Számból vetted ki a szót.Dupla D írta:Jó nagy fasz vagy te is akkorBencze írta:
Atvertek, mint szart a palankon. Ne napkozben vegyetek ilyen tavcsovet Facebook marketplacerol. Ket fontosabb alkatresze is hianyzott es nem igen lehet fokuszalni vele. Szerencsere talaltam egy nalam is nagyobb balfeket marketplace-en es holnap reggel adom el $30-os haszonnal.![]()
OFF
-
negan
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Modric, Ramos, Benzema, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Boldog Karacsonyt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Jó nagy fasz vagy te is akkorBencze írta:RealMadridFanatic írta:
En nem, de kolyokkorban nagyon erdekelt a tema, most meg gyerkocokkel ismet lehet relevanciaja. Majd irj rola kerlek. Felek, ez is olyan hobbi, ami kevesbe penztarcabarat, foleg az altalanos fenyszennyezettseg mellett.
Szerk.
Abszoltu hidegen hagy a downvote tema, de erre milyen szomoru eletu reagal igy?
Atvertek, mint szart a palankon. Ne napkozben vegyetek ilyen tavcsovet Facebook marketplacerol. Ket fontosabb alkatresze is hianyzott es nem igen lehet fokuszalni vele. Szerencsere talaltam egy nalam is nagyobb balfeket marketplace-en es holnap reggel adom el $30-os haszonnal.géza írta: En iden kezdtem el jobban beleasni magam a temaba, egyelore "csak" tavcsovem van, es azzal probalom az ejszakai eget azonositani, aztan majd jon az updgrade nalam is.
Kivancsi vagyok en is az elmenybeszamolora.![]()
![]()
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
RealMadridFanatic írta:
En nem, de kolyokkorban nagyon erdekelt a tema, most meg gyerkocokkel ismet lehet relevanciaja. Majd irj rola kerlek. Felek, ez is olyan hobbi, ami kevesbe penztarcabarat, foleg az altalanos fenyszennyezettseg mellett.
Szerk.
Abszoltu hidegen hagy a downvote tema, de erre milyen szomoru eletu reagal igy?![]()
Atvertek, mint szart a palankon. Ne napkozben vegyetek ilyen tavcsovet Facebook marketplacerol. Ket fontosabb alkatresze is hianyzott es nem igen lehet fokuszalni vele. Szerencsere talaltam egy nalam is nagyobb balfeket marketplace-en es holnap reggel adom el $30-os haszonnal.géza írta: En iden kezdtem el jobban beleasni magam a temaba, egyelore "csak" tavcsovem van, es azzal probalom az ejszakai eget azonositani, aztan majd jon az updgrade nalam is.
Kivancsi vagyok en is az elmenybeszamolora.![]()
- BlancoMark
Szoljatok ha az egen Magyarorszagon is feltunnek az amerikai orbok.
En iden kezdtem el jobban beleasni magam a temaba, egyelore "csak" tavcsovem van, es azzal probalom az ejszakai eget azonositani, aztan majd jon az updgrade nalam is.Bencze írta: Csillagaszati tavcsovekkel szorakozik valaki? Ma szereztem be hasznaltan egy Gskyer 130EQ-t, alig varom, hogy vegre besotetedjen![]()
Kivancsi vagyok en is az elmenybeszamolora.
- RealMadridFanatic
En nem, de kolyokkorban nagyon erdekelt a tema, most meg gyerkocokkel ismet lehet relevanciaja. Majd irj rola kerlek. Felek, ez is olyan hobbi, ami kevesbe penztarcabarat, foleg az altalanos fenyszennyezettseg mellett.Bencze írta: Csillagaszati tavcsovekkel szorakozik valaki? Ma szereztem be hasznaltan egy Gskyer 130EQ-t, alig varom, hogy vegre besotetedjen![]()
Szerk.
Abszoltu hidegen hagy a downvote tema, de erre milyen szomoru eletu reagal igy?
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én 365ozok, tényleg nem nekem kell
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
a proba evese a pudingRealista24 írta: Köszi köszi.
Es ha volt egy aktivalt 2019-es office csomagom, amit egy win update kicsinalt, es most azt irja, hogy adjak kulcsot vagy vegyem meg x ezerert, oda barmelyik kulcs jo lesz vajon?
