Meg legyunk oszintek. Ha a lehetoseg adott, ki az a hulye, aki nem elne ezzel a lehetoseggel, ha ennyire egyszeru ezt meglepni.Faust írta:Es Szolnok nepe az utcan van?Caraway írta: Szolnokon Dks polgi lett fideszes tobbseggel, ott eloszor megszavaztak a pofatlan magas fizetesemeleseket es a tiszteletdijakat, majd kijelentettek, hogy nincs penz a kasszaban es be kell vezetni az epitmenyadot minden haztartasra.Fergek.
Persze hogy nem. Miert ne tennek meg ha lehet.

Politika
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Politika
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Es Szolnok nepe az utcan van?Caraway írta: Szolnokon Dks polgi lett fideszes tobbseggel, ott eloszor megszavaztak a pofatlan magas fizetesemeleseket es a tiszteletdijakat, majd kijelentettek, hogy nincs penz a kasszaban es be kell vezetni az epitmenyadot minden haztartasra.Fergek.
Persze hogy nem. Miert ne tennek meg ha lehet.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Szolnokon Dks polgi lett fideszes tobbseggel, ott eloszor megszavaztak a pofatlan magas fizetesemeleseket es a tiszteletdijakat, majd kijelentettek, hogy nincs penz a kasszaban es be kell vezetni az epitmenyadot minden haztartasra.
Fergek.

Néhol van 1-2 ember, aki felszólal, de általában össznépileg szavaznak erről pártfüggetlenül. Ahogy mondod, mára a politikusok döntő többségében (országtól, párttól függetlenül) mohó, szar emberek.M1Ö írta: Nincs egy(!!!) olyan ember köztük aki rájuk szólna, hogy "hééé gyerekek... egy kicsit óvatosabban csináljátok már, mert ennek hangja lesz"? Nem... itt maxon kell nyomni, miért legyen 1,5 millió, mikor lehet 2,2 is. Amúgy is, fent 100 milliárdokat tesznek el, ez nekünk is jár. Ennyi mohó, szar embert. Megennék a világot...![]()
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nincs egy(!!!) olyan ember köztük aki rájuk szólna, hogy "hééé gyerekek... egy kicsit óvatosabban csináljátok már, mert ennek hangja lesz"? Nem... itt maxon kell nyomni, miért legyen 1,5 millió, mikor lehet 2,2 is. Amúgy is, fent 100 milliárdokat tesznek el, ez nekünk is jár. Ennyi mohó, szar embert. Megennék a világot...

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Csak megelőzik ezzel a várható jövő évi inflációt.kiserik írta:Ez van ország szerte: Pécsferni írta: Kis Fidesz-féle fizetés megszavazgatások![]()
Van bőr a képükön kajak![]()
Még hogy nézem is totál feltosz az egész, phej.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Ez van ország szerte: Pécsferni írta: Kis Fidesz-féle fizetés megszavazgatások![]()
Van bőr a képükön kajak![]()
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Ez van. Úgy látszik van valami, amiben hehével hasonlítunk.ferni írta:Azt tudtuk hehének nincs humorérzéke, de hogy neked se...Dupla D írta: Lehet, hogy én vagyok az egyetlen, de nekem ezek az erőltetett kiparodizálások sose jöttek be.![]()

"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Kis Fidesz-féle fizetés megszavazgatások
Van bőr a képükön kajak

Van bőr a képükön kajak

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Csak a dubalyicsokiiiiii
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- h3x0r
Tömegjeleneteket hozott a csütörtök reggel a Lidl boltjaiban, a dubai csoki váltotta ki a felfokozott keresletet. Vidéken és Budapesten is percek alatt elfogytak a készletek, volt olyan üzlet, ahonnan az eladók verekedésközeli helyzetről számoltak be.Realista24 írta: Irok egy remek peldat, elviszem a gyereket edzesre, van masfel oram, hogy eltoltsem az idot, semmi hasznosat nem csinalok, ha haver nem er ra kavezni, igy bemegyek aldiba, csovon van.
Aztan megnezem az auchant, csovon van, es a vegen meg az intersparra is van idom, ami szinten rogyasig van.
Ez lehet hetfo, szerda, csutortok, vagy eppen pentek, ho eleje, kozepe, vege. Mindegy.
Napkozben spar, interspar, tapasztalat ugyanez, legurgok ebednek alapanyagert, es nem erek haza idoben, mert annyian vannak a penztarnal.
Elmult par hetben tobsbszor voltam obiban, ket harom penztar uzemel + önki penztarak.
Nincs itt gond az életszínvonallal

Nálam az indokolatlan Sebő Miklós vitte a dolgot, szorosan utána az "Az a férfi lefeküdt egy macskával" szöveghalamadrid írta:Én a rejtett utalásait imádom, mint ebben a Metafizika meg Péter Árpád![]()

- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Én a rejtett utalásait imádom, mint ebben a Metafizika meg Péter Árpád

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en sem talalom oket kulonosen viccesnek, de altalaban megnezem oket, a szoveguk jo/frappans es most ez az mp-t kritizalo fideszes prototipus jol el lett talalva.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ra se kattintok mert tudom, hogy szar....ferni humorat ismerve.hehetheoriginal írta:erről beszélek, nem te vagy az egyetlen.Dupla D írta: Lehet, hogy én vagyok az egyetlen, de nekem ezek az erőltetett kiparodizálások sose jöttek be.
nagyon gyenge "humor" ez.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
tegyük már ki szavazásba ki szerint vicces ez, hadd tudjak már meg többet a fórumozókról

thereisonly1ronaldo
mondjuk teny hogy nincs benne homofobia megspekelve himsovinizmussal tate modra de megtalalni ebben azokat a hasonlosagokat amik elojonnek egy egy kozos kariebednelhehetheoriginal írta:erről beszélek, nem te vagy az egyetlen.Dupla D írta: Lehet, hogy én vagyok az egyetlen, de nekem ezek az erőltetett kiparodizálások sose jöttek be.

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Azt tudtuk hehének nincs humorérzéke, de hogy neked se...Dupla D írta: Lehet, hogy én vagyok az egyetlen, de nekem ezek az erőltetett kiparodizálások sose jöttek be.

- hehetheoriginal
erről beszélek, nem te vagy az egyetlen.Dupla D írta: Lehet, hogy én vagyok az egyetlen, de nekem ezek az erőltetett kiparodizálások sose jöttek be.
thereisonly1ronaldo