Premier League
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
TAA finom kis labdákat osztogat.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Pool bazdmeg 10 emberrel is kurva jól támad le.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
jó ez a pool fulham igy, hogy pool 10 emberrel van.
szoboszláj megmutathatja
rég láttam utoljára játszani, de most jol nyomja. ez kell. sok fogalmatlan közt
szoboszláj megmutathatja

rég láttam utoljára játszani, de most jol nyomja. ez kell. sok fogalmatlan közt
thereisonly1ronaldo
Egyszerű pedig a válasz.
Abba a csapatba egy mélységi irányító kellett, ami Busquets posztja. Touré egy labdacipelő, támadóközéppályás volt, mellette hullámzó szorgalommal és munkabírással.
Abba a csapatba egy mélységi irányító kellett, ami Busquets posztja. Touré egy labdacipelő, támadóközéppályás volt, mellette hullámzó szorgalommal és munkabírással.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Josep Guardiola i Sala sosem volt a Real Madrid riválisamentamas írta:
Nem értem a kommentelők nagy részét... Mi nem leszünk jobbak, ha a legnagyobb riválisunkat nem ismerjük el vagy leszóljuk.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Azóta sementamas írta: Busquetset (utóbbi miatt kirakta a kezdőből Yaya Tourét, amit akkor senki sem értett)

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Nem a címekről volt szó, hanem a csapatról. Egy mentálisan szétesett csapatot vett át, amelyet teljesen átépített:
Az meg, hogy a 15-ös csapat jobb volt... Lehet, hogy sokkal látványosabban játszottak, de sokkal egyszerűbb volt őket megverni, ha rossz napot fogtak ki. Ellenük sosem volt már 2 nappal a meccs előtt gyomoridegem.
Nem értem a kommentelők nagy részét... Mi nem leszünk jobbak, ha a legnagyobb riválisunkat nem ismerjük el vagy leszóljuk.
- átállt a Rijkaard-féle taktikáról a tiki-takára
- elküldte a rendszerébe bele nem illő, kiöregedő és kevésbé professzionális játékosokat: Ronaldinho, Deco, Zambrotta, Giovani dos Santos (akit akkor mindenki a következő Ronaldinhonak tartott)
- beépítette Dani Alvest, Piquét és Busquetset (utóbbi miatt kirakta a kezdőből Yaya Tourét, amit akkor senki sem értett)
- megtálálta Xavi, Iniesta és Messi posztjait és szerepkörüket
- a felnőtt csapatban folyamatosan lehetőséget adott az akademistáknak: Pedro, Bojan és a többi fiatal, akik végül nem tudtak megragadni
Az meg, hogy a 15-ös csapat jobb volt... Lehet, hogy sokkal látványosabban játszottak, de sokkal egyszerűbb volt őket megverni, ha rossz napot fogtak ki. Ellenük sosem volt már 2 nappal a meccs előtt gyomoridegem.
2 BLt nyert a Barcával, első amit összecsalt nekik Överbo, a kövi BL címnél meg kiszórták kamura van Persiet, majd ellenünk meg Pepét
Arsenal vezetett, rúgtak volna még egyet kb fixen vége, erre az Arsenal ahogy egyenlített jött a kamu piros
Ellenünk meg 0-0nál ugyanez, majd a visszavágón mikor visszajöhettünk volna a meccsbe elvettek egy gólunkat is...
Tegye össze a két kezét Pep, hogy megnyerte a Cityvel azt a döntőt, hiába volt összecsokizva a gatya, Lukakunak hálás lehet, persze itt az az elődöntő első meccsén érett nekünk a 2-0, erre rúgtak egy szabálytalan gólt, mert kint volt a labda előtte.

Arsenal vezetett, rúgtak volna még egyet kb fixen vége, erre az Arsenal ahogy egyenlített jött a kamu piros

Ellenünk meg 0-0nál ugyanez, majd a visszavágón mikor visszajöhettünk volna a meccsbe elvettek egy gólunkat is...

Tegye össze a két kezét Pep, hogy megnyerte a Cityvel azt a döntőt, hiába volt összecsokizva a gatya, Lukakunak hálás lehet, persze itt az az elődöntő első meccsén érett nekünk a 2-0, erre rúgtak egy szabálytalan gólt, mert kint volt a labda előtte.
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
aztán ő is baszta szét
a mai napig nem tudom felfogni és elnézni neki, hogy egy potenciális mascherano-yayatoure-iniesta kp és messi-eto’o-pedro támadóhármas helyett elaludhattam a meccseken a fantasztikus 4-6-0 felállással
ha Messit kivették a játékból gyorsabban omlott össze a rendszer mint a WTC.
A szuper Barca szerintem Enrique Barcája volt az első szezonban. Ott nem kellett övrebo meg alves Oscar-díjas alakítása, mindenkit bevertünk mint a koporsószeget.

A szuper Barca szerintem Enrique Barcája volt az első szezonban. Ott nem kellett övrebo meg alves Oscar-díjas alakítása, mindenkit bevertünk mint a koporsószeget.
- hehetheoriginal
Mit rakott azon ossze?
Epp makja volt, hogy kijott at iniesta messi generacio, ment ott is a koltes azert boven.
Aztan alkalmazta kis tulzassal a cruyffi hagyatekot.
Kurvara tul van fujva az ember.
Epp makja volt, hogy kijott at iniesta messi generacio, ment ott is a koltes azert boven.
Aztan alkalmazta kis tulzassal a cruyffi hagyatekot.
Kurvara tul van fujva az ember.
thereisonly1ronaldo
Ja. Meg a nem kevés pénz a bíróknakmentamas írta:Azért nem kell átesni a ló túloldalára sem. Azt a szuper Barcat ő rakta össze.realbeckham írta: Meg kell mutatni amorimnak videokazettan tavalyrol a gironat milyen focit jatszottak. Vagy pár éve a leicestert mit mentek.
Ennek a pepnek is kb 1 db kifogasanak sem szabadna lennie. Egész életében a tutiban ult az ember. A barcanal a világegyetem egyik legjobb generacioja, a bayern az csucsbayerné volt építve, amit gyönyörűen lerombolt, cityben meg cheat koddal jatszik. Elképesztő, hogy van pofaja magyarazkodnia úgy, hogy a volt es a jelenkori csapata ellen is amivel szarrá nyerte magát eljárás folyik. Büdös köcsög.

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Azért nem kell átesni a ló túloldalára sem. Azt a szuper Barcat ő rakta össze.realbeckham írta: Meg kell mutatni amorimnak videokazettan tavalyrol a gironat milyen focit jatszottak. Vagy pár éve a leicestert mit mentek.
Ennek a pepnek is kb 1 db kifogasanak sem szabadna lennie. Egész életében a tutiban ult az ember. A barcanal a világegyetem egyik legjobb generacioja, a bayern az csucsbayerné volt építve, amit gyönyörűen lerombolt, cityben meg cheat koddal jatszik. Elképesztő, hogy van pofaja magyarazkodnia úgy, hogy a volt es a jelenkori csapata ellen is amivel szarrá nyerte magát eljárás folyik. Büdös köcsög.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Meg kell mutatni amorimnak videokazettan tavalyrol a gironat milyen focit jatszottak. Vagy pár éve a leicestert mit mentek.
Annyiban szerintem rosszabb Pepsi, hogy ő alakította a keretét, Amorim meg kapott egyet.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Biztos jót tesz a csapatmorálnak, hogy minden meccs előtt ezt hangoztatja. Az egészséges játékosai meg összenéznek, hogy ennyire tart minket ez az ember, hogy velünk nem lehet eredményes?Realista24 írta: Guardiola: "We are playing this season without the best player of the Ballon d'Or, Rodri... and without the best player in England last season, Foden".
"Not one team can play without central defenders, without the Ballon d'Or, and best PL player for all the season".
Egyébként Amorim is benyomott valami ilyesmit, hogy ezekkel a játékosokkal nem lwhet PLért küzdeni. Ami igaz is, de nyíltan ilyet én nem mondanék, az fix.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- hehetheoriginal
Onmaga parodiaja a ficko, mindig is egy modoroskodo idiota volt.
Nyilvan a mostani rendelkezesre allo emberekbol nem lehet egy olyan csapatot kirakni, akik 2 honap vagy mennyi alatt legalabb egy szaros meccset nyerjenek. Mindegy hogy, csuszva maszva makkal tizivel, ongollal, akarhogy...
Nagy edzo....
Nyilvan a mostani rendelkezesre allo emberekbol nem lehet egy olyan csapatot kirakni, akik 2 honap vagy mennyi alatt legalabb egy szaros meccset nyerjenek. Mindegy hogy, csuszva maszva makkal tizivel, ongollal, akarhogy...
Nagy edzo....
thereisonly1ronaldo
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
hogy lehet hogy a balon dor nem volt a legjobb angliában?

-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Soha.ferni írta:Mikor veszi észre magát végre ?Realista24 írta: Guardiola: "We are playing this season without the best player of the Ballon d'Or, Rodri... and without the best player in England last season, Foden".
"Not one team can play without central defenders, without the Ballon d'Or, and best PL player for all the season".
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Mikor veszi észre magát végre ?Realista24 írta: Guardiola: "We are playing this season without the best player of the Ballon d'Or, Rodri... and without the best player in England last season, Foden".
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Guardiola: "We are playing this season without the best player of the Ballon d'Or, Rodri... and without the best player in England last season, Foden".
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema