok-sok kommunikációs meg PR meló lesz még ezzel, ha meg akarják nyerni a szurkolókat és a közvéleményt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nuevo_ericco 2024. december 17., kedd 15:05-kor.
Nem, ez nem így működik.Elveve nem lehet igazán nagy tömegeket tv-s közvetítés nélkül behúzni. A hardcore sturkolói réteg, aki napi szinten követi a csapatát a kisebbség. A többség este bekapcsolja a tv-t, és megnézi melyik meccsekből lehet egyet választani a sör mellé.Zorro írta:Nem igazan ertem, hogy miert kene a kozvelemenyt megnyeri, elore gyozkodni. Ha jo meccsek lesznek, egy jo lebonyolitasi rendszerben, akkor nezni fogjak.el magico írta: Sok-sok kommunikációs meg PR meló lesz még ezzel, ha meg akarják nyerni a szurkolókat és a közvéleményt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mert amig a kozvelemeny, ertsd szurkolok nem allnak be moge, addig a csapatok sem fognak, lasd Anglia.Zorro írta:Nem igazan ertem, hogy miert kene a kozvelemenyt megnyeri, elore gyozkodni. Ha jo meccsek lesznek, egy jo lebonyolitasi rendszerben, akkor nezni fogjak.el magico írta: Sok-sok kommunikációs meg PR meló lesz még ezzel, ha meg akarják nyerni a szurkolókat és a közvéleményt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
Bedobtak 3 olyan dolgot amivel az uefa nem tud versenyezni. Sosem lesznek ingyen nezhetoek, kamera valtasrol meg ne is beszeljunk. Oke, statok vannak, de en az, elo statokat mashogy kepzelem mint ahogy jelenleg parat bedobalnak.
Az emberek mindig lazadnak az uj dolgok ellen, de elobb utobb beletjek ha az jobb. Ez szerintem jobb, mint a mostani rendszer, a csapatok bevetelei meg ugye eg es fold az igeretek alapjan
- Zorro
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ramos, Modric, Valverde, Bellingham
- Kedvenc csapatod: RMCF
Nem igazan ertem, hogy miert kene a kozvelemenyt megnyeri, elore gyozkodni. Ha jo meccsek lesznek, egy jo lebonyolitasi rendszerben, akkor nezni fogjak.el magico írta: Sok-sok kommunikációs meg PR meló lesz még ezzel, ha meg akarják nyerni a szurkolókat és a közvéleményt.
https://x.com/elchiringuitotv/status/17 ... 2435297281
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
a22sports.com-on is már Unify League-ként hivatkoznak rá. Érdekes.Pad'em írta: BREAKING — THE SUPER LEAGUE UPDATE:
The name has been changed to ‘UNIFY LEAGUE’.
A22, the promoters of the competition, have sent an official letter to UEFA to get the official recognition of the tournament.
The matches will be streamed for FREE, but subscriptions will also be offered for those who want to watch matches with minimal advertisements, being able to choose the cameras you want to watch the match from, live statistics and other options.
Rankings in each club’s league will determine which category they enter the competition in.
There will be a total of 96 clubs divided into 4 categories: The Star category (best) will have 16 clubs, the Gold will have 16 clubs too, and the third and fourth categories will have 32 clubs each. @diarioas
Sok-sok kommunikációs meg PR meló lesz még ezzel, ha meg akarják nyerni a szurkolókat és a közvéleményt.