Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. december 17., kedd 21:24

realbeckham írta: SZÖRFÖS NINDZSÁK
“Kwan tsu, dudes!”

Áh a gyerekkor. De rég is volt.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. december 17., kedd 20:48

SZÖRFÖS NINDZSÁK : 90es évek. Mennnyi es mennyi kiváló gyerek/kaland/családi mozi készült akkor. Lehet csemegézni rendesen. Halovanyan emlékeztem erre a filmre gyerekkorombol es muszaj volt ujraznom. Nem bantam meg.
A hangulata, a jelmezek, a koreográfia, mint valami tmnt beat em up játék. Zsenialis.

2 fivérrol kiderul, hogy egy királyi család sarjai. Es céljuk ezentúl, hogy felszabadutsak a zsarnok uralma alá került szigetet. A királyi vér azonban nem csak titulust jelent, de magaval hordoz egy bizonyos mágikus harcművészetet is, amirol nekik fogalmuk sem volt. Bolond haverjukkal karoltve utra kelnek egy nem várt kalandra.

Lieslie Nielsen es a fiatal Rob Schneider sziporkázik, jó őket látni. A jobb sorsra hivatott Ernie Reyes pedig megcsillogtatja kvalitasait, ami a harcot illeti. En birom ezt a sracot. Emlekszem az amazonas kincsében arra a "dzsungel jiu jitsu" jelenetére, meg ahogy kinézett ott. Sokkal, sokkal tobb filmben kellett volna neki szerepelnie karrierje során. Már 52 éves :'( telik az idő

Laza, az akkori kort jellemzően vagany, szellemes es poenos. Aranyos kis film. Jó volt újra látni.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 17., kedd 20:27

Remy írta:

Amúgy imádom. Full sablon a fórum. Előre meglehet tippelni, hogy melyik filmre milyen reakciók fognak jönni. :kalapos:
Logikus igazabol. A szar film le van huzva, a tobbirol meg nem nagyon ir senki, mert megolted a topciot. :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 17., kedd 20:19

Remy írta:
Amúgy imádom. Full sablon a fórum. Előre meglehet tippelni, hogy melyik filmre milyen reakciók fognak jönni. :kalapos:
Hat, igazabol nem csak megtippelni, de eltalalni is konnyu. Downvote, downvote hatan. :mrgreen: Te olyan vagy ebben a topicban, mint kiserik a politikaiban, szerintem el sem olvassak es mar instant repul is egy.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 17., kedd 19:50

Faust írta:
Realista24 írta:Egy mondatban említeni a Die Harddal megérne egy veglegest.
Hang vagy. :'(
Hát egy mondatban kell említeni, ha a Die Hard adta az alapot az efféle filmekhez. :hmmm: :fpalm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. december 17., kedd 19:46

Realista24 írta:Egy mondatban említeni a Die Harddal megérne egy veglegest.
Hang vagy. :'(

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 17., kedd 19:36

Realista24 írta: Telitalalat :lol:
Újráztam ugye az Elnök végveszélyben és a Támadás a Fehér Ház ellent, visszanéztem itt a fórumon, hogy anno milyen sorrendben néztem meg.

Bele is futottam a hsz-edbe. Felnevettem.
Realista24 írta: Az elnök végveszélyben
Három vagy négy részletben, de lenyomtam. Értékelhetetlen összevisszaság, gyenge story, gyenge kivitelezés, gyenge szereplők. Egyszóval parádé volt :lol:
Itt is egyetértettünk. :mrgreen:

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 17., kedd 19:34

Realista24 írta:
Remy írta: KÉZIPOGGYÁSZ: Fúúúú! Na ez! Ez kurvajó cucc! Pedig önmagában semmi extra, egy Die Hard ripoff, de annak extra. Működik, Taron Egerton karizmatikus főhős, Jason Bateman pedig itt is egy ütnivaló fasz, de épp ezért jó főgecinek.

Minden a helyén van itt! Év egyik meglepetése nálam. :agree:

Netflixen nézhető.
Annyira legalja ez a film, hogy ki kellett nyomnom. Egy mondatban említeni a Die Harddal megérne egy veglegest.
Na végre valaki, azt hittem a 0-5ös downvoteból, hogy jó a film, de megnyugodtam, hogy csak nekem szólt :kalapos:

Azóta se folytattam még én se.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 17., kedd 19:27

Telitalalat :lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 17., kedd 19:24

Realista24 írta:
Remy írta: KÉZIPOGGYÁSZ: Fúúúú! Na ez! Ez kurvajó cucc! Pedig önmagában semmi extra, egy Die Hard ripoff, de annak extra. Működik, Taron Egerton karizmatikus főhős, Jason Bateman pedig itt is egy ütnivaló fasz, de épp ezért jó főgecinek.

Netflixen nézhető.
Annyira legalja ez a film, hogy ki kellett nyomnom. Egy mondatban említeni a Die Harddal megérne egy veglegest.
Nyugi, eszembe jutottál, hogy fix rá fogsz nézni és behánysz. :mrgreen: :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 17., kedd 19:21

Netflixen nézhető.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. december 17., kedd 16:01

KARATE KID: LEGENDS - Official Trailer
Kép

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 16., hétfő 13:19

Dupla D írta:
realmadrid95 írta:

Tehat akkor zagyvasag az egesz. Mintha egy 5 eves gyerek irta volna, a film elso felenel rajon az ember, hogy teljesen ertelmetlen az egesz csaladfa es meg jobban begyuruzik az egesz egy meg nagyobb hulyesegbe. A hangulatara nem lehet panasz, az nalam is magas pontot erdemelne, imdbn is azert csak 6.9, mert elrontja teljesen a film osszkepet ez a badarsag. Egyebkent spoileresen irtam ki eloszor, par kommenttel azelott, amire valaszoltal.
Á, értem akkor miért az alacsony pontszám. Nálam ez nem vett el semmit, teljesen el tudtam fogadni ezt.

En szeretek agyalni egy egy filmen, foleg egy ilyen kulonleges misztikus filmen, nekem sajnos elvett az elvett belole.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 16., hétfő 13:15

Futni mentem-ről tapasztalatok, megéri megnézni?

Egyébként tegnap láttam az új girlpower, anime Gyűrűk Urát. Az eleje beszippantott, de nagyon furcsa volt a karakterek formálódása és motivációja, helyenként a szöveg is cringe-re sikeredett és az ok-okozatiság is hagyott kivetnivalót maga után. Összességben szerintem megérte elkészíteni, de sokkal többet érdemelt volna maga Pörölykezű Helm története, inkább élőszereplős formában.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. december 16., hétfő 12:43

realmadrid95 írta:
Dupla D írta:
Így. Bár ennek spoilerben kéne lennie. Az alapot össze lehetett rakni a film két harmadánál, utána már csak várta az ember, hogy varrják el.

Azért kérdeztem bele, mert nem értem a 6.9-et imdb-n. Nálam ez 8, de való igaz, hogy az ilyen hangulatú misztikus filmek a zsánereim.
Tehat akkor zagyvasag az egesz. Mintha egy 5 eves gyerek irta volna, a film elso felenel rajon az ember, hogy teljesen ertelmetlen az egesz csaladfa es meg jobban begyuruzik az egesz egy meg nagyobb hulyesegbe. A hangulatara nem lehet panasz, az nalam is magas pontot erdemelne, imdbn is azert csak 6.9, mert elrontja teljesen a film osszkepet ez a badarsag. Egyebkent spoileresen irtam ki eloszor, par kommenttel azelott, amire valaszoltal.
Á, értem akkor miért az alacsony pontszám. Nálam ez nem vett el semmit, teljesen el tudtam fogadni ezt.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 16., hétfő 11:23

Dupla D írta:
realmadrid95 írta:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A húgod az anyja az apádnak, aki nem hagyott el, csak meghalt, miután megtalálta az elveszett húgodat, még mielőtt megszületett volna. Te hogy értelmezted?
Így. Bár ennek spoilerben kéne lennie. Az alapot össze lehetett rakni a film két harmadánál, utána már csak várta az ember, hogy varrják el.

