+1Kerlon írta: Nem tudom mi bajotok van, teljesen jogos a beszolasa Walkernek.
Mindenfele eredmenytol fuggetlenul nagyon szanalmas volt Walker alakitasa, jo hogy felszolalt ez ellen a srac.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. december 16., hétfő 11:55
+1Kerlon írta: Nem tudom mi bajotok van, teljesen jogos a beszolasa Walkernek.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. december 16., hétfő 11:45
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. december 16., hétfő 9:55
Amorim azt mondta mindenki viselkedését szigorúan figyeli a legapróbb részletig. Ezért maradt ki tegnap Rashford és Garnacho. Ezek alapján Hojlund kellene legyen a következő.nzooli93 írta: "Manchester is red
Violets are blue
What a brilliant performance
But the Oscar goes to"
Hojlund neten lévő üzenete Walkernek![]()
Értem, persze, jó dolog a csipkelődés a riválisok között, meg 21 éves, egy gyerekről van szó , de könyörgöm az elmúlt 10 év után ne máár...főleg idén a 2 bajnoki góljával, ne arcoskodjunk szerintem.![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. december 16., hétfő 9:43
Ja, a bajnoki 13 helyről főleg vicces vagánykodninzooli93 írta: "Manchester is red
Violets are blue
What a brilliant performance
But the Oscar goes to"
Hojlund neten lévő üzenete Walkernek![]()
Értem, persze, jó dolog a csipkelődés a riválisok között, meg 21 éves, egy gyerekről van szó , de könyörgöm az elmúlt 10 év után ne máár...főleg idén a 2 bajnoki góljával, ne arcoskodjunk szerintem.![]()
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. december 16., hétfő 8:54
HozzászólásSzerző: mentamas » 2024. december 16., hétfő 0:11
Nem a taktika miatt írtam, hanem mert én is minden meccsen azt látom rajta, amit Roy Keane is mondott. Ide az kevés.RaúlCF írta: 14-szer jobban ide való mint a Citybe. Ettől még nem kell most hozni mert másra rendezkedtünk be de pont a félpályát befutó Vini,Mbappé,Rodry,Belli fociba sokkal jobban illik mint a tilitoli állófociba.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. december 15., vasárnap 23:49
HozzászólásSzerző: mentamas » 2024. december 15., vasárnap 23:47
Senki nem mondta, hogy egy utolsó senki. Csak annyi, hogy nem való ide.tibi18 írta:Mindenki látta már, hogy milyen, ha csúcsközeli formában van. Most látjuk azt is, ha se ő, sem a csapata nincs abban. Attól még nem lett egy utolsó senki. Szerintem.mentamas írta:
https://youtube.com/shorts/9mzQVWFPe9M? ... eJAZ6jvjx2![]()
Ilyenkor hol vannak a Haaland-huszárok, akik mindenáron hozni akarnák?
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. december 15., vasárnap 23:42
Mindenki látta már, hogy milyen, ha csúcsközeli formában van. Most látjuk azt is, ha se ő, sem a csapata nincs abban. Attól még nem lett egy utolsó senki. Szerintem.mentamas írta:https://youtube.com/shorts/9mzQVWFPe9M? ... eJAZ6jvjx2_Bushido_ írta:
Erling Haaland 96 minutes vs Manchester United:
• 6 passes
• 0 goals
• 0 assists
• 0 shots
• 0 shots on target
• 0 crosses
• 0 long balls
![]()
![]()
Ilyenkor hol vannak a Haaland-huszárok, akik mindenáron hozni akarnák?
HozzászólásSzerző: mentamas » 2024. december 15., vasárnap 23:34
https://youtube.com/shorts/9mzQVWFPe9M? ... eJAZ6jvjx2_Bushido_ írta:Erling Haaland 96 minutes vs Manchester United:ziro4vr írta: Minden idők edzője ég, ki gondolta volna Hali nulla.
• 6 passes
• 0 goals
• 0 assists
• 0 shots
• 0 shots on target
• 0 crosses
• 0 long balls
![]()
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. december 15., vasárnap 22:39
Erling Haaland 96 minutes vs Manchester United:ziro4vr írta: Minden idők edzője ég, ki gondolta volna Hali nulla.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. december 15., vasárnap 21:42
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 15., vasárnap 21:02
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. december 15., vasárnap 20:58
szerintem a ketto komboja, biztos van a citynel szamara tobb, hozza stilusban jobban illo csapat is, de ha annyira rosszul lenne hasznalva, akkor meg nem lenne 120 meccsen 108 golja.RaúlCF írta: Haaland gyenge de ebben Pep is benne van. Teljesen költe belőle az állatot amilyen a City előtt volt. Ez a lassú teszetosza tilitoli nem neki van. Nem center center. Sokkal inkább védő mögé befutó ember de ki van herélve.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. december 15., vasárnap 20:42
HozzászólásSzerző: Marky » 2024. december 15., vasárnap 20:37
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. december 15., vasárnap 20:07
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. december 15., vasárnap 20:03
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. december 15., vasárnap 19:58
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. december 15., vasárnap 19:45
tavaly meg bivaly volt. csak leépült Pep alatt mint az egész csapat.BlancoMark írta:Minden meccsen hibat-hibara halmoz. Nagyon eretlennek tunik a jateka.RaúlCF írta: Ha esetleg befuccsol a teve project és leveszik róla a kezüket a földesurak azért egy Gvardiolt ki lehetne daruzni onnan.![]()
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem