Ezt írtad:Halfkey írta:Olvasd már el és értelmezd akkor a kommentet amire reagáltam légy szíves. Ott arról van szó hogy ez csak egy kisebb réteg, én meg arról beszélek hogy a másik réteg a kisebb. Az hogy te ezt mesterségesen szélsőségesnek tekinted hogy akkor minden egyes ember így gondolja, az a saját dolgod. De hoztam három helyet ahol ezek a megnyilvánulások, hozta gkovi a személyes tapasztalatait, te meg hozod azt ‘érvnek’ hogy ne mondjuk ilyet mert hát ezt nem illik, mert nekünk is milyen rosszul esne. Bebizonyosodott már hogy milyen jó irány az, hogy nehogy kimondjuk - az egyébként nem bántó, hiszen írtam hogy van valós jogalapja - valóságot, nehogy rosszul essen valakinek.swfan írta: Egy szóval se mondta senki, hogy mindenki békét akar, de tök jó, hogy ilyen végletekben kell csak gondolkodni
Valóban, nem életszerű egy közvéleménykutatás egy háborús övezetből. Pont emiatt nem is tudjuk, hogy az átlag palesztin mit gondol. Az X-et egyébként is leuralták a szélsőségek mióta Musk megvette
Egyébként tegye fel a kezét, aki örül annak, amikor egy kalap alá veszik Orbánékkal "magyarok" címszó alatt, pont hasonló eszmefuttatás mentén (ezt látja a vezetőktől, a médiában, és a social médiában is)
Ez a mondat nem ezt jelenti.Rohadtul nem, nagyon sok tárgyalás volt anno, olyan ajánlatokkal amiben ez megvalósult volna, de ez nem kellett. Nekik az kell hogy Izrael ne legyen.
Nem világos az sem, hogy mire írod ezt: "Az hogy te ezt mesterségesen szélsőségesnek tekinted hogy akkor minden egyes ember így gondolja, az a saját dolgod."
"szélsőség" alatt azokra az arabokra gondoltam, akik "from the land to the sea"-znek - ezek szaporodtak el X-en.
A véglet alatt meg erre, ha esetleg ez akadt be:
"De biztos így van, igazából mindenki békét akar, csak véletlen pont soha nem erről beszélnek." - egyikünk sem mondott olyat, hogy mindenki békét akar, ez csak a szavaink kiforgatása, eltúlzása