Ettől Te értelmesebb vagy Halfkey, hogy ne értsd az írás lényegét.Halfkey írta: Szerintem ebben a hsz-ben azért elég vegyes dolgok vannak. Pl az hogy a csirkepaprikásod büdös volt szerintem nem túl releváns, alapvetően a gasztro inkább felfelé megy mint lefelé. De lehet neked már minden büdös ami nem abált rénszarvas sprotnivalAz hogy 11-kor bezárnak a helyek, az lehet neked szar volt, szerintem az ott élők hálát adnak emiatt.
Ami igaz, hogy, az élet sokat drágult, bár ez nyilván mindenhol, de Magyarországon valóban jobban.
Hajléktalan helyzetet meg nemtudom megítélni, én nem látok nagy változást de őszintén mióta kocsival járok annyira nem figyelem hogy állást foglaljak.

A lényeg az lett volna, hogy Budapest összképe szerintem romlott. Volt időszak amikor eltűntek a hajléktalanok, volt amikor ott voltak de nem tobzódtak..Most újra nagy számban, party van a nagyobb tereken. Összehugyozott, összeszart emberek vedelik műanyag flakonból a gyógyteát fényes nappal.
A szolgáltatások jelentősen megdrágultak és igen lehet, hogy csak egy helyen volt rossz tapasztalat, de ott nem volt jó. Korábban igen.
Mindenesetre én örülök, ha te elégedett vagy.
Ez meg csak gyerekes, butus beszólogatás volt, pont nekem aki soha egy szót nem szólt és nem hadonlítgatok országokat pedig tudnék..
’ De lehet neked már minden büdös ami nem abált rénszarvas sprotnival