?realistahuni írta: Jó eséllyel a válságbarca 3 év alatt 2 bajnoki címet is elvisz előlünk.
Szégyen.
Saját kezünkben van még mindig a sorsunk.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 14., szombat 23:02
?realistahuni írta: Jó eséllyel a válságbarca 3 év alatt 2 bajnoki címet is elvisz előlünk.
Szégyen.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. december 14., szombat 23:02
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. december 14., szombat 23:01
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. december 14., szombat 23:00
HozzászólásSzerző: kodo » 2024. december 14., szombat 23:00
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. december 14., szombat 22:59
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. december 12., csütörtök 7:43
Ez így oké, egyet is értek. Én csak arra reagáltam, hogy a Valencia meccsig hozni kell a meccseket. Az meg nem lenne szabad, hogy gondot okozzon, mert "csak" egy Vallecano meg Sevilla ellen játszunk.dzsi91 írta: Rayo sevilla valencia + klubvb. Ha hozzuk mindet akkor van már 2 kupánk meg a januárt listavezetőként kezdjük. Az azért egy jó kiindulópont tavaszra és a média is visszavenne.
HozzászólásSzerző: Casillas fan » 2024. december 11., szerda 19:33
Október 5.-én sérült meg, most épült fel, de nem hiszem, hogy pont az Atletico ellen fog visszatérni.....szóval Ő is levesRemy írta:Mayoral az egyetlen ertelmes opcio, de hat ez is szar. Szoval hagyjuk.Pad'em írta: Maradnék a saját nevelésű veterán aki ellenünk mindig gólt lő modellnél, az bevált.
Eszerint nincs jobb választás Moratanál
Hoznám rágcsálóírtásért felelős gondnoknak.![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. december 11., szerda 17:06
nagyon leépült, másfél szezon alatt van 1 bajnoki gólja…Nika91127 írta: RDT?
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. december 11., szerda 17:03
RDT egy bajnokin sem jatszott eddig a szezonban, de a hetvegen biztos elrak nekunk egyet.Nika91127 írta:RDT?Jim írta:
Soldado visszavonult
Negredonak nincs épp csapata, és még csak 39 éves![]()
van még valaki,akire nem emlékszem és el is találja a kaput?![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 11., szerda 16:58
Mayoral az egyetlen ertelmes opcio, de hat ez is szar. Szoval hagyjuk.Pad'em írta: Maradnék a saját nevelésű veterán aki ellenünk mindig gólt lő modellnél, az bevált.
Eszerint nincs jobb választás Moratanál
Hoznám rágcsálóírtásért felelős gondnoknak.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. december 11., szerda 16:50
RDT?Jim írta:Soldado visszavonultPad'em írta: Maradnék a saját nevelésű veterán aki ellenünk mindig gólt lő modellnél, az bevált.
Negredonak nincs épp csapata, és még csak 39 éves![]()
van még valaki,akire nem emlékszem és el is találja a kaput?![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. december 11., szerda 16:34
Soldado visszavonultPad'em írta: Maradnék a saját nevelésű veterán aki ellenünk mindig gólt lő modellnél, az bevált.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. december 11., szerda 14:58
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 11., szerda 14:51
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2024. december 11., szerda 14:42
mehet, vagy cassanohehetheoriginal írta: adebayor![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 11., szerda 14:38
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. december 11., szerda 14:24
igazad vanRealista24 írta:Mert Joselu pótolhatatlan.Jim írta: akkor azt nem értem, miért nem hoztunk 1 Joselu pótlékot fillérekért, akit be lehet küldeni, ha gólt kell szerezni…![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 11., szerda 14:12
De a Madridom népe nemdzsi91 írta:Rayo sevilla valencia + klubvb. Ha hozzuk mindet akkor van már 2 kupánk meg a januárt listavezetőként kezdjük. Az azért egy jó kiindulópont tavaszra és a média is visszavenne.M1Ö írta:
Az a mindet a most hétvégi Vallecano meccs, meg utána egy Sevilla. Majd csak utána indul a buli, januárban. Főleg, hogy ahogy néztem a BL tabellát kb fixre lesz ott is plusz 2 meccsünk. Jöhet majd a gumibogyószörp, mert úgy hullunk mint a legyek.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. december 11., szerda 13:59
Rayo sevilla valencia + klubvb. Ha hozzuk mindet akkor van már 2 kupánk meg a januárt listavezetőként kezdjük. Az azért egy jó kiindulópont tavaszra és a média is visszavenne.M1Ö írta:Az a mindet a most hétvégi Vallecano meccs, meg utána egy Sevilla. Majd csak utána indul a buli, januárban. Főleg, hogy ahogy néztem a BL tabellát kb fixre lesz ott is plusz 2 meccsünk. Jöhet majd a gumibogyószörp, mert úgy hullunk mint a legyek.dzsi91 írta:Valencia meccsig hozni kell mindet
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem