nagyon leépült, másfél szezon alatt van 1 bajnoki gólja…Nika91127 írta: RDT?
Joselut megközelítő opció tényleg nincs
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. december 11., szerda 17:06
nagyon leépült, másfél szezon alatt van 1 bajnoki gólja…Nika91127 írta: RDT?
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. december 11., szerda 17:03
RDT egy bajnokin sem jatszott eddig a szezonban, de a hetvegen biztos elrak nekunk egyet.Nika91127 írta:RDT?Jim írta:
Soldado visszavonult
Negredonak nincs épp csapata, és még csak 39 éves![]()
van még valaki,akire nem emlékszem és el is találja a kaput?![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 11., szerda 16:58
Mayoral az egyetlen ertelmes opcio, de hat ez is szar. Szoval hagyjuk.Pad'em írta: Maradnék a saját nevelésű veterán aki ellenünk mindig gólt lő modellnél, az bevált.
Eszerint nincs jobb választás Moratanál
Hoznám rágcsálóírtásért felelős gondnoknak.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. december 11., szerda 16:50
RDT?Jim írta:Soldado visszavonultPad'em írta: Maradnék a saját nevelésű veterán aki ellenünk mindig gólt lő modellnél, az bevált.
Negredonak nincs épp csapata, és még csak 39 éves![]()
van még valaki,akire nem emlékszem és el is találja a kaput?![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. december 11., szerda 16:34
Soldado visszavonultPad'em írta: Maradnék a saját nevelésű veterán aki ellenünk mindig gólt lő modellnél, az bevált.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. december 11., szerda 14:58
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 11., szerda 14:51
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2024. december 11., szerda 14:42
mehet, vagy cassanohehetheoriginal írta: adebayor![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 11., szerda 14:38
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. december 11., szerda 14:24
igazad vanRealista24 írta:Mert Joselu pótolhatatlan.Jim írta: akkor azt nem értem, miért nem hoztunk 1 Joselu pótlékot fillérekért, akit be lehet küldeni, ha gólt kell szerezni…![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 11., szerda 14:12
De a Madridom népe nemdzsi91 írta:Rayo sevilla valencia + klubvb. Ha hozzuk mindet akkor van már 2 kupánk meg a januárt listavezetőként kezdjük. Az azért egy jó kiindulópont tavaszra és a média is visszavenne.M1Ö írta:
Az a mindet a most hétvégi Vallecano meccs, meg utána egy Sevilla. Majd csak utána indul a buli, januárban. Főleg, hogy ahogy néztem a BL tabellát kb fixre lesz ott is plusz 2 meccsünk. Jöhet majd a gumibogyószörp, mert úgy hullunk mint a legyek.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. december 11., szerda 13:59
Rayo sevilla valencia + klubvb. Ha hozzuk mindet akkor van már 2 kupánk meg a januárt listavezetőként kezdjük. Az azért egy jó kiindulópont tavaszra és a média is visszavenne.M1Ö írta:Az a mindet a most hétvégi Vallecano meccs, meg utána egy Sevilla. Majd csak utána indul a buli, januárban. Főleg, hogy ahogy néztem a BL tabellát kb fixre lesz ott is plusz 2 meccsünk. Jöhet majd a gumibogyószörp, mert úgy hullunk mint a legyek.dzsi91 írta:Valencia meccsig hozni kell mindet
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 11., szerda 12:53
Nem találtunk más nézőt a párizsi BL döntőkről, aki megüti a mércét...Realista24 írta:Mert Joselu pótolhatatlan.Jim írta:
akkor azt nem értem, miért nem hoztunk 1 Joselu pótlékot fillérekért, akit be lehet küldeni, ha gólt kell szerezni…![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 11., szerda 12:52
Mert Joselu pótolhatatlan.Jim írta:akkor azt nem értem, miért nem hoztunk 1 Joselu pótlékot fillérekért, akit be lehet küldeni, ha gólt kell szerezni…Pad'em írta: Mindenki fog játszani, kivéve csóró Endrick![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. december 11., szerda 12:51
akkor azt nem értem, miért nem hoztunk 1 Joselu pótlékot fillérekért, akit be lehet küldeni, ha gólt kell szerezni…Pad'em írta: Mindenki fog játszani, kivéve csóró Endrick![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 11., szerda 12:32
Dec. 18.el magico írta: Jó kis csapat ez az Atalanta, nem csodálom, hogy vezetik a Serie A-t![]()
Szimpatikusak is, jó focit tolnak. Lookman egész ügyes player.
Kellett ez a win, mint egy falat kenyér.
Btw, mikor van az Interkontinentális döntő? Az oldalon nem találom a menetrendben.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 11., szerda 12:27
lehet a statok ezt mondjak, es nem lattam hogy jatszanak egy db meccsen se, de a tegnapi alapjan nem tul nagy eresztes, a balszelso fekagyereken kivul nem is volt kiemelkedo emberuk, akire azt mondtam volna, hogy tarthatatlan, extra vagy eszreveheto.14 meccse veretlen, seria a-t vezető, blben 5 meccsen 1 gólt kapó csapat volt az ellenfél egy igen kellemetlen egész pályás emberfogásos, letámadásos, aggresszív, fizikális játékkal.
HozzászólásSzerző: el magico » 2024. december 11., szerda 12:27
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. december 11., szerda 12:04
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. december 11., szerda 11:45
Jelenlévő fórumozók: 57 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem