Hiszti, poenkodás, megbántás..Minek ez a lekezelő stílus?Halfkey írta: Most nem annyira értem a hisztit. Hoztál négy érvet mitől szarabb Budapest mint régen, amiből felhívtam a figyelmet hogy kettő teljesen komolytalan érv. Ez nem azt jelenti hogy én elégedett vagyok, csak hogy speciel attól nem lett szarabb Budapest amiket írtál. Ha végiggondolod racionálisan, szerintem belátod ezt te is.
Az idézett sor egy poén volt, elnézést ha megbántottalak vele, én nem éreztem nagyon bántónak de ezek szerint tévedtem.
Reagálnék inkább a mondandód többi részére.
Nem Budapest mélyelemzést tartottam, racionális érvek mentén, csupán a benyomásomat írtam le. Mint egy turista. Amúgy ez is szempont lehet, ha már a turizmusból élnek meg sokan.
Nyilván nem minden nap vagyok a magyar fővárosban és ezért az ember látja, a benyomásai alapján, hogy mennyit változik a város képe.
Nekem az volt a benyomásom, nem racionális érvek mentén, a statisztikai hivatalt sem igénybe véve, csak a benyomásom, hogy nem jobb irányba mennek a dolgok..ezt leírtam egy politika topikban, ha ez oké?
Volt itt már zsidózástól, szitkozódáson át minden, elég alacsony színvonalon. Azt gondoltam ez elfér.
Amúgy ha leírod ‘hisztik’ helyett, hogy szerinted jobb-e a helyzet Budapesten mint az elmúlt években és ha jobb, akkor miért, ha nem jobb miért én szívesen olvasom és elhondolkodtat, hogy talán csak nekem voltak téves benyomásaim..
Legyen szép vasárnapod!