Azért kérdeztem bele, mert nem értem a 6.9-et imdb-n. Nálam ez 8, de való igaz, hogy az ilyen hangulatú misztikus filmek a zsánereim.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. december 16., hétfő 10:52

realmadrid95 írta:
Dupla D írta:
Most néztem meg a Caddo-lake-et. Nem látom, mivel lett elszúrva? Amikor elkezdenek összeállni a dolgok, akkor megállítottam, végiggondoltam, onnantól persze kiszámítható, de ez összeállt. Én nem látom a problémát.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A húgod az anyja az apádnak, aki nem hagyott el, csak meghalt, miután megtalálta az elveszett húgodat, még mielőtt megszületett volna. Te hogy értelmezted?

"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. december 16., hétfő 8:28

SQUID GAME: FIREPLACE: Jó volt.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 16., hétfő 7:36

Dupla D írta:
realmadrid95 írta:

Igazan nincs mit, ha a veget nem szurjak el, akkor nalam 8/10 lett volna.
Most néztem meg a Caddo-lake-et. Nem látom, mivel lett elszúrva? Amikor elkezdenek összeállni a dolgok, akkor megállítottam, végiggondoltam, onnantól persze kiszámítható, de ez összeállt. Én nem látom a problémát.
A húgod az anyja az apádnak, aki nem hagyott el, csak meghalt, miután megtalálta az elveszett húgodat, még mielőtt megszületett volna. Te hogy értelmezted?

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 15., vasárnap 22:23

AZ ELNÖK VÉGVESZÉLYBEN: Emmerich utolsó igazán jó dobása volt, és ennek is már 11 éve... noha nem egy extra film, egyszerű és bugyuta, de van szíve, szirupos amerikai hős sztori, 90-es évek B-akcióinak receptje alapján. Channing Tatum tök jó főhősnek, Jamie Foxx pedig az egyik leglazább USA elnök.

A casting jó (Maggie Gyllenhaal, Jason Clarke, Richard Jenkins, Joey King, James Woods, Lance Reddick, Jimmi Simpson), a sztori pörgős, ennél több jelen esetben nem is kell.

TÁMADÁS A FEHÉR HÁZ ELLEN: Kíváncsi voltam, hogy változott-e bármit a film az évek során, de továbbra is jóval gyengébb film, mint a pár hónappal fiatalabb kistestvére, az Elnök végveszélyben. DE! Butler kurvajó, illetve brutálisnak is elég brutális...

DE! Túl komolynak akart tűnni, ehhez pedig Antoine Fuqua kevés volt a rendezői székben. Ide egy jó öreg Michael Bay kellett volna. Abban az esetben ütött volna igazán nagyot.

TIZENHÁROM NAP - AZ IDEGHÁBORÚ: A szovjetek rakétákat telepítettek Kubába, ezzel pedig elkezdődött a 13 napos visszaszámlálás a 3. világháború kitöréséig. Ahhoz, hogy ez ne történjen meg, egyezségre kell jutnia a Egyesült Államoknak és a Szovjetúniónak.

Nehéz nem szárazra csinálni egy politikai drámát/thrillert, de itt mindenféle próbálkozás ellenére sem sikerült fogyasztható filmet készíteni. Noha egy TV-filmes szinttől jobb, de egy rém szürke, mondhatni, egy hangsúllyal felolvasott történelemlecke lett, ami mellőz minden olyan elemet, ami izgalmassá, érdefeszítővé, FESZÜLTTÉ tesz egy olyan történetet, ahol ennyire hajszálon függött egy új, borzalmas korszak kezdete...

Valószínűleg nem hiába nem halottam korábban erről a filmről...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Vissza: