Itt a középút. Valahogy ezt kéne rendszerszintre emelni, aztán pár évtized múlva lenne javulás. De hát nem érdeke a kormánynak, mert így nem lenne több "kaptam tízezer forint,karácsonyi ajándék, Orbán az nagyon jó"...

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. december 17., kedd 8:54
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. december 17., kedd 8:37
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. december 17., kedd 6:32
Hát akkor hurrá, meg van oldvakiserik írta:
Jelenleg kb 700-800 iskolában van iskolaőr. Ezek az őrök a rendőrség kötelékében dolgoznak, fegyvert nem hordanak. Azért vannak ott, mert az iskola vezetése kérte őket, hogy biztosítsák a rendet az intézményekben és nem azért, hogy átkísérjék a gyerkeket az úttesten. Utána lehet nézni, hogy milyen településeken vannak többnyire ezek a "nem rendőr" iskolaőrök gumibottal, gázspay-vel meg bilinccsel jelen, rendőrség feliratú egyenruhában.
Erre biztos nem az a válasz, hogy nekiállok verekedni, mivel lennék annyira értelmes, hogy felmérjem az erőviszonyokat.kiserik írta:De kíváncsi lennék, hogy szakmailag hogy oldanád meg, hogy meg ne sértsd a kis lelküket, ha mondjuk egy fiatal pályakezdő lány lennél egy általános iskolában és a 15-16 év közötti kan gyerekek eléd állnának, leköpnének, meg esetleg elővennék a nemi szervüket és azzal fenyegetnének.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 17., kedd 0:32
Egy pillanatra a sz*r is megfagyott bennem, hogy Ibolya Csenge után újabb influencer került komoly politikai pozícióba, vagyis Apáti Bence parlamenti képviselőkiserik írta: Dr Apáti ismét remekül beszélt. Volt itt szó a kárpátaljai magyarokról, választási csalásokról, szegregációról és drog kérdéről. Igaz, nem a tiktokon vagy a facebookon, hanem a Parlamentben az ombudsmanhoz: https://www.youtube.com/watch?v=78LsoEVv6Sc
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. december 17., kedd 0:17
"Gondolkodjunk már el azon, hogy minek a folyamatos rendőri jelenlét a magyar általános iskolákba?" Hová kell a folyamatos rendőri jelentés? Az iskolákba. Hol van a folyamatos rendőri jelenlét? Az iskolákban. Én így emlékszem nagyon régről.csababarca írta:Milyen folyamatos rendőri jelenlétről beszélsz az általános iskoláKba? (amúgy iskolákBAN)kiserik írta:
Gondolkodjunk már el azon, hogy minek a folyamatos rendőri jelenlét a magyar általános iskolákba? Ez a normális? Ez a normális, hogy a pedagógusoknak rettegniük kell a munkahelyükön?
Nyilván van ilyen, de Te pont úgy általánosítasz, mint Dr. () Apáti.
Én pedagógus vagyok, ha megütnék egy gyereket, akkor adnám vissza a diplomámat, és mondanék fel a munkahelyemen.
Pedagógusként millió eszköz van a kezedben, ami nem a verés, vagy a lelki terror alkalmazása. Aki pedagógusként ehhez nyúl, az annyit is ér.
Egyébként a probléma valós, de pl lehetne megoldás az is, hogy az iskolarendszer kivethesse magából a diákot, aki problémás.
Mondjuk nem kellene annyira bürokratikus a fegyelmi eljárás lefolyatása. Lehetne az államnak védenie az intézményeket azzal, hogy nem baszogatja őket, ha ilyen eset történik, hogy egy diák mondjuk bedrogozva van az iskolában, hanem baszogassa a szülőt. Mert itt ha történik egy ilyen eset ma Magyarországon, akkor azonnal csattan az iskolaigazgatón fentről, hogy jaj ne, ne legyen fegyelmi, meg legyen szőnyeg alá söpörve, ne derüljön ki, mert akkor az oktatási hivatal a tankert kéri számon.
Rendszerszintű a probléma (jóreggelt 14 év Nernia), amit nem a verés fog megoldani.
Ez ennél sokkal összetettebb probléma.
na de az alapkérdésem, hol van a magyar általános iskolákban (ha már így többes számban általánosítottál) folyamatos rendőri jelenlét? Az iskolarendőr programot nevezed annak?:DDD Azok nem rendőrök.
Te miről is beszélsz? Egyedül Te gyűlölködsz itt folyamatosan. De minek is reagálok egyáltalán?Rozsabimbo2019 írta:
Mintapéldája a Mi hazánk teljes politizálására ez az ügy is. Meglévő problémákra adott ,legócskább, legundorítóbb, egy bites rossz válaszok, ami zsigeri gyűlöletet céloz szít az emberekben.Ugyanezt tolják vakcina, cigány, problemákkal kapcsolatban is. Mondhatnám, hogy magyart uszítanak magyar ellen, de ugye a romákat nem, hogy magyarnak, még emberszámba se veszik![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 16., hétfő 23:06
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. december 16., hétfő 22:45
En is 8 evesen zaszloval a zsebemben jarkaltam mindenfele arra az esetre, ha ofelsege Miniszterlnok urral talalkozom mindenfelekeppen ala tudja nekem irni. Elobb volt Orban Viktor poszter a falamon mint Superman vagy Zidane.ferni írta: Na jól van, ez mi a szentséges fasz 2:10től
![]()
![]()
Vitya baszod
Szerintem kiserik valami ilyesmi bánásmódot javasol a pedagógusoktól a gyereknek, parancsra menjenek le kutyába majd még köszönjék is meg![]()
HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2024. december 16., hétfő 22:13
Mintapéldája a Mi hazánk teljes politizálására ez az ügy is. Meglévő problémákra adott ,legócskább, legundorítóbb, egy bites rossz válaszok, ami zsigeri gyűlöletet céloz szít az emberekben.Ugyanezt tolják vakcina, cigány, problemákkal kapcsolatban is. Mondhatnám, hogy magyart uszítanak magyar ellen, de ugye a romákat nem, hogy magyarnak, még emberszámba se veszikkiserik írta:Még jó, hogy kitért erre külön, hogy nehogy valaki kiforgassa a szavait, de hát tudjuk, hogy ez nagyon jól megyRozsabimbo2019 írta:
Remekül beszélt???Atya Úr Isten!!! Nem megyek most mondatonként végig az egészen, csak ami a legjobban felháboritott. Újra üthessék a gyereket az iskolában, mint az Ő gyerekkorában? És aztán még felsorol hozzá eszközöket is??? Ki ez te????... Van neked gyereked? Végig tudod ezt gondolni??? Hazajön a lányod/Fiad az iskolából, és meg van verve? Vagy meg van törve lelkileg? Jesszus.... ez azért nagyon a legalja már ne haragudj....
![]()
Sokkal jobb, mikor a pedagógus megy úgy haza, hogy megverték, leköpték, megalázták, aztán számon van kérve, hogy szarul végzi a dolgát.
Felmerült korábban, hogy a mai fiatalok mennyire el vannak rontva. Ezt a mi korosztályunk rontja el ezzel a nagyon menő, ultraliberális neveléssel. Nem. Nem kell agyonverni, meg lelkileg terrorizálni egy gyereket sem, ahogy gondolom itt senkit nem vertek agyon annó az iskolában, de alapnak kellene lennie egy iskolában, hogy a pedagógusnak megadjuk az alapvető tiszteletet és elfogadjuk, hogy az iskolával kapcsolatban a pedagógusnak igaza van. Persze ebben az elrontott világban ez elég nehéz, mert már lassan az orvost is kioktatja a sok nyomorult.
Gondolkodjunk már el azon, hogy minek a folyamatos rendőri jelenlét a magyar általános iskolákba? Ez a normális? Ez a normális, hogy a pedagógusoknak rettegniük kell a munkahelyükön?
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 16., hétfő 22:00
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 16., hétfő 21:53
Na jól van, jó éjszakátPersze ebben az elrontott világban ez elég nehéz, mert már lassan az orvost is kioktatja a sok nyomorult.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. december 16., hétfő 21:52
Milyen folyamatos rendőri jelenlétről beszélsz az általános iskoláKba? (amúgy iskolákBAN)kiserik írta:
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. december 16., hétfő 21:39
Még jó, hogy kitért erre külön, hogy nehogy valaki kiforgassa a szavait, de hát tudjuk, hogy ez nagyon jól megyRozsabimbo2019 írta:Remekül beszélt???kiserik írta: Dr Apáti ismét remekül beszélt. Volt itt szó a kárpátaljai magyarokról, választási csalásokról, szegregációról és drog kérdéről. Igaz, nem a tiktokon vagy a facebookon, hanem a Parlamentben az ombudsmanhoz: https://www.youtube.com/watch?v=78LsoEVv6ScAtya Úr Isten!!! Nem megyek most mondatonként végig az egészen, csak ami a legjobban felháboritott. Újra üthessék a gyereket az iskolában, mint az Ő gyerekkorában? És aztán még felsorol hozzá eszközöket is??? Ki ez te????... Van neked gyereked? Végig tudod ezt gondolni??? Hazajön a lányod/Fiad az iskolából, és meg van verve? Vagy meg van törve lelkileg? Jesszus.... ez azért nagyon a legalja már ne haragudj....
![]()
HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2024. december 16., hétfő 21:26
Remekül beszélt???kiserik írta: Dr Apáti ismét remekül beszélt. Volt itt szó a kárpátaljai magyarokról, választási csalásokról, szegregációról és drog kérdéről. Igaz, nem a tiktokon vagy a facebookon, hanem a Parlamentben az ombudsmanhoz: https://www.youtube.com/watch?v=78LsoEVv6Sc
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. december 16., hétfő 18:48
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. december 16., hétfő 15:10
most komolyan... par napja linkeltem hogy miutan a magyar hang elismerte hogy beneztek (es egyetlen fuggetlen sajtoorganum se irt ilyet rajtuk kivul) utana ra par napra linkeltem h emberunk tovabbra is origo szinvonalon utalgatott a fb-n arra h itt jart assad (a kommentet termeszetesen swfannal az elen az egesz fanbase ignoralta)... meg tortenetet se kell gyartani hozza, megoldja roman peter egyedul.halamadrid írta:Kíváncsi vagyok, ki szivárogtat neki.swfan írta: MP megpendített valamit, hogy készül a Fidesz valami disznóságra.
Azt találgatják, hogy MP-t nemzetbiztonsági kockázattá fogják minősíteni az Aszados posztja miatt (amit a Magyar Hangra hivatkozva posztolt)
https://i.imgur.com/hubpPC2.jpeg
Ez kissé alusityakos lesz, de vajon a Fidesz képes lenne egy robbantást megszervezni, amit valahogy rákennek MP-re? Nagyon fura ez a párbeszéd. "hazaárulás, amit tesztek, le fogtok bukni"![]()
Egyébként mennyire lehet erős az a gyűlöletpropaganda, amit arra építenek fel, hogy MP átvett egy hírt a független sajtótól? Tudom, a Magyar Hangot be sem engedik a kormányinfóra, mert "árulók", de képesek lennének előállni egy olyan történettel, hogy mondjuk MP lehetett a forrása a Hangnak, amiből cikket gyártottak, amire MP később hivatkozott? Mi lehet ezzel a kézzelfogható cél?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. december 16., hétfő 14:59
arra leszek kivancsi, egrit mikor vagjak ki az atv-tol.hehetheoriginal írta: sulyos kis bulika lett ez, pár per kinézőben is van sztem:![]()
https://www.youtube.com/watch?v=62KHQ-w ... B6z%C3%A9p
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. december 16., hétfő 14:55
Mikor érdekelte ez a Fideszt?Marky írta: Nem kene benyalni ezt a szinjatekot. MP is csak egy politikus.
A Fidesz sem tehet meg mindent, mert egy olyan szemelyrol van szo, akinek a partjara (vagyis inkabb magara MP-re) a valasztok nagy aranya szavazott.
HozzászólásSzerző: Marky » 2024. december 16., hétfő 14:32
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. december 16., hétfő 14:12
Orbán és Szijjártó orosz szopkodása nagyobb Nemzetbiztonsági kockázat szerintem. Gazdaságilag is ugyan úgy veszélyesek lehetnek mindenkire, nem egy bombára kell gondolni.swfan írta:"Nemzetbiztonsági kockázatként" elvileg bizonyos állami pozíciókat nem tölthet behalamadrid írta:
Kíváncsi vagyok, ki szivárogtat neki.
Egyébként mennyire lehet erős az a gyűlöletpropaganda, amit arra építenek fel, hogy MP átvett egy hírt a független sajtótól? Tudom, a Magyar Hangot be sem engedik a kormányinfóra, mert "árulók", de képesek lennének előállni egy olyan történettel, hogy mondjuk MP lehetett a forrása a Hangnak, amiből cikket gyártottak, amire MP később hivatkozott? Mi lehet ezzel a kézzelfogható cél?
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. december 16., hétfő 13:59
"Nemzetbiztonsági kockázatként" elvileg bizonyos állami pozíciókat nem tölthet behalamadrid írta:Kíváncsi vagyok, ki szivárogtat neki.swfan írta: MP megpendített valamit, hogy készül a Fidesz valami disznóságra.
Azt találgatják, hogy MP-t nemzetbiztonsági kockázattá fogják minősíteni az Aszados posztja miatt (amit a Magyar Hangra hivatkozva posztolt)
https://i.imgur.com/hubpPC2.jpeg
Ez kissé alusityakos lesz, de vajon a Fidesz képes lenne egy robbantást megszervezni, amit valahogy rákennek MP-re? Nagyon fura ez a párbeszéd. "hazaárulás, amit tesztek, le fogtok bukni"![]()
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem