Mert tiltja a szabalyzat. Off vege.hehetheoriginal írta: hű képe a fórum az országnak és a nemzetközi felfogásnak![]()
én továbbra sem értem, viccen kívül kérlek egy bő mondatban írd le, hogy miért nem lehet bármit írni/mondani.

Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
hű képe a fórum az országnak és a nemzetközi felfogásnak
én továbbra sem értem, viccen kívül kérlek egy bő mondatban írd le, hogy miért nem lehet bármit írni/mondani.

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem mit hanem hogyan.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
én simán csak makkfejűnek hívom, de mostanában vigyázni kell, mit mond az ember, mert mehetek egyedül karácsonyozni, nem leszek veletek

thereisonly1ronaldo
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Haha. Imádom ezeket a teljesen váratlanul, a szív mélyéről feltörő, őszinte elemzéseket.realbeckham írta: Ez lehet off, de másnak is feltűnt, hogy daniolmonak mekkora ló feje van? Eddig valahogy nem szurt szemet( nem is volt szemelott nekem az ember), de tegnap megfigyeltem, hogy a pályán lévő 21 embernél kb 10-12% nagyobb es hosszabb feje van. Az érzéki csalódás miatt olyan, mintha törpe lenne, pedig 1.80. Az atlagos férfi fejkorfogat kb 58-61cm, de olmo aranyait es a tobbihez viszonyítva szamitasaim szerint kb 70. Nagyobb gond, hogy esetében dolichocephal is szóba kerül, ami a túl hosszu es megnyult koponyat es csontozatot jelenti. Rá is tesz egy lapáttal, hogy általában vicsorog a fogaival es ahogy falun mondják: "táka szájú"
Nem szerettem volna bodyshamingelni, de szerintem rettentően creepy alak es kellemetlen hosszútávon nézni.

- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem értetek a fejekhez......se

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Szerintem még pár ilyen hozzászólás és Beckham helyett Te kerülsz a legenda topikba.realbeckham írta: Ez lehet off, de másnak is feltűnt, hogy daniolmonak mekkora ló feje van? Eddig valahogy nem szurt szemet( nem is volt szemelott nekem az ember), de tegnap megfigyeltem, hogy a pályán lévő 21 embernél kb 10-12% nagyobb es hosszabb feje van. Az érzéki csalódás miatt olyan, mintha törpe lenne, pedig 1.80. Az atlagos férfi fejkorfogat kb 58-61cm, de olmo aranyait es a tobbihez viszonyítva szamitasaim szerint kb 70. Nagyobb gond, hogy esetében dolichocephal is szóba kerül, ami a túl hosszu es megnyult koponyat es csontozatot jelenti. Rá is tesz egy lapáttal, hogy általában vicsorog a fogaival es ahogy falun mondják: "táka szájú"
Nem szerettem volna bodyshamingelni, de szerintem rettentően creepy alak es kellemetlen hosszútávon nézni.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ez lehet off, de másnak is feltűnt, hogy daniolmonak mekkora ló feje van? Eddig valahogy nem szurt szemet( nem is volt szemelott nekem az ember), de tegnap megfigyeltem, hogy a pályán lévő 21 embernél kb 10-12% nagyobb es hosszabb feje van. Az érzéki csalódás miatt olyan, mintha törpe lenne, pedig 1.80. Az atlagos férfi fejkorfogat kb 58-61cm, de olmo aranyait es a tobbihez viszonyítva szamitasaim szerint kb 70. Nagyobb gond, hogy esetében dolichocephal is szóba kerül, ami a túl hosszu es megnyult koponyat es csontozatot jelenti. Rá is tesz egy lapáttal, hogy általában vicsorog a fogaival es ahogy falun mondják: "táka szájú"
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Top 3 pályán töltött idő szerint:dzsi91 írta: Talán Valverde van csak túlhajtva de ő egy állat. A többiek mind hagytak ki hosszabb időt sérülések miatt.
Rüdiger - 2.077
Valverde - 2.056
Mbappe - 1.797
Valverdét még lehetne pihentetni, kp-n van lehetőség cserére, de Rüdigernek semmi alkalma nincsen, Asencio mentesíthetné néha(jó lenne). Valószínüleg majd az 1évet kihagyó Alaba kapja ezt a fontos szerepet.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Élni is kéne vele mostmár így huszadszorra. Valencia idegenben(meg lassan már az összes ilyen fiszfasz spanyol csapat) az kb nehezebb szokott lenni mint egy bl döntőpepethespecialone írta: Na itt a lehetőség, hogy végre átvegyük a vezetést a tabellán és visszaálljon a világ rendje. Szerdán pedig ez a teljesen lesajnált csapat megnyerheti az idei második kupáját is. Továbbra is minden fronton állunk, a BL-ben nem kérdés a továbbjutás.![]()
Koránt sincs itt akkora baj.

Mindenesetre ha túléljük ezt a pocsék őszt ennyi sérüléssel 2 kupával listavezetőként azért az elég bíztató lenne a tavaszra nézve. Konkrétan még nem voltunk formában úgyhogy minden adott lenne egy tavaszi formaidőzítésre. Talán Valverde van csak túlhajtva de ő egy állat. A többiek mind hagytak ki hosszabb időt sérülések miatt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- pepethespecialone
- Kedvenc játékosaid: Puskás, Zidane, Bellingham
Na itt a lehetőség, hogy végre átvegyük a vezetést a tabellán és visszaálljon a világ rendje. Szerdán pedig ez a teljesen lesajnált csapat megnyerheti az idei második kupáját is. Továbbra is minden fronton állunk, a BL-ben nem kérdés a továbbjutás.

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Yamal 1 hónapra off.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Olmo rendre ott van a legjobb Barca jatekosok kozott szerintem. Raphinha es Yamal utan nalam o a legjobb jatekosuk iden. Sokszor csak akkor tudja athozni a Barca labdat az ellenfel terfelere, ha o visszalep 6 os pozicioba es onnan osztogatja a labdat.dzsi91 írta: Ha a barsza nyer akkor őszi bajnokok lehetünk ha hajlandóak vagyunk 2 meccset megnyerni egymas után ami mostanában ritka. Nyilvan túl nagy jelentősége nincs de azért jó nagy fricska lenne mindenkinek. Ha a matrac nyer vagy döntetlen az is jó igazából szóval most win-win szitu nekünk az ő meccsük.![]()
Amúgy dani olmo nagyot megy mostanaban ahogy olvasom. Nagy igazolás volt ő is.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ha a barsza nyer akkor őszi bajnokok lehetünk ha hajlandóak vagyunk 2 meccset megnyerni egymas után ami mostanában ritka. Nyilvan túl nagy jelentősége nincs de azért jó nagy fricska lenne mindenkinek. Ha a matrac nyer vagy döntetlen az is jó igazából szóval most win-win szitu nekünk az ő meccsük.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Pad'em
Farkas Norbi méltó utódja van születőbenRealista24 írta:hehetheoriginal írta:
Ez volt a diskurzus, leolvastam szajrol.
![]()
![]()
![]()

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szoltam, ment a warn, legkozelebbinel repulsz. Mar megszoktuk az egyedi stilusod, de az utobbi 1-2 hetben meg lejjebb adtad. Talalj vissza legalabb arra a szintre.hehetheoriginal írta:minden eredmény jó nekünk.Remy írta: Igazabol az u12vel is felallhat a barca, Atletico majd szepen nevetbe beleul abba a bizonyosba megint.
saját kezünkben van az a bizonyos, remélhetőleg az edző nem csak lóbálni fogja petyhüdten vénember módra, hanem baszni is fogunk vele...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kapjon csak ki a Barca. Süllyedjenek még meredekebb spirálba. A Barca játéka mindig is jobban kijött a bajnokságban. Törjenek csak meg mégjobban és erősödjenek csak a kritikák. 1 győzelem 6 meccs alatt legyen ugyanez 7 meccses széria és boldog karácsonyt nekik és érlelődjenek kicsit.
- hehetheoriginal
minden eredmény jó nekünk.Remy írta: Igazabol az u12vel is felallhat a barca, Atletico majd szepen nevetbe beleul abba a bizonyosba megint.
saját kezünkben van az a bizonyos, remélhetőleg az edző nem csak lóbálni fogja petyhüdten vénember módra, hanem baszni is fogunk vele...
thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Igazabol az u12vel is felallhat a barca, Atletico majd szepen nevetbe beleul abba a bizonyosba megint.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots