Realista24 írta:
Ha jol tudom, akkor ez a hires mondat akkor hangzott el, amikor arrol kerdeztek, hogy miert utasitotta vissza a Barcat.
Azok meg sokkal kevesebb lovet ajanlottak, mint pl. a PSG es gyanitom visszalepes lett volna a Chelseahez kepest is.
A masik meg, mi az undorito abban, ha valaki a csaladjara gondol es ki is mondja? Ez neked undorito? Biztos ördögtöl valo, hogy egy brazil "gyerek", aki melyen vallasos es altalaban a csaladjuk a mindenük pajzskent gondol rajuk.
Milanba volt előtte, de végülis ez mindegy is.
12 milliót adott a PSG, a Barca (ami elvileg az álma volt) 2-3 millióval ajánlott kevesebbet. (Akkoriban 10 millió volt Messi fizetése, azt mondták, hogy nála nem kereshet többet)
Ha évi 3 és 1 millióról lett volna szó, én is elhittem volna neki, hogy igen, valóban a gyerekei meg a tágabb családja miatt döntött így.
De a 12 meg 9 millió (5 éven keresztül) már nem az a kategória, hogy etetnie kell a családját/családjait. ("We have families to feed") Szerintem az az undorító, ha a gyerekedre mutogatsz, miközben te vagy a kapzsi.
De akkor Messi se volt kapzsi az 555 milliós fizetéssel (4 szezonra), csak hát a család a mindene.