A facebook is tele van azzal, hogy Orbán Viktor Mihály doktorminiszterelnökúr a királyunk, mégse nevezném fő csapásiránynak... Azért ne social media posztokból akarjuk már leszűrni, hogy mit akar egy népcsoport...Halfkey írta: Nem, csak ugye ez egy olyan dolog hogy akkor elmossuk az érvelést, mert ha a vezetők alapján nem mondhatunk semmit, akkor nyilván sima emberek alapján sem, akkor pedig senki nem állíthat semmit semmilyen népcsoportról, hiszen nem lesz igaz mindenkire.
Mindenesetre ha felmész egy X-re, tele van from the river to the sea posztokkal, szóval közembereknél is a teljes visszavétel a fő csapásirány. Egyébként - bár én nem értek vele egyet - szerintem több érv van amellett hogy ez egy jogos vágy, mint amellett hogy jajj amúgy ők nem is akarnak semmi rosszat csak hagyják őket békén.
Nem mondtam, hogy nem lehet olyasmit állítani, hogy egy adott népcsoport többsége mit akar. Csak akkor légyszi olyan forrást hozz, ami erről szól. Mondjuk egy közvéleménykutatást. Ne pedig olyat, hogy 2002-ben hogy viselkedett az akkori vezetőjük.