Nem nekem kell, es zaporoznak a kerdesek![]()
Amugy a 365 joval fajinabb office, sztem felejtsd el a 2019 meg 2021et. 365-nel ott mar tudod szinkronizalni a motyokat, sharepointtal meg mindennel, onenote pl ceruzas erintokepernyos cuccon (akar a galaxy ultra, akar vmi tablet vagy touchscreenes laptop) kibaszott epik es hasznos, wordben, excelben is tudsz gyorsan kezzel irni, atalakitja fuggvennye vagy digitalis irassa, onedrive, visio, mind baba, a pro-ban van power bi is, letoltesz meg hozza microsoft plannert es kesz is vagy. nyilvan komplexebb projekttervezesre vagy menedzsmentre nem alkalmas, de azert a fo milestoneokat nyomon lehet vele kovetni.
En most raktam ujra win11prot a napokban, ugyanigy vettem a kodot ebay-en, oda volt irva, hogy egy gepre egyszer lehet hasznalni, probaszerencse modon, mukodik most is az ujratelepitesnel is...
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Köszi köszi.
Es ha volt egy aktivalt 2019-es office csomagom, amit egy win update kicsinalt, es most azt irja, hogy adjak kulcsot vagy vegyem meg x ezerert, oda barmelyik kulcs jo lesz vajon?
Nem nekem kell, es zaporoznak a kerdesek
Nem nekem kell, es zaporoznak a kerdesek
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
allkeyshop.com amit szoktam használni, összegyűjti hol a legolcsóbb
most pl a 2024es office 1.25 euro, ha átbasznak túlélem...
2.64 amin már több a review.
de ha megbízható oldalról veszed, amin sok a review az allkeyshopon ott nem szokott gond lenni.
most pl a 2024es office 1.25 euro, ha átbasznak túlélem...
de ha megbízható oldalról veszed, amin sok a review az allkeyshopon ott nem szokott gond lenni.
Adobe kulcsot is tudtok?
Hardverapron nezz korul, par ezerert szoktak arulni windows meg office kulcsokat is. En is ott vettem tobbszor is windowshoz.Realista24 írta: Office kulcsot honnan szerezhetek legjobb ár/ertek arányban? Akar ingyen![]()
Néztem pár oldalt, csak nem vágom mind megbízható e.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Office kulcsot honnan szerezhetek legjobb ár/ertek arányban? Akar ingyen
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Ki uljon le a gyerekkel? Az anyja, aki hetekkel kesobb is a draga nyaralasra vereti vagy az apja, aki az autojara?M1Ö írta: Politikából áthozva:Nézd meg a tiktokot. Ugye hatalmas trend ez a mi van rajtad és mennyibe került. Ott veri magát minden kis kölyök, hogy húúú meg hááá. Na de most jön a csavar!bar mi sem voltunk mintapeldanyok, de mi gyerekkent paraztunk azert a felnottektol, elore koszontunk, stb, de ezek a mai takony kolkok borzasztoak, sokan mar 12 evesen arrogans kis pocsok.Rengeteg videó alatt anyukák meg apukák írják, hogy de laza a kissrác, milyen dumája van. Ugye erre szokták mondani, hogy az előző generáció tehet róla. Le kéne ülni azzal a gyerekkel és elmagyarázni neki, hogy mik az értékek. Csak hát sokaknak ez derogál, mert valljuk be, nem egyszerű helyzet.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Politikából áthozva:
Rengeteg videó alatt anyukák meg apukák írják, hogy de laza a kissrác, milyen dumája van. Ugye erre szokták mondani, hogy az előző generáció tehet róla. Le kéne ülni azzal a gyerekkel és elmagyarázni neki, hogy mik az értékek. Csak hát sokaknak ez derogál, mert valljuk be, nem egyszerű helyzet.
Nézd meg a tiktokot. Ugye hatalmas trend ez a mi van rajtad és mennyibe került. Ott veri magát minden kis kölyök, hogy húúú meg hááá. Na de most jön a csavar!bar mi sem voltunk mintapeldanyok, de mi gyerekkent paraztunk azert a felnottektol, elore koszontunk, stb, de ezek a mai takony kolkok borzasztoak, sokan mar 12 evesen arrogans kis pocsok.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero