HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 16., hétfő 21:04
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. december 16., hétfő 20:10
Haha. Imádom ezeket a teljesen váratlanul, a szív mélyéről feltörő, őszinte elemzéseket.realbeckham írta: Ez lehet off, de másnak is feltűnt, hogy daniolmonak mekkora ló feje van? Eddig valahogy nem szurt szemet( nem is volt szemelott nekem az ember), de tegnap megfigyeltem, hogy a pályán lévő 21 embernél kb 10-12% nagyobb es hosszabb feje van. Az érzéki csalódás miatt olyan, mintha törpe lenne, pedig 1.80. Az atlagos férfi fejkorfogat kb 58-61cm, de olmo aranyait es a tobbihez viszonyítva szamitasaim szerint kb 70. Nagyobb gond, hogy esetében dolichocephal is szóba kerül, ami a túl hosszu es megnyult koponyat es csontozatot jelenti. Rá is tesz egy lapáttal, hogy általában vicsorog a fogaival es ahogy falun mondják: "táka szájú"
Nem szerettem volna bodyshamingelni, de szerintem rettentően creepy alak es kellemetlen hosszútávon nézni.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. december 16., hétfő 19:14
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. december 16., hétfő 19:01
Szerintem még pár ilyen hozzászólás és Beckham helyett Te kerülsz a legenda topikba.realbeckham írta: Ez lehet off, de másnak is feltűnt, hogy daniolmonak mekkora ló feje van? Eddig valahogy nem szurt szemet( nem is volt szemelott nekem az ember), de tegnap megfigyeltem, hogy a pályán lévő 21 embernél kb 10-12% nagyobb es hosszabb feje van. Az érzéki csalódás miatt olyan, mintha törpe lenne, pedig 1.80. Az atlagos férfi fejkorfogat kb 58-61cm, de olmo aranyait es a tobbihez viszonyítva szamitasaim szerint kb 70. Nagyobb gond, hogy esetében dolichocephal is szóba kerül, ami a túl hosszu es megnyult koponyat es csontozatot jelenti. Rá is tesz egy lapáttal, hogy általában vicsorog a fogaival es ahogy falun mondják: "táka szájú"
Nem szerettem volna bodyshamingelni, de szerintem rettentően creepy alak es kellemetlen hosszútávon nézni.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. december 16., hétfő 18:57
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. december 16., hétfő 18:29
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. december 16., hétfő 18:10
Top 3 pályán töltött idő szerint:dzsi91 írta: Talán Valverde van csak túlhajtva de ő egy állat. A többiek mind hagytak ki hosszabb időt sérülések miatt.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. december 16., hétfő 17:50
Élni is kéne vele mostmár így huszadszorra. Valencia idegenben(meg lassan már az összes ilyen fiszfasz spanyol csapat) az kb nehezebb szokott lenni mint egy bl döntőpepethespecialone írta: Na itt a lehetőség, hogy végre átvegyük a vezetést a tabellán és visszaálljon a világ rendje. Szerdán pedig ez a teljesen lesajnált csapat megnyerheti az idei második kupáját is. Továbbra is minden fronton állunk, a BL-ben nem kérdés a továbbjutás.![]()
Koránt sincs itt akkora baj.
HozzászólásSzerző: pepethespecialone » 2024. december 16., hétfő 17:10
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. december 16., hétfő 14:47
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 16., hétfő 14:42
Olmo rendre ott van a legjobb Barca jatekosok kozott szerintem. Raphinha es Yamal utan nalam o a legjobb jatekosuk iden. Sokszor csak akkor tudja athozni a Barca labdat az ellenfel terfelere, ha o visszalep 6 os pozicioba es onnan osztogatja a labdat.dzsi91 írta: Ha a barsza nyer akkor őszi bajnokok lehetünk ha hajlandóak vagyunk 2 meccset megnyerni egymas után ami mostanában ritka. Nyilvan túl nagy jelentősége nincs de azért jó nagy fricska lenne mindenkinek. Ha a matrac nyer vagy döntetlen az is jó igazából szóval most win-win szitu nekünk az ő meccsük.![]()
Amúgy dani olmo nagyot megy mostanaban ahogy olvasom. Nagy igazolás volt ő is.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. december 16., hétfő 13:43
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. december 16., hétfő 13:24
Farkas Norbi méltó utódja van születőbenRealista24 írta:hehetheoriginal írta:
Ez volt a diskurzus, leolvastam szajrol.
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 16., hétfő 13:23
Szoltam, ment a warn, legkozelebbinel repulsz. Mar megszoktuk az egyedi stilusod, de az utobbi 1-2 hetben meg lejjebb adtad. Talalj vissza legalabb arra a szintre.hehetheoriginal írta:minden eredmény jó nekünk.Remy írta: Igazabol az u12vel is felallhat a barca, Atletico majd szepen nevetbe beleul abba a bizonyosba megint.
saját kezünkben van az a bizonyos, remélhetőleg az edző nem csak lóbálni fogja petyhüdten vénember módra, hanem baszni is fogunk vele...
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. december 16., hétfő 13:02
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 16., hétfő 12:57
minden eredmény jó nekünk.Remy írta: Igazabol az u12vel is felallhat a barca, Atletico majd szepen nevetbe beleul abba a bizonyosba megint.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 16., hétfő 12:53
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 16., hétfő 12:53
és pont emiatt meg is dőlt, hogy épp tönkreteszi a barca a karrierjét.BlancoMark írta: Kozben megerositettek hogy az Atleti ellen nem lesz ott.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. december 16., hétfő 12:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 16., hétfő 12:52
hehetheoriginal írta:
Ez volt a diskurzus, leolvastam szajrol.
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem