Realista24 írta:
Tjacks írta:
Fogd meg a söröm pillanat ez is, mellesleg sok mindenre mondtam volna 2010ben hogy mekkora bullshit,ilyen nem létezik, a többi meg történelem.
Ez más szint, írtunk is itt korábban, vagyis mondhatni vitáztunk. Nem tudom olvastad e.
Pedig simán benne van a pakliban. A jogalap és a minta már kész, csak meg kell fordítani. Egyrészt nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne '26-ig a titkosszolgálatoknak felépíteni egy remek ""külső beavatkozást"". Például milyen remek dologként tekintik most sokan, hogy a Menczer balhé után hogy megnőtt a Tisza támogatók száma, csak épp azt nem tudni, hogy ebben vannak e beépített támogatók, akikre majd rá lehet húzni a külső beavatkozást, vagy nincsenek.
Másrészt ott a másik, hogy a Meta simán beavatkozik a magyar választásokba. Egyrészt úgy néz ki, hogy a Tisza párt erősen fel van húzva, a Fidesz pedig nem csak úgy néz ki, hanem egyértelműen megállapodott a Metával, másrészt van, aki meg le van tekerve (legutóbb például olyan posztot törölt a Facebook, ahol a Magyar Jelen arról írt, hogy a Mi hazánk aktivistái (nem csúnya kopasz nácik, hanem normális emberek mikuls sapkában) csokimikulást osztotak a járókelő gyerekeknek). És itt jöhet majd a képbe a Toroczkai eset. Nem tudom, hogy mennyire véletlen az, hogy pont most visszaengedte a Meta, majd 8 nap után ismét törölte értelmes indok nélkül (megjegyzem, hogy ezidő alatt semmi olyan nem volt a felületein, ami miatt törölni kellett volna). Akár lehet ő a naiv bohóc, aki megfúrja a 26-os választásokat eredménytől függetélenül. Ha a Fidesz nyer, akkor az alkotmánybíróság simán elutasítja, de ha a Tisza, akkor... lehet tippelni mit tesz majd a ""független"" magyar alkotmány bíróság
A lényeg, hogy a román eset elég csúnya precedenst teremthet.