mi ez az orbitális kultúrmérgezéses fos.
szavazzuk meg, hogy akinek szám van a nevében hetente csak adott limittel írhat.

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 13., péntek 11:49
mi ez az orbitális kultúrmérgezéses fos.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. december 13., péntek 10:08
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. december 13., péntek 8:17
HozzászólásSzerző: olivér » 2024. december 13., péntek 7:47
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. december 13., péntek 6:35
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. december 13., péntek 1:07
HozzászólásSzerző: sebydani » 2024. december 13., péntek 0:17
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. december 13., péntek 0:13
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 13., péntek 0:10
Azért az nagy komment volt el kell ismerni...BlancoMark írta: Es a meteltpocsuzesre kapott 6 upvote-ot.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: géza » 2024. december 12., csütörtök 23:59
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. december 12., csütörtök 23:53
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. december 12., csütörtök 23:24
Én annyit tudok javasolni, hogy életed utolsó madridom hsz-ét szedd picit jobban össze és egyben küldd el, ne percenként okádj be valamit.weah írta:Kis vamzer..az ilyeneket mint te mindenhol megvetik csak nem mondják a szemébe.swfan írta: Úgy láttam weah kb 1 hónapja lett bannolva (1 hónapra), akkor is kb. ugyenezt tolta. Érdemes november 11-re visszalapozni![]()
HozzászólásSzerző: weah » 2024. december 12., csütörtök 23:22
Kis vamzer..az ilyeneket mint te mindenhol megvetik csak nem mondják a szemébe.swfan írta: Úgy láttam weah kb 1 hónapja lett bannolva (1 hónapra), akkor is kb. ugyenezt tolta. Érdemes november 11-re visszalapozni![]()
HozzászólásSzerző: weah » 2024. december 12., csütörtök 23:20
weah írta:TOLD EL A BICIKLIT MERT MEGMONDALAK A FŐNINEKswfan írta: Úgy láttam weah kb 1 hónapja lett bannolva (1 hónapra), akkor is kb. ugyenezt tolta. Érdemes november 11-re visszalapozni![]()
[/q
HozzászólásSzerző: weah » 2024. december 12., csütörtök 23:17
ő MEG ÁLLATNAK NEVEZET...Ő KEZDTEgéza írta: Felnott ember ul a gep elott, voros arccal, begepeli, elolvassa, es rakattint az elkuldesre egy madridista forumon, hogy lemeteltpocsuzzon valakit.
![]()
HozzászólásSzerző: géza » 2024. december 12., csütörtök 23:13
HozzászólásSzerző: weah » 2024. december 12., csütörtök 23:12
TOLD EL A BICIKLIT MERT MEGMONDALAK A FŐNINEKswfan írta: Úgy láttam weah kb 1 hónapja lett bannolva (1 hónapra), akkor is kb. ugyenezt tolta. Érdemes november 11-re visszalapozni![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. december 12., csütörtök 23:10
HozzászólásSzerző: weah » 2024. december 12., csütörtök 23:03
Nem a francot nem tudod te metéltpöcsüPipita írta:Fogalmam sincs sajnos, hogy pontosan mit mond a talmud a gojáidról, de az én szememben valóban jó nagy állat vagy.weah írta:
A talmudban mi gojok csak állatok vagyunk a szemetekben ez is hazugság?A nevünk is goj=állat![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. december 12., csütörtök 22:34
The FBI informant accused of lying about the Biden family’s business dealings has reached a plea agreement with federal prosecutors, admitting that he concocted a tale of President Joe Biden and his son Hunter Biden accepting bribes in exchange for protecting a Ukrainian energy company.
[…]
As part of the plea agreement filed Thursday — which still needs to be reviewed by a judge — prosecutors recommended that Smirnov be sentenced to 48 to 72 months in prison.
The agreement brings to a close an ugly chapter in which Republicans in Congress pinned allegations of Biden family corruption largely on claims Smirnov made to an FBI agents in 2020 — claims that Smirnov now admits were lies. Again and again, lawmakers repeated these and other accusations about the Biden family, at the same time saying that the Justice Department and FBI were not aggressively prosecuting the Bidens and other Democrats.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem