Politika
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
Megint egy komoly kis random ámokfutás, imádom.

"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Az viszont tény, hogy Arsenal szurkolóként nehéz nem meghibbanni.

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
tolem is ment az upvote, ev trashkommentjere jelolnem. 
vissza a magyar vizekre, mert megint az idea is, 2-rol 6 szazalekra ugrott a tisza elonye.
most mar tenyleg annyira konstans szoros allast/tiszat mernek a legtobben, hogy vagy mind rohadtul beneznek valamit, vagy tenyleg kezd atbillenni a merleg.

vissza a magyar vizekre, mert megint az idea is, 2-rol 6 szazalekra ugrott a tisza elonye.
most mar tenyleg annyira konstans szoros allast/tiszat mernek a legtobben, hogy vagy mind rohadtul beneznek valamit, vagy tenyleg kezd atbillenni a merleg.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Amikor szóba jöttek az okkultista zsidók tudtam hogy baj lesz

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
7
Mi volt itt már megint

Mi volt itt már megint

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Ja hát arra én is adtam, annyira wtf komment volt

Azért az nagy komment volt el kell ismerni...BlancoMark írta: Es a meteltpocsuzesre kapott 6 upvote-ot.![]()
![]()

Nem lehet egy napig atirni Pipita nevet meteltpocsure? Vagy egy rankot adni neki?
- BlancoMark
Es a meteltpocsuzesre kapott 6 upvote-ot.

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Én annyit tudok javasolni, hogy életed utolsó madridom hsz-ét szedd picit jobban össze és egyben küldd el, ne percenként okádj be valamit.weah írta:Kis vamzer..az ilyeneket mint te mindenhol megvetik csak nem mondják a szemébe.swfan írta: Úgy láttam weah kb 1 hónapja lett bannolva (1 hónapra), akkor is kb. ugyenezt tolta. Érdemes november 11-re visszalapozni![]()
szerk.: hát ez nem jött össze.

-
- Kedvenc játékosaid: weah
- Kedvenc csapatod: feyenord arsenal
Kis vamzer..az ilyeneket mint te mindenhol megvetik csak nem mondják a szemébe.swfan írta: Úgy láttam weah kb 1 hónapja lett bannolva (1 hónapra), akkor is kb. ugyenezt tolta. Érdemes november 11-re visszalapozni![]()
-
weah írta:TOLD EL A BICIKLIT MERT MEGMONDALAK A FŐNINEKswfan írta: Úgy láttam weah kb 1 hónapja lett bannolva (1 hónapra), akkor is kb. ugyenezt tolta. Érdemes november 11-re visszalapozni![]()
[/q
-
ő MEG ÁLLATNAK NEVEZET...Ő KEZDTEgéza írta: Felnott ember ul a gep elott, voros arccal, begepeli, elolvassa, es rakattint az elkuldesre egy madridista forumon, hogy lemeteltpocsuzzon valakit.
![]()
Felnott ember ul a gep elott, voros arccal, begepeli, elolvassa, es rakattint az elkuldesre egy madridista forumon, hogy lemeteltpocsuzzon valakit.

-
TOLD EL A BICIKLIT MERT MEGMONDALAK A FŐNINEKswfan írta: Úgy láttam weah kb 1 hónapja lett bannolva (1 hónapra), akkor is kb. ugyenezt tolta. Érdemes november 11-re visszalapozni![]()

Hát akkor újabb kellemes pihenőt kívánunk.
-
Nem a francot nem tudod te metéltpöcsüPipita írta:Fogalmam sincs sajnos, hogy pontosan mit mond a talmud a gojáidról, de az én szememben valóban jó nagy állat vagy.weah írta:
A talmudban mi gojok csak állatok vagyunk a szemetekben ez is hazugság?A nevünk is goj=állat![]()
![]()
![]()
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Hunter Bident korrupcioval vadolo besugo most vallotta be, hogy az egesz sztori fabrikalt volt
https://www.washingtonpost.com/national ... s-burisma/

https://www.washingtonpost.com/national ... s-burisma/
The FBI informant accused of lying about the Biden family’s business dealings has reached a plea agreement with federal prosecutors, admitting that he concocted a tale of President Joe Biden and his son Hunter Biden accepting bribes in exchange for protecting a Ukrainian energy company.
[…]
As part of the plea agreement filed Thursday — which still needs to be reviewed by a judge — prosecutors recommended that Smirnov be sentenced to 48 to 72 months in prison.
The agreement brings to a close an ugly chapter in which Republicans in Congress pinned allegations of Biden family corruption largely on claims Smirnov made to an FBI agents in 2020 — claims that Smirnov now admits were lies. Again and again, lawmakers repeated these and other accusations about the Biden family, at the same time saying that the Justice Department and FBI were not aggressively prosecuting the Bidens and other Democrats.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Fogalmam sincs sajnos, hogy pontosan mit mond a talmud a gojáidról, de az én szememben valóban jó nagy állat vagy.weah írta:A talmudban mi gojok csak állatok vagyunk a szemetekben ez is hazugság?A nevünk is goj=állatPipita írta:
A körmendiektől, az izraeliektől, a dohány utcaiaktól, vagy kitől kérdezzem meg? De ha te tudsz valamit a vérről, oszd már meg, ne tartsd magadban a tudást, kérlek. Engem mostmár érdekel. Hová tűnt a több liter vér???? mi lett a több liter vér sorsa? mire lett felhasználva? ki vitte el? hogy vitte el? hova vitte el?

Úgy láttam weah kb 1 hónapja lett bannolva (1 hónapra), akkor is kb. ugyenezt tolta. Érdemes november 11-re visszalapozni