Serie A
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Serie A
Ez itt off, de szerintem Gülert alapból hiba a széleken játszatni, viszont ez a szezon elmegy így. Majd meglátjuk Carlo utódja kikkel és hogy képzeli el. Én azt sem bánnám ha Miguel, Fortea és Paz is lehetőséget kapna, csak végre azt lássam, hogy mindenki a posztján játszik és akinek nincs hely, vagy nem teljesít az mehet.
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez mégis mi?RaúlCF írta: nem nyomják el mint egy ovist.

Mintha nem lehetne mindenről össze vágni 5-6 percet, épp amire szükség lenne .
Güler is rohadtul képes szorult helyzetből kihozni,es megtartani a labdákat, pl ott van a Dortmund elleni Vini gol is,mikor csak 3 ember kozt tartotta meg a közepén,ahol te szerinted nem tud játszani,es ugratta ki Vinit,aki gólig ment vele.
Jó tudom, valamiért az elso perctől kezdve utalod a törököt,de azért ne beszéljünk mar úgy róla,mintha szar lenne. Érdekes,Madridban mindenki elégedett vele. Elég sok izmot szedett mar magara 1 év alatt, az meg mikor ket kezzel kilokik a pályáról,hat arrol meg nem o tehet,hogy bírók engedik . Ovis...az..
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Nem tudják elnyomni és lepattognak róla. Ezt várnám Gülertől is de eddig Paz a nyerő. Már eleve azzal, hogy képes középen játszani és nem nyomják el mint egy ovist.
Lehet itt most megint az olcsó hazai lesz a jobb választás mint a csillogó import. Mindkettőnek van ideje beérni de Paz jobban passzol a keretbe.
Lehet itt most megint az olcsó hazai lesz a jobb választás mint a csillogó import. Mindkettőnek van ideje beérni de Paz jobban passzol a keretbe.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ő is inkább támadó kp-s mint irányító 8-as, nem? Ilyenből már van kettő
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Jól fedezi a labdát, first touch is jónak néz ki, nehéz felborítani: jöhet vissza padozni

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nezem az inter eltett idegenben 6-ot az este romaban.
6 ponton belul az elso 5 csapat.

6 ponton belul az elso 5 csapat.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
nagy meglepetést lenne nekem, ha a következő szezonban is ugyanezt játszanánk, a mostani edzőnkkelCS0ki írta: Az a baj Pazzal, hogy njncd helye, 10est játszik, ha minden igaz, nálunk is olyasmi szerepkorben volt.

- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Szerintem siman lehetne belole egy jo 8 as is, kepessegei meglehetnek hozza. Az Interben is arra a posztra szanjak, ha osszejon a deal.CS0ki írta: Az a baj Pazzal, hogy njncd helye, 10est játszik, ha minden igaz, nálunk is olyasmi szerepkorben volt. De az jó, ha jól megy neki, el lehet passzolni majd jó pénzért, vagy egy jó keret ember abszolút lehet.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
A nézői szempontot hogy érted? Szemre is (tv-n keresztül ahogy tűnik), meg pl ez alapján a forbes cikk alapján is, szépen mennek az emberek a meccsekre. Ez valami átlag nézőszámos oldal, hasonlók a számok a la-ligához.
Meg nemtom, hamarabb néznék meg egy monza-venezia-t, mint egy valladolid - las palmast. A mi meccseinken kívül én pl. a spanyolból az összestől tartózkodom.
Az eleje igaz, de a meccsek nézhetők, sőt, inkább szórakoztatók, mint nem..
Meg nemtom, hamarabb néznék meg egy monza-venezia-t, mint egy valladolid - las palmast. A mi meccseinken kívül én pl. a spanyolból az összestől tartózkodom.
Az eleje igaz, de a meccsek nézhetők, sőt, inkább szórakoztatók, mint nem..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Az a baj Pazzal, hogy njncd helye, 10est játszik, ha minden igaz, nálunk is olyasmi szerepkorben volt. De az jó, ha jól megy neki, el lehet passzolni majd jó pénzért, vagy egy jó keret ember abszolút lehet.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kegyetlen egyesk azt gondolják ezzel a lekezelő stílussal próbálják bizonyítani az igazukat.MVPP írta: Kegyetlen egyesek milyen faszságokat tudnak leírni, csak hogy próbálják bizonyítani az igazukat. Válogatott nem olyan rég EB-t nyert, a három európai kupákban pedig rendre ott vannak a csapataik.
Bocsi, de az Euroliga meg a Konferencia liga nem éppen a legfontosabb értékmérők ha TOP bajnokságokról akarunk beszélni, itt inkább a BL-t tartanám értékmérőnek. Nos akkor lássuk is, BL utolsó 6 szezon:
2019 - Juventus negyeddöntő (ekkortájt még volt egy jobbacska Juventus valóban)
2020 - Atalanta negyeddöntő
2021 - nincs olasz csapat a top 8-ban
2022 - nincs olasz csapat a top 8-ban
2023 - itt volt egy jó éve az olaszoknak mert mind egy ágra kerültek, az a Napoli egy jó csapat volt, a többi szóra sem érdemes
2024 - nincs olasz csapat a top 8-ban
Nézzük meg a VB-t:
2006-ban nyertek VB-t az olaszok, azóta nem kerültek a top 4-be sem.
EB:
2012-ben eljutottak a döntőbe, ahol kaptak egy laza 4-est
2020-ban valóban megnyerték, az egy 92-es Dániához hasonló meglepetés volt, nem hiszem hogy sokan számítottak volna rá.
Ennyit az eredményekről.
És ott van a számokon túli valóság, hogy nincs olyan olasz csapat, amelyik vonzó lenne a sztárok, kiemelkedő játékosok számára. Nincs kiemelkedő olasz játékos néhány éve. A bajnokság totál érdektelen szinten van nézői szempontból is. A 2-ik és 3-ik számú bajnokságban elhiszem hogy vitézkednek az olasz csapatok ahol Olympiacos, Braga és Fradi szintű ellenfelekkel kell játszani.
Kegyetlen egyesek milyen faszságokat tudnak leírni, csak hogy próbálják bizonyítani az igazukat. Válogatott nem olyan rég EB-t nyert, a három európai kupákban pedig rendre ott vannak a csapataik.Kerlon írta:UEFA mercevel top1 liga.Anthony írta: A Serie A 15-ik Como-ban. Nem tudom mennyire relevánsak ezek a statok.
A Serie annyira lecsúszott az utóbbi 10 év alatt, hogy szerintem már lassan nem is kellene top bajnokságnak számítania. Válogatott szinten is kukák, elég szomorú, hogy ennyire kútba esett az egész olasz labdarúgás..![]()
UEFA mercevel top1 liga.Anthony írta: A Serie A 15-ik Como-ban. Nem tudom mennyire relevánsak ezek a statok.
A Serie annyira lecsúszott az utóbbi 10 év alatt, hogy szerintem már lassan nem is kellene top bajnokságnak számítania. Válogatott szinten is kukák, elég szomorú, hogy ennyire kútba esett az egész olasz labdarúgás..

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
A Serie A 15-ik Como-ban. Nem tudom mennyire relevánsak ezek a statok.
A Serie annyira lecsúszott az utóbbi 10 év alatt, hogy szerintem már lassan nem is kellene top bajnokságnak számítania. Válogatott szinten is kukák, elég szomorú, hogy ennyire kútba esett az egész olasz labdarúgás..
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Nem olyan kosza az, Zanetti tobb meccsre is kiutazott miatta, hogy megfigyelje ot.nzooli93 írta: Voltak kósza hírek,hogy Inter nagyon figyeli.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nagy lenne ha Kroos jóslata beválna és ő lenne az utód. Cama és Valverde mellé el is tudnám képzelni, Tchouamenit meg nyugodtan el lehet adni, nem kell.
- nzooli93
Voltak kósza hírek,hogy Inter nagyon figyeli.
nem tudom a helyet a csapatban, marmint nalunk de lehet kene meg neki 1 ev egy fix EL / BL csapatban
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- nzooli93
Hogy pénzzé tegyükmentamas írta:Jó helyre került. Nyáron jöhet is vissza.Pad'em írta: Nico Paz vs. Serie A midfielders:
Most key passes
Most expected assists
Most dribbles
Most shots
Most shot assists
Most offensive duels
Most attacking actions